"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали ~ Тема 3

• 95 608
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте на всички!

Първо: Искам да благодаря на всички за хубавите пожелания,да ви се връщат стократно newsm17 newsm53  bouquet
Второ:Днес от страницата на "Цветовете...",разбрах че филма щели да го спират на 637 серия(погребението на Садна).Някой да знае нещо по въпроса?На voyo днес пуснаха само една серия и то точно до тази 637(обикновено пускат по 3 серии на ден) newsm12 Дано не е вярно,аз все пак искам да го изгледам до края.Искам Happy and-a newsm53 нищо ,че 2-ма от главните герои няма да ги има. Анмол до някъде ,че ще  покрие липсата на Ранвир

И още -пишат ,че щели да пускат другия филм на Алек и Садна-Силата на любовта от 01.09  newsm44 newsm51 Ха дано smile3521

# 646
  • Варна
Днес от страницата на "Цветовете...",разбрах че филма щели да го спират на 637 серия(погребението на Садна).
Във фейсбук-страницата ли прочете това?

# 647
Днес от страницата на "Цветовете...",разбрах че филма щели да го спират на 637 серия(погребението на Садна).
Във фейсбук-страницата ли прочете това?

Да

# 648
Здравейте на всички!

Първо: Искам да благодаря на всички за хубавите пожелания,да ви се връщат стократно newsm17 newsm53  bouquet
Второ:Днес от страницата на "Цветовете...",разбрах че филма щели да го спират на 637 серия(погребението на Садна).Някой да знае нещо по въпроса?На voyo днес пуснаха само една серия и то точно до тази 637(обикновено пускат по 3 серии на ден) newsm12 Дано не е вярно,аз все пак искам да го изгледам до края.Искам Happy and-a newsm53 нищо ,че 2-ма от главните герои няма да ги има. Анмол до някъде ,че ще  покрие липсата на Ранвир

И още -пишат ,че щели да пускат другия филм на Алек и Садна-Силата на любовта от 01.09  newsm44 newsm51 Ха дано smile3521

Здравей!  Hug Hug Hug

И аз попаднах на информацията за спирането на сериала, но от същата страница. Не знам до колко е вярно. За мен без Садна и Ранвир няма да има щастлив финал, но все пак е редно да си излъчат сериала до край. Ще видим какво ще стане ...  newsm10

Иначе много се надявам това, че ще пуснат новия сериал със Сара и Ангад да е вярно - толкова искам да го гледам в България ... 
Praynig Praynig Praynig

# 649
  • Варна
Там попада и недостоверна информация...Но това,което казваш за voyo ми се вижда по-тревожно  Thinking

# 650
    И аз се чудя как точно трябваше да свърши този сериал. Може би пък сценаристите са искали да покажат, че живота не свършва със загубата на любимия, любимата и трябва да се продължи напред. Или пък нали самия сериал започва със смъртта на майката на Садна. Може би с отглеждането на двете деца от Рагини са имали впредвид нещо от сорта повтаряемостта на съдбата.
   Все си мисля, че смъртта на Садна си е била планирана и си е било планирано след нея да има и други епизоди. За Ранвир не съм убедена, но за героинята на Сара Кхан имам такова усещане.
   Пък може би сериалът е бил толкова любим на публиката, че са искали още серии. "Малката булка" продължава до ден днешен с  почти изцяло променен актьорски състав и както твърди Бандитката с изчерпан сюжет.  "Моята карма" също пресъздава живота на Ичха и Тапася като деца, 10 години по-късно като родители и след това още 18 години по-късно - живота на децата им вече пораснали.
  Тъй че може да оччакваме и сезон 3 на "Цветовете" с вече порасналите момичета от една известна и уважавана фамилия в Агра.

