изпразва и двете гърди. Пак ги редувам но той се ядосва, почва да се дърпа, да ръмжи, да плаче. Пия лактогонен чай, сок преди кърмене, ядки, за да стимулирам кърмата. Но все пак малко се притеснявам дали не ми намаля кърмата. Знам че трябва да минат няколко дни за да се нормализират нещата. Да се цедя ли и ако да колко често?
)

всъщност поставянето по коремче подпомага заякването на мускулите на вратлето. И наш бебо понякога само ей така си седи по корем, без да вдига глава. (но и ние май рядко го слагаме
)
може да я подканяш да се изправи. Аз вярвам, че трябва да им говорим и да им обясняваме всичко
Например нашичкия снощи така го приспах - разказвам му и му обяснявам, че е нощ, че всички спят и т.н. 
При това не е нужно предците да са бащи, майки, баби или дядовци, може и доста по-отназад в поколението да е съхранен светлият ген, важното е да го носят и двамата тъмни родители. 

Ние си чакаме нашата след няколко дни 

Случвало ни се е няколко пъти един след друг да го прави, въпреки че изчакваме малко време, и така памперсите вървят като топъл хляб 
и така като се прибрахме на втория или третия ден беше ги изрязах. (Питах и неонатоложката - каза няма проблем, само почисти нокторезачка та със спирт) 
вече ми стана ясно. Стана ми чудно но се замислих и дядо ми от майчина страна е бил с сини очи ще видим живот и здраве дали ще ги промени. 
разтапям се да са ви живи и здрави 

чак на носа си беше качила аки
Аз се гласях да я нахраня и да сабудиме тати за разходка, ама в крайна сметка го сабудихме за банята направо, че то милото толкова се беше омазала, че нито мокри кърпи, нито чешмата щеше да ни помогне....
Иначе за газовете и аз действам с масажче и с "каране на колело". Толкова хубаво се изпръцква и като се ухили от ухо до ухо е много сладка....

Препоръчани теми