Отговори
# 495
  • София
Можеш ли да ми кажеш как вървят референтните. Обадих се по телефона, казаха че е 1.24 малко граничен бил, но го приемаме за отрицателен.  newsm78 Иии малко се обърках.

Щото според доц. Милев ако имам високощамов ХПВ трябва да правим конизация, ако не - можело само да наблюдаваме. Амам какво всъщност разбирам от този резултат аз? newsm78 Какъв беше твоят резултат ако помниш?
Моят тест всъщност, беше скрининг.Правих го в Геника и то 2 пъти.Първият път беше положителен за високорискови,а вторият отрицателен.Нямаше стойности.

# 496
  • София
Благодаря ти! Утре ще го объдя с док.

# 497
  • София
Защо след 3А група си правила хистерескопия?
Освен 3А излезе и умерена дискариоза в СС. И доктора реши да види какво се случва вътре в канала. А преди 2 години имах външни участъци установени от колпоскопия, като правихме и биопсия и резултата беше лека дисплазия.Сега такива няма.

# 498
При проблем в СС май се прави абразио на канала  newsm78

# 499
  • София
Имайте предвид, че в скрининга за високорискови влизат и още два- 52 и 70. Това е за Геника. При мен скрининга излезе +, а след това генотипирането на високорисковите -. Озадачих се и след като говорих с лекар от лабораторията ми беше обяснено. Това означава, че при мен е един от двата цитирани.

# 500
  • София
При проблем в СС май се прави абразио на канала  newsm78
Да това се прави, но биоопсията посочи наличие на вируса в шийката, а канала е чист.

# 501
# 502
  • София
Имайте предвид, че в скрининга за високорискови влизат и още два- 52 и 70. Това е за Геника. При мен скрининга излезе +, а след това генотипирането на високорисковите -. Озадачих се и след като говорих с лекар от лабораторията ми беше обяснено. Това означава, че при мен е един от двата цитирани.
Каква стойност имаше, помниш ли?

# 503
  • София
Здравейте,
нямаше стойности, имаше само  + и - : и при скрининга и при генотипирането.

# 504
Информация - Д-р Ганчева временно спира да работи. Вероятно не е в БГ. Като се върне тук, сестрата ще се обади на пациентките й.

# 505
  • София
хм, аз имам час за 22.11 дано се върне дотогава.

# 506
хм, аз имам час за 22.11 дано се върне дотогава.
Дръж ни в течение  Hug

# 507
  • София
Какво стана с Офито? Някой знае ли нещо за нея? Много я мисля. Rolling Eyes

# 508
  • София
змия здравей, благодаря за загрижеността Simple Smile

наш семеен познат ни прати при д-р Начев в майчин дом и утре си подавам документите за прием, ще правя конизация в четвъртък и ще видим дали ще мине само с конизация. Втората биопсия която правих д-р Майнхард(която няколко лекари и патолози ми я препоръчаха за мниение) ми каза че е по добра и ми препоръчва и тя конизация вместо да се взимат радикални решения.
Та така, към края на седмицата ще пиша как са минали нещата.
между другото доколкото разбрах ще бъде с местна упойка която се бие в гърба. някой знае ли дали боли много ?  Sad

# 509
  • София
Ще стискам палци да е успешна конизацията и да не се налага нищо по-радикално.
За този лекар съм чувала много добри думи.

Общи условия

Активация на акаунт