Отговори
# 525
Здрaвейте, някой знaе ли д-р Гaнчевa когa се връщa нa рaботa?
Не, но сестрата ще ми звънне от кабинета и веднага ще пиша в темата.

# 526
Здравейте отново,
и аз да се отчета- 3 лекари/ доста добри бих казала/ различни мнения- първия за конизация, втория за LEEP, а третия е за изчакване и контролни цитонамазки.
Не мога да преценя кое  е правилното.
Искам да ви питам  момичета, при IIIA, +HPV(не високорисков) и CIN1 дали има преминали през конизация?
Вече почвам да си мисля, че просто някои лекари май искат да се презастраховат и действат по-радикално.
Ще се радвам някой да се включи.

Поздрави от мен Hug
Аз бях с ПАП 3а-д,умерена дисплазия,ХПВ тип 16.Направиха ми  LEEP на проблемното място,горна устна на шийката.Не са ми правили конизация,а абразио на канала,за да се види так какво се случва.

# 527
Здрaвейте, нa мен по време нa бременосттa ми се появихa кондиломи , които сa външни и кaзaхa че добре е дa се мaхнaт, a и aз вече нямaм търпение. Прaвихa ми тест HPV излезе високорисковa групa, но без типизaция. Еднaтa лекaркa кaзa, че ще ми ги изгори с aзот, но рaзбрaх, че мн пъти трябвa дa се ходи докaто се мaхнaт. Тaкa, че се съглaaих нa друг вaриaнт мaхaне с ток, дa се мaхнaт отведнъж че ми писнa мисли и притеснебуя. Единственото, което ме притеснявa, знaм че ще е с упойкa, но се моля дa е местнa зaщито ме е стрaх ит пълни упойки. Няйой збaе ли дaли е възможно Sad

# 528
  • в Низината
Все пак реших да отида при доц.Дянкова. Вие не споделихте мнение за нея, когато питах и аз намерих информация в една стара тема, но написаното не е никак ласкаво.  Tired  Иначе една позната ми я препоръча.
Отивам на този преглед с много противоречиви очаквания, което не е добре...

# 529
здравейте!

Моля за малко инфо - някой знае ли дали д-р Кърлов, който приема в консултативния кабинет в Онкологията всеки понеделник от 08.00 до 14.00 часа е едно и също лице с Кърлов, който е споменат в темите назад?
Приемам и други предложения за читав док. от Онкологията, въпреки че доста изчетох и вече имам някаква ориентация.

Благодаря предварително на всички отзовали се!
Усмихнат ден!

Последна редакция: чт, 30 окт 2014, 14:28 от бебка и бебко

# 530
Aз се следя при доц. Костовa, стрaхотен човек и професионaлист. Дaже утре ме приемa зa мaхaне нa кондиломи.

# 531
  • София
Слънце, явно си попаднала на мнение - изключение. По принцип момичетата са доволни от Д-р Дянкова и отзивите за нея са добри. Мн. добър специалист е. Али беше ходила при нея и беше с прекрасни впечатления.

# 532
  • София
На мен Дянкова ми прави конизацията.Не бих казала,че е лош лекар,но не е моят.Взима доста радикални мерки,а и обясненията и не ми допадат.Бях доста уплашена и направих каквото ми каза,все пак съм и благодарна.Бих те посъветвала да отидеш при Ганчева,но тя в момента е в чужбина.Щом си решила,върви при Дянкова,още едно мнение няма да ти навреди.  Peace

# 533
Аз също бях решила да ходя при Дянкова, след като часът ми при Ганчева замина на кино при поредното и изчезване в чужбина, но прочетох нещо за нея което ме отказа. Мисля, че и за мен не би била моят лекар.

# 534
  • в Низината
Добре, момичета! Благодаря ви за споделеното! Ще ида и ще видим какво ще е моето впечатление.

# 535
Добре, момичета! Благодаря ви за споделеното! Ще ида и ще видим какво ще е моето впечатление.
Hug

# 536
Здравейте, момичета. Имам нужда от съвет, а и от подкрепа Cry Родих преди близо 7 месеца, все още нямам цикъл и кърмя. Преди 10-тина дни си пуснах цитонамазка- излезна PAP IIIa( до момента винаги съм била първа група). Откакто си видях резултата не съм на себе си. В понеделник съм на колпоскопия, за да видим какво е положението. Док ми каза, че понякога след нормално раждане се наблюдава покачване на групата и че хормоните също може да окажат влияние, но се чудя до колко е възможно липсата на цикъл да даде неясен резултат от цитонамазката? Голяма паника съм и винаги си мисля най-лошото Tired

# 537
  • София
Аз знам, че докато се кърми не се прави цито.

# 538
Хормоните играят голяма роля в ПАП теста.Така че колпоскопия и наблюдение.За мен няма нищо притеснелно на този етап.

# 539
Здравейте,
цитонамазката ми е 3 А, имам час за биопсия.
Има ли нещо по-специфично, което да знам относно това?
Аз се успокоявам, че не е страшно.

Общи условия

Активация на акаунт