Отговори
# 555
Ако под "пробата с разтворите" визираш йода + оцетната киселина, то спокойно брой, че нищо не ти е правено, за да се видят йоднегативните участъци  Tired
Ако не е мазал с йод, няма как да види дали всичко е наред.
Точно, това се прави при колпоскопия. А иначе ако се взима прицелна биопсия, то пак се маже с йод.

# 556
  • София
Да. И мен ме маза и при биопсията.

# 557
Момичета, моля за извинение , че нахлувам в темата ви със съвсем страничен въпрос  Blush
  във вашата тема видях информацията за безплатните профилактични
 прегледи на щитовидната жлеза, някоя от вас знае ли в Пловдив къде се провеждат?

Записана съм за утре 05.11.
  миналата седмица мъжът ми се развихри да почиства и във вдъхновението ми е метнал
  и листчето с информацията . Почти седмица звъня на тел на НПО , ала никой не ми вдига
  само в спомените ми е , че е някъде в ЖК Тракия

отново се извинявам за влетяването ми в темата,
 ана не виждам смисъл от започване на нова тема   bouquet

# 558
Здравейте момичета
Днес взех резултат от цитонамазка- ПАП ДВЕ-ПАП 3А
Проба задоволителна но ограничена от кръв и левкоците
клетъчни промени свързани с--отбелязано е-други
клинични симптоми-ДГИ87 ГУН Б.О.
ДИАГНОЗА ГН ИЛИ ЕН не мога да предценя
Според лекарката нищо страшно, аз съм в паника, обаче
За първи път имам такъв резултат
Преди вземане на пробата лекувах вагинално възпаление
Изписа ми Полижинакс и каза за нова цитонамазка след три месеца

# 559
Чух се с доктора. Каза, че задължително се маже с оцетна киселина, така че явно в паниката си не съм забелязала. Ще си изчакам изследванията и ще видя как ще се развият нещата.

# 560
Излезнаха ми микробиологията и HPV- не се изолират аеробни бактерии, а HPV е отрицателно. И сега съм в чуденка от къде тази цитонамазка IIIa newsm78 Утре съм на лекар, да видя какво ще каже. Какъв е шансът да е сбъркана?

# 561
Не е задължително да се изолира ЧПВ или микроорганизми,за да има проблем в шийката.Предполагам ще те поставят под наблюдение и нова цито след 3м.Може да се направи биопсия с вземане на нова цито и абразио на канала,за да се изключи проблем там.

# 562
Да. Не знам дали не е разумно да изчакаме, докато ми се възстанови цикъла. Доста е противоречиво мнението на лекарите в това отношение.

# 563
Някой знае ли дали Ганчева е в София вече  newsm78

# 564
  • София
В петък звънях,за да си запиша час,но акушерката каза,че все още не записвали.Предполагам,че докторката я няма.

# 565
Ганчева ще се появи след нова година  Tired ...вероятно....Сестрата преди малко ми каза това
Някой да се включи с актуални цени при Дянкова??

# 566
  • в Низината
Nefertarri, прегледът при Дянкова е 50 лв. Отделно се плаща цитонамазката, която е 20 лв.

# 567
Здравейте и от мен!Записвам се в темата!След направената ми биопсия имам лека към тежка дисплазия и трябва да ми се прави конизация след цикъл.На моят доктор имам много доверия-доктор Ямаков от Пловдив,но ме е страх,защото все пак не съм раждала..дано не изрязва много newsm78...след събуждането от упойката боли ли,как се чувствахте като цяло..казаха ми,че ще стоя в болницата само един ден(така се радвам)..иначе и аз съм с чпв......ще се борим с тази гад,няма как!Успех на всички и дано резултатите са хубави,момичета!Поздрави

# 568
  • София
Здравейте и от мен!Записвам се в темата!След направената ми биопсия имам лека към тежка дисплазия и трябва да ми се прави конизация след цикъл.На моят доктор имам много доверия-доктор Ямаков от Пловдив,но ме е страх,защото все пак не съм раждала..дано не изрязва много newsm78...след събуждането от упойката боли ли,как се чувствахте като цяло..казаха ми,че ще стоя в болницата само един ден(така се радвам)..иначе и аз съм с чпв......ще се борим с тази гад,няма как!Успех на всички и дано резултатите са хубави,момичета!Поздрави
Няма болка, спокойно, всичко ще е наред. И деца ще имаш. Цялата интервенция не е нищо особено.
На мен ми се спеше много заради упойката. Нищо друго.

# 569
Здравейте!Аз да попитам, защо след три месеца се взема нова цитонамазка, а не по-рано?
Забравих да допълня, че имам миома, открита преди 5 години, а сега при изследване с колкпоскоп откри и полип.Каза да изчакаме цитонамазката(която се оказа два-три А) и тогава ще мислим за друго.Обаче освен Полижинакса и контрола след три месеца на този етап не предприе друго.Докторката е гинеколог-онколог и ми се иска да и вярвам, но всъщност ужасно се страхувам да не би да забавяме неотложна манипулация

Общи условия

Активация на акаунт