Всяка нощ се борим с тъпите комари... 
Всяка нощ се борим с тъпите комари...
Ужас.... тази нощ ще дежуря с чехъла май....
Кога се търкулна този месец просто не знам... 
- Love your Smile, Нелката, Чилимура, Мики, страхотни бонбончета си имате и вие 
Явно кърмата ми се усвоява доволно, щото такива изходни количества произвежда младежът, че не е истина
...Викам си, нека приключи с моцкането, да го уригна /че да не върне от разлашкването/ и след това веднага ще го преобуя....Е да де, ама докато сучеше аканото петно взе да се разпространява и обхвана цялото гръбче....Като се нацока му направих един импровизиран повивалник на пейката и започнах да го оправям...При вида на голямото мазало една мама от съседната пейка ми се притече на помощ, че да успея да му измуша бодито, балансирайки го върху тясната пейка, поне без да му омажа с аки главата
....и в процес на цялата тази сложна манипулация юнакът вирна чурката и на висок фонтан ми опика роклята
Изобщо, както се казва, пълна циркова програма

по целия ламинат има пътечка течно аки до банята... Ама нали наполовина е от морето...
Тя е на кърма изцяло и си хапва много добре, имаме и доволно напишкани памперси, качваме си килограми доволно и до сега не съм се притеснявала. Сутринта обаче в просъница се напъваше и ми проплака на 2-3 пъти и се стреснах дали пък не се мъчи детенце и дали пък не я боли...
Днес мъжа ми ще ходи до педи да ми пусне новия болничен и ще говори с него и той да каже мнение по въпроса, но ще се радвам и вие да споделите опит или мнение...на някоя друга мама случвало ли се е

сега бързо изчистваме нослето. А иначе док каза че това била инфекция от родилното, която всички бебета имат. И се появява по късно . Сополи и хъркане (дарт вейдър ряпа да яде
)
) Препоръчани теми