"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали ~ Тема 3

• 95 670
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Roxis и аз мисля, че сериалът трябваше да свършва с раждането на бебетата и че продължението, особено тази част със сватбата на Алек е като изсмукано от пръсти.

# 616
Roxis и аз мисля, че сериалът трябваше да свършва с раждането на бебетата и че продължението, особено тази част със сватбата на Алек е като изсмукано от пръсти.
Това ми напомня на турския сериал "Нарекох те Ферия", който завърши със смъртта на Ферия, поради факта, че актрисата е поела друг ангажимент. Но понеже хиляди си изплакаха очите и поискаха продължение, сценаристите измислиха нов сезон, който в действителност изглежда на нов сериал, но със същите актьори.

# 617
shirindeniz Добре дошла  Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Много здраве, щастие, любов и късмет ти желая.

"Цветовете"
Какво още да ти кажа - писах на Ангад, че е страхотен и че много го обичам. Изпратих му и целувки. Той затова ми благодари и ми прати поздрави ...  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Сара също ми прати целувки от името на нея и Ангад ...   ura ppp   
Опааа!! ... Правилно ли разбирам,че: ти пишеш на Ангад (че е страхотен и че много го обичаш+целувки) ... а ти отговаря Сара (освен Ангад,естествено) ?  Thinking ... Тя,работата е ясна!  Mr. Green ... Пази си територията,тя!  Mr. Green  цАлувки!!! ... Как ли пък не! Sneaky ... Това си е жив,тънък намек-напомняне!  Wink Joy
В моя случай Сара хареса и няколко мои лични снимки и много ме зарадва - страхотна е ...  txtloves
Да бе,да!  ... Не усещаш ли,как ти казва: "I'm watching you!" ?!   Joy  Joy

Направо ще ме разбиеш - опасна си! Викаш Сара си пази територията - в случая Ангад ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Чакай да изясня нещата - когато писах тези неща на Ангад. Само той ми отговори - благодари ми и ми прати поздрави ...  Hug

Веднъж Ангад и Сара си пишеха нещо един на друг под една снимка. Тогава аз писах и на двамата, че много ги обичам и че са страхотни. Пратих им поздрави и целувки от България. После Сара ми отговори от нейно име и от името на Ангад: "Много целувки и от нас двамата" ...  newsm44 Two Hearts txtloves

Няколко дни по-късно Сара хареса мои лични снимки и така. Аз много си ги харесвам тях и съм много щастлива ...
  Heart Eyes  ppp  Hands Clap

Браво Roxis smile3501 Радвам се, че комуникацията е на ниво. Лорка е разчела посланието на Сара. Само внимавай с целувките, нали знаеш, че мацката е много бойна.

# 618
Съгласна съм, че Тапася много добре е изиграна като роля. За Ичха, както коментирахте, направо може да откачи човек и да си изхвърли телевизора направо. Ако целта на сценаристите е тази, значи и Ичха добре играе.  Hands Clap

# 619
 Здравейте, следя темата непрекъснато  по специално Цветовете. И понеже идат тъжни моменти  ви  слагам  клип с Сара  и Ангад  невероятни са  и много им се радвам   
https://www.youtube.com/watch?v=bvLSvRJfA08

# 620
Много се смея с Малката булка- Майката на Ананди е ходила на поклонение, изморена е, трябва да се освежи с един чай, задължително! И носят чай на таткото на Ананди, който не е ходил на поклонение....че и го настаняват на диванчето, докато майката седи права и гледа жално...  Sick Confused

# 621
Много се смея с Малката булка- Майката на Ананди е ходила на поклонение, изморена е, трябва да се освежи с един чай, задължително! И носят чай на таткото на Ананди, който не е ходил на поклонение....че и го настаняват на диванчето, докато майката седи права и гледа жално...  Sick Confused
Joy

# 622
Уж всичко се нарежда добре-Каран разбра за грешката си,не само баба му е причината ,а и Садна ,която все търси и успява да намери хубавите страни у хората.Вестта за 2 бебета,сякаш небето е безоблачно и пак адреналин и сълзи-Садна загива!

Да за съжаление след прекрасните моменти и радостните събития, които предстоят следва най-голямата трагедия - първо Садна умира, после и Ранвир. Голям рев ще падне - без тях няма да е същото.  cry cry cry

Тези сценаристи вместо да завършат сериала с радостите около бебетата и да не убиват никого те са решили да снимат още - ужас и трагедии.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

После сигурно са видели, че няма да имат същия успех без Сара и Киншук и вероятно затова сериала не е продължил дълго ...
newsm78

Роксис, за съжаление не всичко в живота завършва винаги благополучно. Sad И е хубаво да си напомняме, че реалността колкото и да ни се иска, не е само в розово!
На мен ми прави впечатление, че и в сериала, както и в действителността в Индия, овдовелите веднага биват бракувани за някой, който да се грижи за семейството. Такова да останеш сам неженен/неомъжен или вдовец/вдовица, явно не е за предпочитание.

За съжаление е така, но през целия сериал семейство Раджванш преживя какво ли не. Поне на финала можеше да направят така, че всичко да завърши щастливо. Но кой ни пита нас - това е положението.  Rolling Eyes

Да - явно в Индия в повечето случай гледат веднага да оженят или омъжат повторно даден човек ако остане сам. newsm78

Но мисля, че те имат вярвания, че са предопределени да бъдат с човека, когото истински обичат за няколко живота напред. И че дори да загубят любимия си човек в този, в следващия живот пак ще са заедно ако преди това са си го обещали и се обичат истински. Затова подобни бракове за повечето не значат нищо - така съм чувала, но може и да греша. Бандитка вероятно знае повече за вярванията им  ... 
newsm76

# 623
Това ми напомня на турския сериал "Нарекох те Ферия", който завърши със смъртта на Ферия, поради факта, че актрисата е поела друг ангажимент. Но понеже хиляди си изплакаха очите и поискаха продължение, сценаристите измислиха нов сезон, който в действителност изглежда на нов сериал, но със същите актьори.

Напълно съм съгласна! Особено това със сватбата на Алек в последната серия беше излишно, но той си каза, че никога няма да обича друга като Садна. Това са го направили понеже детето на Алек и Садна се привърза към бавачката и я обикна. Но накрая пак бяха до портрета на Садна и Ранвир.  Peace

Колкото до "Нарекох те Ферия" - не следя сериала редовно, но знам историята. И там главната актриса, както и голяма част от актьорите са мислели, че сериала ще свърши с определен брой епизоди, както предварително са им казали. Затова те са поели други ангажименти. След това сценаристите решили да го продължат още - но актьорите вече нямало как да се отметнат от дадената дума и ето ти - убиват главната, други изчезват и т.н. - правят продължение с главния и още няколко - но вече нищо не е същото. В крайна сметка не продължи дълго ...  Peace

Та и тук няма да се учудя ако сценаристите първо са казали едно и са определили броя серии, тогава Киншук и Сара да са поели друг ангажимент и после сценаристите да са решили да го продължат и те да не са имали избор. Всичко е възможно и според мен това е доста смислено обяснение. Но без тях няма как да имат същия успех - жалко, че не приключиха сериала с ражданията - щастливо. Но за мен това си е реалния край. Така, както искам да ги запомня и както ще си ги представям - всички заедно и щастливи с децата си ...
newsm10

# 624
"Цветовете"
Какво още да ти кажа - писах на Ангад, че е страхотен и че много го обичам. Изпратих му и целувки. Той затова ми благодари и ми прати поздрави ...  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Сара също ми прати целувки от името на нея и Ангад ...   ura ppp   
Опааа!! ... Правилно ли разбирам,че: ти пишеш на Ангад (че е страхотен и че много го обичаш+целувки) ... а ти отговаря Сара (освен Ангад,естествено) ?  Thinking ... Тя,работата е ясна!  Mr. Green ... Пази си територията,тя!  Mr. Green  цАлувки!!! ... Как ли пък не! Sneaky ... Това си е жив,тънък намек-напомняне!  Wink Joy
В моя случай Сара хареса и няколко мои лични снимки и много ме зарадва - страхотна е ...  txtloves
Да бе,да!  ... Не усещаш ли,как ти казва: "I'm watching you!" ?!   Joy  Joy

Направо ще ме разбиеш - опасна си! Викаш Сара си пази територията - в случая Ангад ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Чакай да изясня нещата - когато писах тези неща на Ангад. Само той ми отговори - благодари ми и ми прати поздрави ...  Hug

Веднъж Ангад и Сара си пишеха нещо един на друг под една снимка. Тогава аз писах и на двамата, че много ги обичам и че са страхотни. Пратих им поздрави и целувки от България. После Сара ми отговори от нейно име и от името на Ангад: "Много целувки и от нас двамата" ...  newsm44 Two Hearts txtloves

Няколко дни по-късно Сара хареса мои лични снимки и така. Аз много си ги харесвам тях и съм много щастлива ...
  Heart Eyes  ppp  Hands Clap

Браво Roxis smile3501 Радвам се, че комуникацията е на ниво. Лорка е разчела посланието на Сара. Само внимавай с целувките, нали знаеш, че мацката е много бойна.

