ЮНСКИ бебета сънуват къде през август да плажуват - 2

• 25 998
  • 628
  •   1
Отговори
# 480
Мерси за идеята за риванол-мазило, но защо пък  на марля да е newsm78  не ставали директно на пишлето да се третира и после памперса? Все едно като пишка ще го отмива със или без марля newsm78
По препоръка на док слагахме марля - отворът беше малък, а риванолът спомогна за разпъване на кожата без да се цепи и да го боли. Не, че марлята не я намирахме къде ли не из памперса, но нали док така е казала ...  Rolling Eyes

# 481
Мики, а какво каза педи, малката ОК ли е?
Нищо конкретно не каза,не беше притеснена и не каза да я водим за преглед.Принципно е добър специалист,имам и доверие та ще чакам да видя Биогаята ще помогне ли.
Вчера обаче забравих да я прибера в хладилника и днес трябва да купя нова  bowuu

# 482
И ние акаме рядко като консистенция, 1,2,3 пъти на ден - изцяло сме на кърма.
Nelkata, каква люлка сте купили, че и ние обмисляме такава покупка? Може и др мнения за люлки и кенгура също.
Вчера бяхме на ортопед, който препоръча носенето на бебчетата в кенгуру.

# 483
  • в Кошера
Аз съм много доволна от нашата люлка, все повече се застоява в нея.  Peace

# 484
здравейте и от нас
реших и ние да се включим докато имам малко време при мен също все още лохии има и това започва да ме притеснява болка от време на време и  малко дискомфорт но чакам още 2-3 дни и отивам да ме видят че полудявам вече
малката започна да прави и през деня паузи от 12:30 до към 17 даже 17:30 което ни намали броя на хранения с още 1 и сега се храним общо 5 пъти максимум 6 за денонощия (но рядко са 6 )
Кенгуру ние имаме на chicoo ето този модел http://www.hippoland.net/chicco-kenguru-go-0m
слагала съм я веднъж но изглежда й хареса  Simple Smile
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=789512571070240&set= … ype=3&theater  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=786450158043148&set= … ype=3&theater  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=789515584403272&set= … ype=3&theater

# 485
Chilimura, по -рано споделих, че още имам кръвотечение след няколко дни затишие  Grinning но сега пак се появи, но не мога да разбера дали пък не е цикълът  newsm78 но е слабо за цикъл... знам ли го...
  Ааа добре, да не ми е самотно начи   Peace 
На някое бебче да му е излязло петънце от първите ваксини в болницата? На малката днеска видях на дясното краче горе, точно под ластика на пампата едно малко червено петно. На една приятелка бебето има нещо малко на кожата на същото място. Хрумна ми, че може да е от ваксините.

# 486
Мики, а какво каза педи, малката ОК ли е?
Нищо конкретно не каза,не беше притеснена и не каза да я водим за преглед.Принципно е добър специалист,имам и доверие та ще чакам да видя Биогаята ще помогне ли.
Вчера обаче забравих да я прибера в хладилника и днес трябва да купя нова  bowuu
Мики,аз така забелязах,че при малкия имаше слуз 1-2 пъти,купихме Биогая и не знам дали точно от нея или просто е съвпадение,но сега не виждам да има нищо такова в изпражненията!Дано ви помогне!  Peace

Последна редакция: ср, 06 авг 2014, 12:59 от bru_netkata

# 487
Нашето кенгуру е на Чиполино, купихме го от Хиполенд, най-обикновено е, но съм супер доволна.

# 488
Chilimura, по -рано споделих, че още имам кръвотечение след няколко дни затишие  Grinning но сега пак се появи, но не мога да разбера дали пък не е цикълът  newsm78 но е слабо за цикъл... знам ли го...
  Ааа добре, да не ми е самотно начи   Peace 
На някое бебче да му е излязло петънце от първите ваксини в болницата? На малката днеска видях на дясното краче горе, точно под ластика на пампата едно малко червено петно. На една приятелка бебето има нещо малко на кожата на същото място. Хрумна ми, че може да е от ваксините.
Дам, мисля, че още някой каза, че се изчиства още.
На мястото на ваксината от болницата и вчерашната има точки като бледи бенки.

# 489
Gaggi, ходих на солариум вече 5-6 пъти, няма проблем с кърменето; но не пека белега от секциото и зърната и ареолите на гърдите.

Днес бяхме на ДК, не ни биха ваксина, няма още пък и аз не съм се разбързала.
Ники е вече 5300гр (+800гр) и 59см (+2см). Всичко ни е ОК.

# 490
И аз съм с кървене още. Спира пак почва даже сега и за цикъл мислех че е тъй като е повече от преди но незнам и аз вече. Като ида на преглед при лекарката ми ще питам да видим.
За кенгуру аз пък четох че не е подходящо за бебе заради позата в която стоят краката а по подходящи били ергономичните раници. Но засега нямам опит само обмислям такава покупка в скоро време.
Отказахте ме от активната гимнасткика. То шезлонга май ми върши същата работа.
Къде трябва да е белега от ваксината БЦЖ от болницата ?

# 491
Mary angel, а не ви ли биха другата ваксина, която е от втори месец? Против пневмококи май се води.
Искам да кажа - ок новата я няма, но другата?  Rolling Eyes

Везничка, на раменцето мисля. Там е въпросната точица, за която писах и мисля, че е от вакс.

# 492
Муслето люлката ни е точно като тази само че в зелено,оранжево и червено
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/41691
Иначе и Вики има точица на рамото от ваксината в болницата

# 493
Кенгуру не бих взела. С тази тясна основа ми изглежда все едно цялата му тежест е върху чатала. Иначе с ергономичната раница се родих. Откакто сме я взели забравих за количката. А, този спи като пън в нея  Heart Eyes

# 494
И аз ерго раница ще купувам, нещо не можах да се разбера със слинговете. Кенгуруто не е добре за тазобедрените стави  Peace

Общи условия

Активация на акаунт