Всичко е възможно! Знам ли какво са мислели сценаристите - но ми е трудно да повярвам, че Сара и Киншук просто така ще напуснат. Или е било решение на сценаристите или преди това са мислели, че ще са опреден брой епизоди пък е излязло друго. Те си знаят ...  newsm78

Все пак ако бяха завършили сериала с ражданията щеше да е идеален завършек - всички заедно и щастливи. Аз така ще си ги представям ...  Heart Eyes

Колкото до сезон 3 - не мисля, че ако направят ще е с децата. Няма да е със същия успех според мен, но знае ли човек.  Thinking

Друго се замислих днес - гледах едно интервю на Сара и Ангад по време на снимките на вторият им сериал заедно. То е от 2012 година - там питат Сара дали би участвала в сезон 2 на Цветовете, ако направят такъв. Феновете си я искали обратно. Тя каза, че сега с Ангад снимали в този сериал, но ако в бъдеще направят би се радвала да е там. После питат и Ангад дали би участвал ако направят сезон 2 и той казва, че да. Отдолу феновете коментираха, че би било супер да имало сезон 2 на Цветовете с тях двамата и отново да са заедно. Това значи ли, че всички тези 700 и нещо епизода се водят 1-ви сезон. Да не би от БТВ да си ги разделят на 2?  newsm78

Наистина би било супер да играят - ето щом и двамата искат - значи едва ли Сара сама го е решила това напускане ... Мистерия. Сори, че ви занимавам с мислите си ...
  Mr. Green

# 651
Там попада и недостоверна информация...Но това,което казваш за voyo ми се вижда по-тревожно  Thinking

Съгласна съм! Във фейсбук доста често пускат какви ли не неща, които се оказват неверни. Има и истини, но в този случай незнам. Това с Войо е по-странно и притеснително. Дано не го спрат - ще почакаме и ще видим ... newsm78

# 652
"Цветовете"
Тези сценаристи вместо да завършат сериала с радостите около бебетата и да не убиват никого те са решили да снимат още - ужас и трагедии.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
После сигурно са видели, че няма да имат същия успех без Сара и Киншук и вероятно затова сериала не е продължил дълго ...
newsm78
Аз пък,не мога да им се начудя,що за пишман професионалисти-сериаладжии са,след като не са предвидили,че сериалът няма да го бъде,без Садна и Ранвир?!  ooooh! ... Ами да бяха направили един сондаж на зрителското мнение! ... Язък! ... Оплескали са се,накрая!  Crossing Arms
Роксис, за съжаление не всичко в живота завършва винаги благополучно. Sad И е хубаво да си напомняме, че реалността колкото и да ни се иска, не е само в розово!
Абе...да си ми дадат те,на мене, "розовия" край...пък нека да не е,както в живота!  Wink ... За какво ми е такъв сериал,дето ще бъде досущ,като живота?!  Simple Smile  Хич не бих го и погледнала,даже!  Crossing Arms Аз чакам от сериала,да ме отнесе,за малко,от живота Mr. Green

Какво още да ти кажа - писах на Ангад, че е страхотен и че много го обичам. Изпратих му и целувки. Той затова ми благодари и ми прати поздрави ...  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Браво Roxis smile3501 Радвам се, че комуникацията е на ниво. Лорка е разчела посланието на Сара. Само внимавай с целувките, нали знаеш, че мацката е много бойна.
Можем ли,или не можем,да я докараме,Сара,тук,да види,коя е таз`Roxis дет`изпраща цАлуФки на Ангад?!  newsm48

smile3532 smile3532 smile3532

Хахаха, за пореден път ме разбиваш - благодаря ти ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Иначе съм напълно съгласна с по-горните ти мнения относно сериала. Трябвало е да се допитат до зрителите - какво искат те! 100 % тогава щяхме да си гледаме Садна и Ранвир до края. Дори сериала да е 635 епизода ...
newsm10

# 653
Здравейте, следя темата непрекъснато  по специално Цветовете. И понеже идат тъжни моменти  ви  слагам  клип с Сара  и Ангад  невероятни са  и много им се радвам   
https://www.youtube.com/watch?v=bvLSvRJfA08

Вече съм си в къщи и успях да изгледам клипа! Направо съм очарована - не го бях виждала. Сара и Ангад са повече от страхотни. Не мога да им се нагледам - толкова са сладки. Танца им е супер романтичен и готин. Само се прегръщат и гледат, а ритуалът за празника накрая е просто върха. Благодаря ти отново ... newsm44 Two Hearts  love001 Two Hearts newsm76  Kissing Heart txtloves

# 654
Здравейте! От доста време чета с интерес вашата темичка. Аз следя само Цветовете на любовта. Любимите ми герои са Садна и Алек, а също и Ранвир.
Много обичам Сара и Ангад. Много са сладки и двамата. Невероятни са.
Попаднах на един техен танц. Качеството на клипа за съжаление е много лошо, но реших все пак да го споделя с вас. Надявам се да ви хареса.
https://www.youtube.com/watch?v=sMymDuh-iSE&list=FLVDN37Umlc … wcvFQ&index=5

# 655
Здравейте отново! За тези, които следят Цветовете, във ФБ страницата на VOYO има информация, че сериалът няма да бъде спиран и ще бъдат качени всички серии Simple Smile

# 656
Здравейте отново! За тези, които следят Цветовете, във ФБ страницата на VOYO има информация, че сериалът няма да бъде спиран и ще бъдат качени всички серии Simple Smile

Здравей!Къде го пише, много се радвам ако е така Hug

# 657
"Цветовете"

В Цветовете с всичко останало се дават и важни социални послания.
Даже,аз имам усещането,че това е една от първостепенните задачи,които си поставя екипът на сериалите... И много добре правят! ... Сериалите се гледат от най-широк кръг зрители и имат огромно въздействие върху тях ... Вместо да се отнасят с високомерие и пренебрежителна насмешка към този факт (както правят нашите "културни дейци"  Sly ),хората се възползват максимално от него!  Peace

Пет серии с погребален ритуал, честно да си кажа в повече  ми дойдоха. Каквито и да са посланията им, могат поне малко да пощадят драгия зрител.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Какво още да ти кажа - писах на Ангад, че е страхотен и че много го обичам. Изпратих му и целувки. Той затова ми благодари и ми прати поздрави ...  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Браво Roxis smile3501 Радвам се, че комуникацията е на ниво. Лорка е разчела посланието на Сара. Само внимавай с целувките, нали знаеш, че мацката е много бойна.
Можем ли,или не можем,да я докараме,Сара,тук,да види,коя е таз`Roxis дет`изпраща цАлуФки на Ангад?!  newsm48

smile3532 smile3532 smile3532

Хахаха, за пореден път ме разбиваш - благодаря ти ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Лори,   bouquet Поне опит можем да направим да я докараме Сара. Предлагам да се концентрираме върху докарването на Ангад, тя Сара няма да се забави да го "придружи". Ще чакаме Бандитката да ни разясни какви са възможностите.  Laughing

# 658
Здравейте! От доста време чета с интерес вашата темичка. Аз следя само Цветовете на любовта. Любимите ми герои са Садна и Алек, а също и Ранвир.
Попаднах на един техен танц. Качеството на клипа за съжаление е много лошо, но реших все пак да го споделя с вас. Надявам се да ви хареса.

nansim Добре дошла  Hug

Клипа наистина е с ужасно качество, но благодаря, че го сподели. За мен Сара и Ангад са пример за пълна хармония на тялото. И във филмите и на сцената просто изглеждат прекрасно един до друг. Вижте танца на Сара и Парас и двамата са ми като дървета. Не искам да налагам мнение, но така ги виждам нещата.

https://www.youtube.com/watch?v=rX39sOmhK7U

# 659

nansim Добре дошла  Hug

Клипа наистина е с ужасно качество, но благодаря, че го сподели. За мен Сара и Ангад са пример за пълна хармония на тялото. И във филмите и на сцената просто изглеждат прекрасно един до друг. Вижте танца на Сара и Парас и двамата са ми като дървета. Не искам да налагам мнение, но така ги виждам нещата.

https://www.youtube.com/watch?v=rX39sOmhK7U

nansim - добре дошла и от мен! Много се радвам, че феновете на Ангад и Сара се увеличават. Благодаря ти за клипа - жалко, че качеството е толкова лошо, но пък Сара и Ангад са уникални. Невероятен танц ...  smile3525 newsm76 txtloves  Kissing Heart Two Hearts

Напълно съм съгласна с Марвела!  newsm10

При Ангад и Сара всичко се получава - има страст, хармония, химия, прехвърчат искри. Това се усеща непрекъснато - а когато танцуват - уауууу.  Flushed Heart Eyes  Hands Clap

Танца с Параш е хубав, но някак двамата го играят все едно са там по задължение, няма я тази страст както, когато Сара танцува с Ангад. Така ми се струва на мен ...  newsm12 ppp Flushed

Жалко, че танците на Сара и Ангад са все с по-лошо качество. Дано скоро участват някъде заедно и танца им да е с кристално - това би било наслада за очите ...
Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт