....сега не съм сигурна,че пак бих ползвала 
За прането се скарахме, защото нямало смисъл да въртя полупразни перални само с нейните дрехи, като можело да ги пускам с нашите и да съм спестявала ток, вода и прах за пране....
Аз като го чух това направо побеснях и й казах, че на беба дрехите ще се перът отделно до 1 год. Съответно последва грандиозен скандал.

, та нали имат данните на баткото при тях , ей нямам думи, чудят се само как да размотават хората
Аз също не знаех, че ще ми трябва акта на баткото, но жената каза, че няма проблем защото те имат данни и ще си го добавят, дори не ме караха и служебна бележка да нося, защото имат месеците преди забременяването пак в документите на баткото и ще ги вземат от там! За първи път срещнах работещи хора, а не търтеи, които да те размотават 
Това го разбрах вчера и съвсем откачих.
То не знам дали е за смях или не.... 

нищо не ми се яде и хапвам колкото да не е без хич, но не ми е вкусно. Гледам да са ядки и супи, та да има за кърмата. Понякога като ме завърти деня така забравям да ям, че се усещам като вече стомахът ми е на топка и нищо не мога да преглътна. Хич не се радвам на ситуацията и се притеснявам много да не ми намалее кърмата
Господ да ми е на помощ и да ми даде сили да не я удуша днес Препоръчани теми