Отговори
# 540
Мне, нищо специфично, няма страшно, боли лекинко, щипва и това е. Добри резултати ти желая!

# 541
Мне, нищо специфично, няма страшно, боли лекинко, щипва и това е. Добри резултати ти желая!

благодаря  Peace

# 542
  • София
Момичета, включвам се отново. Конизацията мина и в петък се чух с доктора и ми каза чудесната новина, че е изрязано до здраво  newsm44
Добре че отидох при друг лекар за друго мнение, защото в предната болница щяха да си ме изрежат и да ме оставят без възможност да имам деца  Crossing Arms

# 543
  • София
Офи, супер новина. Къде те конизираха?

# 544
  • Wolwedans
Момичета, включвам се отново. Конизацията мина и в петък се чух с доктора и ми каза чудесната новина, че е изрязано до здраво  newsm44
Добре че отидох при друг лекар за друго мнение, защото в предната болница щяха да си ме изрежат и да ме оставят без възможност да имам деца  Crossing Arms

Eха, супер новина!
Браво! Hug

# 545
  • София

Отдъхнах си. Много те мислех.

# 546
Хормоните играят голяма роля в ПАП теста.Така че колпоскопия и наблюдение.За мен няма нищо притеснелно на този етап.
Дано. Направо ще се побъркам. Омръзна ми да вися по болниците.
Чували ли сте отзиви за д-р Еленчев? При него ще си правя колпоскопията. В момента работи в "Надежда", София. Преди мисля, че е работил в Плевен.
Offito, радвам се, че нещата са се развили благополучно при теб. Пожелавам скоро и детенце.

# 547
Offito, много се радвам, че всичко е минало добре.  Hug От сега натаък пожелавам само добри резултати на контролните.

# 548
Offito, много се радвам, че всичко е минало добре.  Hug От сега натаък пожелавам само добри резултати на контролните.
Hug

# 549
  • София
Благодаря ви много Hug   bouquet

Veseto*  в Майчин дом при д-р Алън Начев.

# 550
  • София
Офи, чудесно! Късмет за напред Simple Smile

# 551
Offito, радвам се за теб, момиче! Пожелавам ти да бъдеш здрава и много щастлива! newsm10

# 552
Офи, браво, на всички само здраве и късмет и само пап 1 и 2  Simple Smile

# 553
Момичета, прегледът ми мина. Докторът каза, че не вижда нищо притеснително, но не ми направи биопсия. Мисля, че даже не направи пробата с разтворите и сега съм в чуденка дали да се поуспокоя или да продължа да се притеснявам. Пуснахме микробиология и HPV и след като излезнат резултатите ще решим как да действаме.

Последна редакция: пн, 03 ное 2014, 21:54 от BettyBoop

# 554
  • София
Ако не е мазал с йод, няма как да види дали всичко е наред.

Общи условия

Активация на акаунт