Та за спането при Елена е същото положението. Спи нощем, но някак неспокойно. Мята се, стряска се от ръчичките и краката си. Решението ми е да я повивам така, че ръчичките са прибрани до тялото, а краченцата са свободни. Проблема е, че това дете хич не обича да го притискат. Дори в мене не и е кеф да седи много. Обича пространството. Когато спи спокойно, няма такъв айляк - и двете ръце вдигнати на горе до главата.... но уви нощем е друго. Пробвай ако искаш да повиваш бебчето.... с много тънка, голяма пелена. Аз използвам един много тънък чаршаф от който направих две пелени.
.
, та кърмата беше странна, като краве мляко сварено на което отгоре му се получава едно жълто нещо ( каймак) кърмата има ли такова мазно жълто нещо??? и беше на много дребни пърцалчета, като висях и размразих второ пликче пак така, вчера нямаше такова нещо
Освентова щипе, все едно хапе гъска. Какво ли още ще ми мине през главата с тоя маймун
.

Как се справяте с козината? Аз не давам кучето да се доближава до малкия, заради космите, че и за наш "късмет", тая година кое време стана а дзвера още не се е оскубал и все пуска козина!
Как се справяте с козината? Аз не давам кучето да се доближава до малкия, заради космите, че и за наш "късмет", тая година кое време стана а дзвера още не се е оскубал и все пуска козина!
. На какво се дължи това според вас?
Моята бебка се поти по време на кърмене и когато плаче много. Косичката й става цялата мокра. Бебчо може да нервничи от колики или ако му е много жега. Може да пъшка и да се мята ако е преял или не е успял да се оригне хубаво.

Препоръчани теми