Великобритания - тема 53 Още е лято

• 56 360
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
  • UK

А може ли да питам нещо друго, четох в други форуми, че като ходиш на интервю за НИН ти искали доказателство, че търсиш работа. Какво точно трябва да значи това? Какви документи се искат да бъдат представени?

Няма такова нещо. Пък и как ще се докаже подобно нещо. Питат дали работиш и ако не - казваш, че търсиш и въпросите са дотам.
На мен не ми искаха абсолютно никакви документи, само за адреса ми ме питаха (не са искали доказателство, но бъди подготвена да имаш). Нищо друго не трябва.

# 136
  • Bristol
За търсене на админ работа ползвах www.reed.co.uk Там като си пуснеш апликацията за дадена позиция получаваш имейл като потвърждение, че са регистрирали интереса ти. Ако те отхвърлят или поканят на интервю също става по имейл. Както и други агенти ти пращат имейли с позиции пасващи на твоя профил. Един вид всичко е документирано черно на бяло с час и ден. Мисля че масово фирми и агенции работят на този принцип. Така, че ако си активна в търсенето ще имаш една дебела папка с доказателства, ако наистина ги изискват Simple Smile

Последна редакция: пн, 28 юли 2014, 13:21 от Merry

# 137
точно това беше написал някакво момче, че за доказателства е ползвал скрийншотове на страниците, в които е кандидатсвал, разпечатани.
а как става доказването на адрес всъщност?

# 138
  • Варна
Сметка за ток, вода, интернет... Аз показах Консил таксата. И за НИН-а и в Банката като си откривах банкова сметка. Може и шофьорска книжка английска/срещу 50 паунда ти сменят БГ книжката с английска на която ти пише адреса и съответно я признават като доказателство за адрес/. Тук навсякъде го искат това доказателство за адрес, даже и в библиотеката, и да се запишеш за личен лекар също. Та мъжу си смени книжката и навсякъде с нея. По лесно е отколкото да мъкна торбата със сметките Wink)

# 139
  • UK
На интервю за НИН не те питат за доказателство, че си търсиш работа.

# 140
  • До хладилника, който обичам
На интервю за НИН не те питат за доказателство, че си търсиш работа.
Вече не питат, да, от януари насам. Аз се бях приготвила за всеки случай, но не ми ги поискаха. Питах човека и той каза, че вече не питат. И после се хилихме, аз - "предпочитам да работя, отколкото да чакам помощи", а той - "а, пък аз предпочитам да не ми се налага да работя и просто да си имам пари".

# 141
благодаря ви! Simple Smile  Heart Eyes

# 142
Момичета. Това не може да.в истина... Вярно че работя в кофти район.. Тъкмо едни хлапета ме замериха.с.бутилка по главата и хвърлиха камъни по мен и добра, когато се качих в автобуса продължха да.ме.замерят. А шофьорът нищо не каза. Поне да.беше затворил вратите.
Хлапета,които просто си минаха и ме нарекоха дърта кучка..замериха ме с наяколко неща, докато си чаках автобуса, за да отида да помагам на техни връстници.
Кажете ми каква магия да направя, за да не ме доближават такива типове. Направо не Нам защо и как ги привличаме....

# 143
Кошмар! Удариха ли те? Как си сега?

# 144
Удариха ме, няколко пъти по главата... Миии унижена, обезкуражена, с цигара в уста. Отидох до детския център, в който трябваше да волунтиърставам, казах им че имам нужда да се прибера у да пия чай и сега просто се шматкам малко на път за вкъщи.
Не знам как ги привличам

# 145
  • UK
Комар, ега ти серията! Sad Кога заминавахте вие? Малко да се успокоиш...
За съжаление децата са деца, но има значение кой ги е възпитал. Не им ли се развика, аз сигурно щях да откача на твое място...

# 146
 Moneyказах им, че изглеждат добри момчета и би трябвало валове да по културни с дами. Може да са ме харесали хахаха. Знам ли Simple Smile

# 147
Удариха ме, няколко пъти по главата... Миии унижена, обезкуражена, с цигара в уста. Отидох до детския център, в който трябваше да волунтиърставам, казах им че имам нужда да се прибера у да пия чай и сега просто се шматкам малко на път за вкъщи.
Не знам как ги привличам
Ужас! В Лондон ли си, в кой квартал се случва това?

# 148
Аве, благодаря ти  Hug ще снимам един когато ми остане време. Сигурно аз нещо не вдявам Simple Smile

Мони, то моето не е до квартала. Нито до града явно. Случките са в три различни квартала в Нотингам. Не искам това да звучи като лоша реклама на града, защото има много хубави неща тук. Просто аз ги привличам с нещо тия отрекоха, ама не знам с какво. На моите познати тук никога не се е случвало.

Лелее, снощи стигнахме по-голямата част от багажа ooooh! страшна работа. Сега остава на нагласим и джунджуриите и нещата за изпът и документите и сме реди Simple Smile))

Как са вашите слънчеви дни, момичета Simple Smile

# 149
  • Bristol
Как са вашите слънчеви дни, момичета Simple Smile
Страхотно лято, нали! Затова пък в България валяло много  Confused
Децата са ваканция. Щерката сме я подредили тази седмица има си гостенче, тя ще ходи на гости, един ден има уроци по рисуване, точно определен стил, на който тя държи ooooh! Уредила съм и пробен урок за 11+ изпитите, но тя никак не е доволна. Ще натисна още малко, но ако продължава да се съпротивлява, мисля че ще бием отбой. Дано да й хареса урока!
Синът почти не го виждам, или работи или е с приятели и се прибира късно вечер, а аз тогава вече спя.
И аз полека лека се подготвям за БГ. Нали си купих уж едни "по-евтини" билети със 7 часов престой във Франкфурт  Mr. Green Та сега планирам как да похарчат тези пари разглеждайки града  Laughing Пред дилемата съм Франкфурт или Майнц да разглеждаме...   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт