Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли януарска група, в която мога да се присъединя?
Как мога да се справя с предродилната депресия и страха от предстоящото раждане?
Какво да очаквам по време на раждането и как да се подготвя за него?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли януарска група, в която мога да се присъединя?
-
Как мога да се справя с предродилната депресия и страха от предстоящото раждане?
-
Какво да очаквам по време на раждането и как да се подготвя за него?
-
Какво да очаквам след раждането и какви са нормалните симптоми?
-
Как да се грижа за новороденото си и какви са нормалните грижи след раждането?

Най-удобно ми е в кръстосана люлка, люлка, като придържам гърдата със съответната или противоположната ръка, а главичката е по-скоро към китката отколкото към лакътя, не ползвам възглавница, защото бебето ми идва високо.
вярно, че рачетата са по "needy", но тя направо не се отлепя от мен. Помагайте, искам си леглото, ако сега я науча така, после как ще правим секс
А този преглед поема ли се от здравната каса, т.е. да си искам ли направление или си се заплаща?

от 3 годишна я разхождаме по забележителности с Леля си пък обикаляха музеите трябва ми инфо за нещо закрито подобно на аква парка или от сорта в района .
, но задължително преди това трябва да е приспана на ръце!