Отговори
# 450
Дaно зaщото съм много притесненa и сaмо зa него мисля Sad

# 451
  • София
Разбирам те, но е излишно. Слушай лекарите, ходи на профилактинчи прегледи и всичко ще е наред!

# 452
  • София
Здравейте,
аз пак се включвам.
Сега въпросът при мен е дали да направим първо висока конизация и ако не е изчистено да направим премахване тогава и на матката. Лекарите се опасяват, че може да има разсейки и затова искат за по сигурно директно всичко да се махне, но някак не виждам логика заради съмнение да се маха всичко, а да не се опита първо с конизация.
Има ли начин да се прегледа преди или след конизацията за разсейки?   Confused

# 453
  • София
Не знам какво да ти кажа, но стискам палци да оздравееш бързо.

# 454
  • София
Офито, може би на пет-скенер би могло да се видят евентуални разсейки. Не съм лекар, правя предположения. Доколкото знам във Варна дават по-бързо часове за този скенер, който може да засече образувания в много ранен стадий.
Пожелавам ти да вземеш най-доброто решение.  Hug Консултирай се и с друг лекар. В Плевен при проф. Горчев ходи ли?

# 455
Може ли да ви попитам момичета какво мнение имате спрямо ваксините за HPV  вируса?
Има ли някоя от вас спадаща към високорискувата група и как успявате да се отървете от мисли само по този вирус, защото аз няма няма и пак за него мисля  Sad А и работя в здравно заведение и общо взето имам професионално изкривяване май  Shocked

# 456
след бипсия какъв ти беше резултата аз мисля че според  биопсията може да се разбере дали може да има ежентуални разсейки newsm78 

# 457
  • София
ЗНадя, май наистина имаш професионално изкривяване  Hug Ами ти може да си генетично предразположена към доста болести, ако тях ги разбереш и за тях ли ще се тревожиш постоянно. Я си гледай живота и не се психирай сама.  Peace

# 458
Мaй си прaвa kashmir  Hug , и нaистинa съм се филмирaлa и психясaлa  Praynig

# 459
да се включа и аз  Laughing а, дали трябва да мислим да не излизаме на улицата да не ни блъсне някои камион   #Crazy Stop

# 460
Дa тaкa е fatma_79@mail.bg . Но просто искaх и aз дa попитaм зa мнения и aко имa някой с висок риск дa ми сподели, извинявaм се , aко съм покaзaлa притеснението си. Дa и лекaри ми кaзaхa, че излишно се притеснявaм, но просто явно ми трябвa мaлко време, зa дa се aбстрaхирaм от тaзи мисъл  newsm78

# 461
напълно те разбирам всички тук сме почти сгазили вследствие от този мръсен вирус но има нещо важно дори и да го имаш ако организмът ти е силен тоест имунната система си ти работи както трябва го унищожава незнам на колко си но ако си малко по млада имаш 90 на 100 шансът ако ги имаш високорискувите да си ги  #2gunfire Hug

# 462
На 27г., ами незнам колко ми е здрав имунитета, да не се хвал, но не съм от хората, които се разболяват мн често Simple Smile А и сега гледам да наблягам на плодове и зеленчуци, да не спазвам диети, към които се бях запътила, за да сваля кг от раждането  Stop  Grinning

# 463
ами ако искаш за твое успокоение можеш да си пуснеш тест за високорисковите ама според мен ако всичко ти е наред няма смисал  Stop

# 464
  • София
nonsense    в плевен не съм ходила. до края на седмицата ще обиколя още няколко доктора и ще взема решение.

fatma_79@mail.bg   ами и след биопсията не може да се прецени според лекарите. има риск ако се направи само конизация да останат разсейките и да засегнат повече органи.

Общи условия

Активация на акаунт