Хахаха - не се притеснявай, ще внимавам ... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 625
Здравейте, следя темата непрекъснато  по специално Цветовете. И понеже идат тъжни моменти  ви  слагам  клип с Сара  и Ангад  невероятни са  и много им се радвам   
https://www.youtube.com/watch?v=bvLSvRJfA08

Здравей и добре дошла в темата! Радвам се, че феновете на Сара, Ангад и Цветовете се увеличават ...  newsm44 newsm76  Kissing Heart Two Hearts  Heart Eyes

Благодаря ти за клипа - в момента обаче не съм си в къщи, а интернета тук е много слаб и не ми тръгва, ще опитам отново по-късно. Ако не утре ще го видя ...  newsm10

Сигурна съм, че Сара и Ангад са невероятни. И аз много им се радвам ...
  txtloves txtloves txtloves

# 626

Така, така...   201uu

# 627
Днешните епизоди на Цветовете бяха много интересни!  newsm44

Онзи работник пак опита да хвърли вината за някакъв инцидент върху Алек - нали бил луд. Алек обаче се сети за думите на Садна и запази самообладание. После Ранвир чу как работника докладва на Каран - хубаво го подреди и онзи си изпя всичко ...  smile3501

Индраджит най-накрая призна, че Каран е негов извънбрачен син. Разказа им всичко - как още преди Алек да се роди са имали проблеми с Васу. Той се е изнесал от дома им и е заминал. Там е срещнал майката на Каран. После баща му го е принудил да се върне при Васу. Той го е направил и дори не е разбрал, че онази жена е била бременна от него. Ранвир се вбеси на баща си и не пожела да говори с него. Садна и Алек проявиха разбиране към него. После Каран се появи, че на всичкото отгоре се настани и в дома на Раджванш ...  newsm78

Какво нагло държане само - Каран си мисли, че Индраджит е знаел за него и го е изоставил, а той не е знаел. Сега се държи като господар - чак искал да се настани в стаята на баща си. Добре, че Васу я нямаше. С цялата си наглост свали портрета на семейството и сложи този на майка си - тя била починала ...   Naughty

Дори си позволи да командва Садна и Рагини ама и те не му останаха длъжни. Садна чу как Каран говори на портрета на майка си и каза, че ако тя го гледа от някъде със сигурност не би била доволна и не би одобрила това, което той прави, защото така нищо няма да постигне. Каза му да се замисли за постъпките си. После си излезе ...  newsm17

Сега да видим как ще кажат на Васу - тя тъкмо се върна ...
  Rolling Eyes

# 628
Здравейте момичета  Hug

shirindeniz Честит рожден ден ! Пожелавам ти много здраве и любов!  Успехи и късмет във всяко начинание!   Party Time  party023

Кармата - не харесвам Ичха, но ми стана жал за нея, когато беше сама в Джунглата. Много злобна и отмъстителна е Тапася. Но не съм убедена, че изпращането в пансион е правилното решение. За Тапу това е наказание. Не знам дали злобата, егоизма и желанието за отмъщение, че Ичха е останала в къщата при родителите на Тапу, а тя е изпратена в пансион няма да се засилят, вместо да изчезнат. Виновна за състоянието на Тапася е бабата - в нея Тапу видя спасителката. Чудя се на господаря, защо не изпрати в пансион старата вещица  Thinking.....
Друго, което ми направи впечатление - двамата родители разговарят на саме - без детето, баби и т.н. Имат разногласия, но когато са стигнали до решение, то е представено пред детето от името на двамата. Това много ми харесва. Родителите не настройват детето, че виждаш ли майка ти или баща ти така реши. Друго, което ме впечатлява е, че родителите не отстъпват. След това може да си поплакват, но решението се изпълнява......
Аз сигурно бих отстъпила и нямаше да я пратя в пансион....

# 629
  • Истанбул
ВЦветовете с всичко останало се дават и важни социални послания.Шарма беше много радостен ,че е баща на 2 момичета,а сега още по-радостен,че Бог отново го е надарил с две внучки.На индийците трябва май ежедневно да им се набива в съзнанието,че момичетата са равноправни членове на това общество.

Общи условия

Активация на акаунт