"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали ~ Тема 3

• 95 614
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
  • София
    И аз се чудя как точно трябваше да свърши този сериал. Може би пък сценаристите са искали да покажат, че живота не свършва със загубата на любимия, любимата и трябва да се продължи напред. Или пък нали самия сериал започва със смъртта на майката на Садна. Може би с отглеждането на двете деца от Рагини са имали впредвид нещо от сорта повтаряемостта на съдбата.
   Все си мисля, че смъртта на Садна си е била планирана и си е било планирано след нея да има и други епизоди. За Ранвир не съм убедена, но за героинята на Сара Кхан имам такова усещане.
   Пък може би сериалът е бил толкова любим на публиката, че са искали още серии. "Малката булка" продължава до ден днешен с  почти изцяло променен актьорски състав и както твърди Бандитката с изчерпан сюжет.  "Моята карма" също пресъздава живота на Ичха и Тапася като деца, 10 години по-късно като родители и след това още 18 години по-късно - живота на децата им вече пораснали.
  Тъй че може да оччакваме и сезон 3 на "Цветовете" с вече порасналите момичета от една известна и уважавана фамилия в Агра.

"Малката булка" все не успявам да го гледам. Хващам това онова от всяка серия и малко го поизпуснах. Бях чела някъде в сайта на Нова, че в предстоящите серии бабата гони Ананди от къщата. Започнаха ли да излъчват вече този момент, че ще ми е интересно да гледам реакциите на другите членове на семейството?

# 631
  • Варна
"Булката"
Ай! ... Вчера ми спря сърцето,когато дойде ред,Сугна да захрани Шиам! ... Викам си:може ли,или не може,пак да напраЙ някое парче,таз`идиотка?! ... Е!...Разгеле!...Сложи му две трошички в устата...ама с такъв мерак...и след толкова чакане...че не знам,как не му приседнаха на гърлото! ... Как искам да му писне и да я зареже,че да й гледам сеира,тогаз! ... Ама то,май,по-нататък,така и става де!  Twisted Evil

"Цветовете"
Тези сценаристи вместо да завършат сериала с радостите около бебетата и да не убиват никого те са решили да снимат още - ужас и трагедии.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
После сигурно са видели, че няма да имат същия успех без Сара и Киншук и вероятно затова сериала не е продължил дълго ...
newsm78
Аз пък,не мога да им се начудя,що за пишман професионалисти-сериаладжии са,след като не са предвидили,че сериалът няма да го бъде,без Садна и Ранвир?!  ooooh! ... Ами да бяха направили един сондаж на зрителското мнение! ... Язък! ... Оплескали са се,накрая!  Crossing Arms
Роксис, за съжаление не всичко в живота завършва винаги благополучно. Sad И е хубаво да си напомняме, че реалността колкото и да ни се иска, не е само в розово!
Абе...да си ми дадат те,на мене, "розовия" край...пък нека да не е,както в живота!  Wink ... За какво ми е такъв сериал,дето ще бъде досущ,като живота?!  Simple Smile  Хич не бих го и погледнала,даже!  Crossing Arms Аз чакам от сериала,да ме отнесе,за малко,от живота Mr. Green

Какво още да ти кажа - писах на Ангад, че е страхотен и че много го обичам. Изпратих му и целувки. Той затова ми благодари и ми прати поздрави ...  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Браво Roxis smile3501 Радвам се, че комуникацията е на ниво. Лорка е разчела посланието на Сара. Само внимавай с целувките, нали знаеш, че мацката е много бойна.
Можем ли,или не можем,да я докараме,Сара,тук,да види,коя е таз`Roxis дет`изпраща цАлуФки на Ангад?!  newsm48

В Цветовете с всичко останало се дават и важни социални послания.
Даже,аз имам усещането,че това е една от първостепенните задачи,които си поставя екипът на сериалите... И много добре правят! ... Сериалите се гледат от най-широк кръг зрители и имат огромно въздействие върху тях ... Вместо да се отнасят с високомерие и пренебрежителна насмешка към този факт (както правят нашите "културни дейци"  Sly ),хората се възползват максимално от него!  Peace

Последна редакция: пт, 22 авг 2014, 10:50 от Lora-Di

# 632
MAMA-AN, и на мен ми прави много добро впечатление, че родителите са единодушни пред детето си, така е. Иначе аз отдавна недоумявам защо бабката не я разкараха още след като се възстанови след изгонването на синчето ѝ. Доста ми е нереално между другото това, че възрастен човек като нея насърчава малко дете да лъже и да погажда такива сериозни номера на друго дете, макар и слугинско. Какъв пример е това?!  ooooh!

# 633
В Цветовете с всичко останало се дават и важни социални послания.
Даже,аз имам усещането,че това е една от първостепенните задачи,които си поставя екипът на сериалите... И много добре правят! ... Сериалите се гледат от най-широк кръг зрители и имат огромно въздействие върху тях ... Вместо да се отнасят с високомерие и пренебрежителна насмешка към този факт (както правят нашите "културни дейци"  Sly ),хората се възползват максимално от него!  Peace

Така е, но дали средностатистическия индиец си прави тези изводи като гледа сериала, или го гледа, за да има после какво да коментира като седне на клюки с комшии и приятели, както казва Бандитката.  newsm78 Много малка част от индийците сигурно се замислят като нас над посланията на сериала. Другата част със сигурност Не, за това продължават да си карат:"едно си баба знае, едно си бае".

# 634
  • Варна
Така е, но дали средностатистическия индиец си прави тези изводи като гледа сериала, или го гледа, за да има после какво да коментира като седне на клюки с комшии и приятели...
Сигурно в много от случаите става точно така ... Но все пак,шансът,посланието да стигне до онези,които имат "рецептори" за него,е много по-голям,ако то бъде изпратено...отколкото,ако изобщо не бъде изпратено  Wink

# 635
Така е, но дали средностатистическия индиец си прави тези изводи като гледа сериала, или го гледа, за да има после какво да коментира като седне на клюки с комшии и приятели...
Сигурно в много от случаите става точно така ... Но все пак,шансът,посланието да стигне до онези,които имат "рецептори" за него,е много по-голям,ако то бъде изпратено...отколкото,ако изобщо не бъде изпратено  Wink
Лори, не ме разбра правилно. Аз се питам, дали индийците също като нас разчитат тези послания, или ги приемат като част от сюжета на филма, с които не са съгласни, но го гледат, за да си запълват времето, понеже са си по цял ден вкъщи. Ето при нас се вижда, че всички, които го гледат се замислят над проблемите засегнати в сериала. Дали и при тях е така?

# 636
  • Варна
Ами,както навсякъде,сигурно и там,има хора всякакви  Simple Smile ... Много (даже,възможно,мнозинството!) няма да се замислят ... Но пък филмите,сериалите,шоу-бизнесът въобще,обикновено докарва модите,на които мнозинството подражава,без ни най-малко да се замисля...често пъти,без даже да харесва особено,поне отначало Wink ... Ако сериалите докарат модата на дъщерите...модата на "късните"бракове (след 18 години  Wink )...модата,момичетата да ходят на училище...и други хубави моди...мисля,би било ... нищо,че не задълбават в размисъл  Grinning

# 637
  • Истанбул
Точно представители на шоу=бизнеса ,обичани боливудски актьори поемат щафетата при такива социални мисии.Например Кажол-голяма сладурана ,майка на 2 момичета,съпруга на също известен боливудски актьорь взе участие в кампанията за миенето на ръцете със сапун.После се отчете ,че в селските райони особено и в гетата случаите на инфекциозен гастроентерит са намалели.

Значи все пак има полза от такива дейности.

# 638
Е така ми харесва! Ако Бейрон вземе хубаво да намлати малкия непрокопсаник, ще е справедливо! Ама много ме накефи как взе да го дърпа по стълбите и цялата женоря задипли фусти нагоре след тях.   smile3532

# 639
  • Варна
Е така ми харесва! Ако Бейрон вземе хубаво да намлати малкия непрокопсаник, ще е справедливо! Ама много ме накефи как взе да го дърпа по стълбите и цялата женоря задипли фусти нагоре след тях.   smile3532

Joy hahaha хилих се като откачена- Бейрон възпитава лигавия Джагдиш, а 5 кокошки го дърпат и реват та се късат! ама на Ананди защо и беше да ходи да взима тая пуста игра???!!! Thinking забрави как я тормози така нареченият и съпруг! ах, само да разберат какви още ги върши това гевезе!!! малко му беше, то от тъпите женуря не можа баща му да го набие както трябва! Joy Joy Joy    " голяма трагедия!" реват та се късат! у на мама то! "не му се карай, той е още малък"- малък лии??!!! като го жениха хич не беше малък!!!

Последна редакция: пт, 22 авг 2014, 17:26 от Petenci-cvetenci

# 640
Артистът който играе ролята на Бейрон ми е страшно симпатичен .Как се казва знае ли някой

Иначе и аз паднах от смях що рев изреваха жените докато пердашеха "престолонаследника"

Калиани да можеше щеше да избоде очите на Бейрон че вдигнал ръка срещу внучето и .

# 641
  • в страната на абсурдите
Anup Soni

http://en.wikipedia.org/wiki/Anup_Soni

# 642
# 643
  • Варна
Малко го биха Джагдиш. Това пазене от мама и баба ще им излезе през носа. Той ще си продължи да бъде същият лигльо и като възрастен. Чак в последните 100-на серии замязва на нещо.

# 644
И на мен ми се струва, че му беше ТВЪРДЕ малко даже! И не само от мама и баба, ами и от Ананди, милата колко е наивна...  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт