Отговори
# 45
  • София
ДюДю, д-р Славчев е гинеколог-онколог и работи в МД. Той следеше бременността на една съфорумка с проблем, съответно и проблема. Мисля, че можеш да му се довериш. Има негови координати на 1 страница.

# 46
Здравейте! Имам раничка от около 3г. и си я наблюдавам. Не са ми я горили, замръзявали или нещо подобно. Нямам никакви оплаквания. На 6 месеца си правя цитонамазка, която винаги е ПАП 2. Докторът казва, че всичко е добре и според него не всяка раничка трябва да се гори. Днес си взех новите резултати, отново ПАП 2 . Този път обаче си направих и HPV тест за високорисковите фактори  и за мой УЖАС HPV66 е положителен. Докторът отново каза, че всичко било добре, един вид някаква инфекция. Изписа ми имуностимуланти и каза след 1 година да отида. Аз полудявам вече, как всичко е наред като един от високорисковите фактори е положителен? Няма ли да доведе и до най - лошото, нали е високорисков? Ако някой има подобен случай моля да сподели. Благодаря!

# 47
Правила ли си колпоскопия?

# 48
Яниц, може да потърсиш и друго мнение, на някой гинеколог онколог например.

# 49
  • София
Здравейте! Имам раничка от около 3г. и си я наблюдавам. Не са ми я горили, замръзявали или нещо подобно. Нямам никакви оплаквания. На 6 месеца си правя цитонамазка, която винаги е ПАП 2. Докторът казва, че всичко е добре и според него не всяка раничка трябва да се гори. Днес си взех новите резултати, отново ПАП 2 . Този път обаче си направих и HPV тест за високорисковите фактори  и за мой УЖАС HPV66 е положителен. Докторът отново каза, че всичко било добре, един вид някаква инфекция. Изписа ми имуностимуланти и каза след 1 година да отида. Аз полудявам вече, как всичко е наред като един от високорисковите фактори е положителен? Няма ли да доведе и до най - лошото, нали е високорисков? Ако някой има подобен случай моля да сподели. Благодаря!
Носителството на високорисков щам не означава, че нещо ще се развие. Пий си имуностимулантите и се изследвай след няколко месеца отново, може вирусът да си е заминал. Особено ако си млада.

# 50
Носителството на високорисков щам не означава, че нещо ще се развие. Пий си имуностимулантите и се изследвай след няколко месеца отново, може вирусът да си е заминал. Особено ако си млада.
Такива са ми надеждите - да изчезне от имуностимулантите. На 25 г. съм и съм доста уплашена. Надявам се всичко да се оправи от само себе си.  Simple Smile След няколко месеца ( да пия малко хапчетата) ще посетя друг лекар. От Варна съм, ходя при Борис Яков и съм доволна за сега, ще съм благодарна ако някой ми препоръча друг .

# 51
  • София
Аз бях с ЦИН 2 и докторът ми беше казал, че ако съм била по-млада, нямало да оперира, а да чакаме организмът да се справи сам. При теб ще се случи, сигурна съм. Hug

# 52
ДОбро утро.

Моята конизация ще е в четвъртък. Пак всички страхове ми се върнаха, незнам как ще намеря сили да чакам хистологията... Около седмица изкарах много спокойно, бях почти забравила за проблемите си, но ми дойде цикъла, ходих при доц. Попова да си запиша дата за ЛЕЕП-а и пак съм във вихрушката от лоши мисли Sad.

Като мине ще ви пиша, а на всички тук желая хубави мисли и резултати  Hug

# 53
ДОбро утро.

Моята конизация ще е в четвъртък. Пак всички страхове ми се върнаха, незнам как ще намеря сили да чакам хистологията... Около седмица изкарах много спокойно, бях почти забравила за проблемите си, но ми дойде цикъла, ходих при доц. Попова да си запиша дата за ЛЕЕП-а и пак съм във вихрушката от лоши мисли Sad.

Като мине ще ви пиша, а на всички тук желая хубави мисли и резултати  Hug

Нормално е лошите мисли да вземат превес  Confused При всички нас е било така, сигурна съм. Може би са единици момичетата, които са доста по-силни психически и са с положителна нагласа относно хистологията. Не мога да те успокоя  Hug но можем да споделяме страховете си   bouquet

# 54
Няма да се плашиш, ей! Hug

# 55
Пак да попитам момичетата, които ходят при Ганчева - след лечение, изписано от нея против кандида, ходи ли се пак СЛЕД лечението  newsm78
аман от тия гъби  #2gunfire

# 56
  • София
Ами,аз ти отговорих,но явно не си го прочела...,не, поне на мен не ми е правила микробиология и не ме е викала на преглед след лечението. Hug

# 57
Прочела съм го, ама не помня  Mr. Green  Hug

# 58
здравейте момичета отдавна не сам писала а и исках да се откъсна от лошите мисли и ето ме пак 1г и 6м и отново 3А колпоскоп чист вече откачам

# 59
  • София
Привет аса  Hug,а какво казва лекарят,предписа ли ти нещо?Възможно е да е някакво възпаление. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт