ЮНСКИ бебета сънуват къде през август да плажуват - 2

• 25 967
  • 628
  •   1
Отговори
# 225
Есен1  за обрива кожна лекарка ни каза да се маже с Джин джира - помага   Peace

# 226
Утре правим 40 дни и се обадих на отеца за уговорка, оказа се обаче, че целия храм е затворен през седмицата ( за Семинарията иде реч). Сега съм в голямо чудене къде да отидем, моля някоя мама да даде насока за храм в южните квартали, около Стрелбище в идеалния случай, че трябва много бързо да отреагирам  ooooh!

# 227
Има един храм успоредно на бул. България в локалното, преди бензиностанция Шел май беше - преди светофара с бул Гоце Делчев посока Бояна.
Нямам идея как е вътре реда, просто се сетих, че сме минавали оттам често.

# 228
  • София
Gaggi-не знам до колко ще ти е удобно,но на бул.България и Гешов има църква св.Богородица.Като пресечеш кръстовището и продължиш по бул.България се пада в дясно преди бензиностанция Шел,ако я знаеш

# 229
Есен аз държа Маги само по боди с къс ръкав и заметната с памучна пелена.
Сополки и ние имаме от същия тип,но Маги понякога връща през носа и според мен е от това... Thinking
Пъпки и Маги има,но нищо не им правя.И от мен един глас за Джин-Джирата,ползвах я с баткото.
Комарници имаме навсякъде,че и двамата с ММ мразим летящи твари  Mr. Green
За протокола на два месеца Маги тежи 5250 гр т.е. +1100 гр. Педката няма да е очарована,ама на мен хич не ми изглежда дундава  Heart Eyes
ЛЛЛ имам питане за нощните хранения.Принципно кърмя и от двете гърди около 4-и пъти за периода от 20 ч. до 8 ч.От седмица храненията станаха само от една гърда и за втората паузата става голяма и се препълва,тази нощ изцедих леко за да облекча,но се чудя как ще се отрази новата ситуация и се притеснявам да не получа запушване.Напипвам леки  топчета сутрин,които Маги изсуква успешно.След това продължава да суче и от двете гърди през целия ден. Не цедя по принцип и не ми се иска да започвам  Rolling Eyes

# 230
Джинджирата гледам в нета, че е спрей. Как прилагате на лицето?

# 231
Амилия аз си го пръсках на ръката и после с пръст го нанасях на лицето,то си е течно като крем.
Ако някой е ползвал Туя с ваксини моля да сподели в каква потенция и как я е давал?  Peace

# 232
Здравейте. Да се присъединя и аз към отбора на Дарт Вейдър  smile3521 Аз ползвам разтвора на Стеримар - пръскам в нослето и после чакам да кихне, използвам аспиратор на Canpol, за да издърпам каквото има по навътре и после с малка клечка за уши изчиствам отпред в нослето - никак не обичаме тез процедури и целия блок ни чува, но после яде с апетит  Joy Joy
И ние сме с обрив на бузките и отстрани на вратлето под ушичките и си мисля, че е от претопляне ама утре ще ходя при педи за болничния и ще я питам за всеки случай.

Да се отчета и аз - към днешна дата тежим 4,300, което е + 1,150 и сме високи 57см.

Ето ни и нас:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10203486239029508&se … ype=1&theater

# 233
kakche нашия татко отиде преди малко до педиатъра да ми напишат болничния и е говорил с него за акането та му е изписал клизма за бебета и кърмачета Мелилакс. Сега го чакам да се прибере и да я направиме, че мен сама ме е страх, а и да можеме след това направо да я изкъпеме.
Ако имате проблем и вие, пробвайте с тази клизма на мен лично ми изглежда много удобна за използване. Ще пиша пак отзиви като я пробваме малко по-късно...  Hug Wink

Последна редакция: пн, 28 юли 2014, 15:56 от Алексче23

# 234
Много благодаря за отговорите и идеите!  Hug

# 235
Много ви благодаря   bouquet
Открих го в нета и се обадих да се уговоря Simple Smile
И ние сме Дарт Вейдър  bowuu Пръскам физ разтвор ама пак си хърка.

Не сме обсъждали, а ми е интересно - как общувате с бебчетата когато са будни?
Ние гукаме, пеем песнички и се разхождаме из къщи да разглежда. Правим също "буба лази", подканям за "боц" с показалчето и духвам в личицето - на това много се смее  Laughing
Вие какво правите?

# 236
Здравейте мами,
ние сега се връщаме от ортопед - всичко ни е наред. Бях обещала да пиша, но се забавихме с ходенето до там (14а поликлиника).
За протокола - не са ни взели пари за ехографа.
Странното е, че питах в каква точно позиция може да нося малката в кенгуруто и лекаря каза, че няма проблем да е и в седнала. Единственото важно, е че трябва да я държим с разтворени крачета.
За комарниците - ние си сложихме и сега вкъщи е рай. Определено си заслужава.
Още ни мъчат колики, но може би малко по малко намаляват - върнахме се към Lefax-a.
Вече определено повече време е будна и си иска внимание. Усмихва ни се, когато е в настроение (което не е чак толкова често.)
Изведнъж започна да яде по 120мл, мислех че по-плавно ще минем към тях.
И общо взето всеки ден ни е различен. Чудя се на моменти дали не реве от зъбчета, въпреки че ми се вижда мн. рано, но пък и започна доста да се лигави.
Малко дълго стана, но и аз рядко се включвам, така че няма да се сърдите Simple Smile

п.с. Вашите педиатри вдигат ли си тел-а, когато са отпуска?

Хубав ден на всички!

# 237
Серума който ползваме за лицето и който ни помага за пъпчиците е на Мустела Physi Obebe 
Споделям че сте много доволни от памперсите на Бочко
размер 3 за 23 лв +пакет кърпички 82 броя и цената е добра
Хубава вечер от нас

# 238
Това мазило на Мустела става ли и за телцето, защото на нас ни се появиха пъпчици и по коремчето... Един ден на едно място ги има, друг ден на друго, обяснявам си го с горещината като цяло, но в сряда сме на педиатър и ще питаме какво да правим и с какво да третираме  newsm78

# 239
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Към ЛЛЛ / deni_k

Благодаря за отговора. Днес при първото хранене сутринта реших да го оставя да изсуче всичко от първата гърда и ме изненада, че пи 20 минути 120 мл и не пожела другата гърда, реших, че мога да опитам да предлагам само по една гърда на всяко хранене, без да яде и от двете. При следващото ни кърмене пи около десет минути от другата гърда и започна да се ядосва. Опитах компресията, но той се успокояваше за малко, а след това пак се ядосваше и започваше да плаче. Дали не съм приложила компресията както трябва? Измерих го, според везната уж беше изял 100 мл, което изглежда достатъчно, но защо тогава така плака и се ядосва? И защо продължаваше да търси гърдата, след като когато му предложих другата я отказа? Може ли да плаче, ако например му стига, а аз продължавам да му "пробутвам" храна?

....

Здравей, Есен1,
Предполагам си успяла да изгледаш клипчетата с компресия на гърдата и си прочела и  краткото описание на Скреч в темата. Понякога е по- лесно, когато човек види нагледно как става. Би било добре да се опитваш да се водиш по бебето – понякога може би му стига изсуканото от едната гърда, друг път би имало желанието да суче и от двете.  Пробвай различните варианти. Предлагай и втората гърда, а ако не иска, бебето само ще се откаже да суче.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт