Отговори
# 225
  • Wolwedans
От кървене до кървене има разлика. Понякога още с първото завъртване на четчицата се отваря някой  по-голям капиляр и се вижда, че по четката има само чиста кръв...

# 226
  • гр. София
Зачезнах за 2 седмици, но сега идвам да се похваля... доживях да видя заветното ПАП 1 и колкото и да не вярвам на този метод, за сега се успокоявам заради колпоскопа преди това и се кротвам до следващата година  Laughing Обаче ще ви наглеждам, няма да се отървете току така от мен  Hug

# 227
  • Инсбрук
Здравейте,
четох, четох ама може и нещо да съм пропуснала. На 27.08 ми направиха конизация. Диагноза ЦИН 3,бяха ми взели 4 проби, 3 от които положителни. Пълна упойка. В болницата бях 3 дни под наблюдени понеже съм бременна 16 г.с. Та ако около 10тия ден след манипулацията получа кървене значи е нормално  newsm78 . Иначе докторът каза, че всичко е ок.

# 228
tartorina - нямаше ли как да изчакат раждането и тогава - конизация?

иначе при мен 30 дена след конизацията тече нещо - ту кръв, ту жълтеникаво... около 10тият ден се позасили кървенето за  2 дена и пак намаля и така до цикъла ми, който беше по-обилен от обикновено, и след като свърши той, свършиха и течовете..

Аз утре съм на първи контролен преглед. Дано всичко е наред  Praynig

# 229
  • Инсбрук
Naplashena, ами моя генеколог ме изпрати при един професор и след изследванията, ми препоръчаха да не изчаквам края на бременноста, защото не знаят от кога е изменението /аз съм в Австрия, а в Бг не бях от най-редовните на преглед/ и явно нещата се развиваха много бързо. Аз нямах почти никакво кървене или друго течение след операцията даже и болки нямах.

Дано всичко е наред и при теб   bouquet

# 230
тарторина добра си постъпила че не си изчакала все пак цин 3 не малка работа дано вси4ко бъде добре притеб и занапред Peace

# 231
оффффф сега пак да се оплача набързо Али дано да влезнеш и прочетеш поста ми тоя път не за мен а заради сестричката ми съм тук .От 4 август сестрами е вече трети път в мензис днес ходи на лекар тук в холандия и личната и предписа някакви хормонални лакарства ,оргаментрил  трябвало да ги пие 10 дена и след това щяла да я прати на цитонамазка, та въпросът ми е трябва ли да ги пие тия хормонални хапчета на мен не ми с е струва много супер тая идеа ама ще се радвам ако някоя по компетентна се включи и даде съвет благодаря ви пожелавам на всички добри резултати чета ви всеки ден дори и да не пиша  bouquet Hug

# 232
  • София
Фатма, на колко години е сестра ти?

Миналата година на този ден влязох в болница за конизация. Като че ли е минала цяла вечност.

# 233
змия сестрами е на 39 години

# 234
  • София
змия сестрами е на 39 години

Рано е за менопауза. Оргаметрилът сигурно е предписан за спиране на кървенето.
Може би трябва и хормонални изследвания да се направят.

# 235
Моят гинеколог ми каза, че заради "хубавият ни живот" долната граница за менопаузата е слязла на 38 години, така, че може и да са от това тези проблеми.

Последна редакция: вт, 02 сеп 2014, 22:59 от Lemy

# 236
ами дано е менопауза да не е нещо сериозно пък ,защото толкова съм се наплашила вече че  #Crazy

# 237
Фатма, не са ли предложили кюртаж на сестра ти? Мисля, че трябва да пробва оргаметрила, ако не и помогне би трябвало да следва кюртаж.

# 238
ами така са и казали че ако не спре с оргаметрила след 10 дена ще и правят кюретаж

# 239
Не се притеснявай, важното е да се разбере от каквое това нещо. Ако и мине от оргаметрила, значи е хормонален проблема, ако не, при кюретажа ще се разбере какво е. При мен оргаметрила не помогна, оказаха се полипи.

Общи условия

Активация на акаунт