)) Признавам си, от време на време те пропускам 
Няма лошо в това! Всеки чете постовете и нещата, които го интересуват ...
)) Признавам си, от време на време те пропускам 
беше много хубав. В "Малката булка" ще се появи ли по-нататък пак? Благодаря предварително!

Една майка учи дъщеря си (за която иначе обяснява, че никога няма да е като нея - слугиня и прочие), че най-великото нещо на света е саможертвата!? Аз ли съм луда?!?!?! 
как може да искаш от детето си да потъпче собствените си желания, мечти и стремежи, за да угоди на едно злобно и лигаво, малоумно и тъпо момиче! а днешния епизод с куклата беше върха! какво ли още ни чака! горкото Ички, живота и стана още по- тежък! по- добре да я мрази ТЪПАся открито , отколкото да се съобразява кога ще се нацупи лиглата и кога не!

ne sym wi zabravila
))
ne sym wi zabravila
))
Чудесна си 

ne sym wi zabravila
))
не съм юи забравила
На мен пък ми харесват зъбите на почти всички,в смисъл,не са "порцеланови",като на повечето американски актьори (което хич не ми харесва),но изглеждат естествени,някак здрави и ослепително бели...Някъде прочетох,че повечето индийци се отличават с много хубави зъби-не знам каква е тайната им,при положение,че,доколкото съм чела,мият зъбите само сутрин ... Започвам да се чудя,дали пък,разковничето не е точно в това...Да не се окаже,че миенето на зъбите преди сън е вредно?! 

Невероятни! ... Аз обаче,нали никога не забравям и практичната страна на една дреха...все се чудя,как се пере туй чудо...как се глади?! ... Как успяват да запазят красивите везби,при тези процедури?!
Много липсваше!
не съм ви забравила

Чудесна си 

Невероятни! ... Аз обаче,нали никога не забравям и практичната страна на една дреха...все се чудя,как се пере туй чудо...как се глади?! ... Как успяват да запазят красивите везби,при тези процедури?!
Много липсваше!