София, кв. Младост, тема 23

• 81 888
  • 800
  •   1
Отговори
# 360
В РУМ също има, или поне имаше 2. На втория етаж, взимаха по-малко.

Ей, супер, мерси...Там също ми е удобно!

# 361
съжалявам, не помня в коя сграда беше  Embarassed, но беше на партерния етаж
много е възможно вече да го няма  Peace

# 362
  • София
Да в РУМ-а има две златарски ателиета!
 На първия етаж изкупуват, обработват, изработват по поръчка!
За втория етаж не знам дали имат такива услуги, но имат също хубави готови неща!
А на първи етаж има.....  Heart Eyes

# 363
  • с/у ОколоМръсТното
Моля да ми дадете координати на златар в Младост 1, :

само за ремонт видях на Пазара в Младост 1, от страната на Промаркет в едно малко павилонче.

# 364
И на втория имаха такива услуги. Последно миналата година ми взеха по-малко пари за надписване на една плочка.

# 365
Шани, нямам учебник по испански за 5 клас /ИТ/, а и на български нямам - имало е според момата, но никой не знае къде е

# 366
Благодаря на всички ви за информацията!!!  Hug

# 367
  • София
Моля да ми дадете координати на златар в Младост 1, 1А или 2. Благодаря предварително!  Hug

РУМ в Младост-2, на втория етаж - златарско ателие Игнатов. човекът е потомствен бижутер и прави всичко - изработка, поправка, продажба на готови неща.

# 368
  • с/у ОколоМръсТното
Шани, нямам учебник по испански за 5 клас /ИТ/, а и на български нямам - имало е според момата, но никой не знае къде е

споко, оправих аз нещата.  Hug
Прати някой ден голямата красавица да ми върне мат'рЯлите от 7мокласната одисея.

# 369
Някаква идея къде из Младостите бих могла да си намеря мрежичка за деликатно пране?

# 370
Някаква идея къде из Младостите бих могла да си намеря мрежичка за деликатно пране?
Сега май има в Лидл, но погледни в брошурата, да не е минала промоцията. Мисля, че е до утре.

# 371
  • София
Пак в РУМа, има един магазин за дом.потреби, мисля че мярнах такава мрежичка там.

# 372
Не можах да стигна до златаря в РУМ-а днес. Случайно да знаете раб.време?

# 373
  • София
От Пикaдили съм си купувaлa тaкaвa мрежичкa.

# 374
  • Тра-ла-ла
Има ли някъде в Младост магазин за хубави обувки от ест.кожа и да не са лелински модели Mr. Green? В РУМ-а магазините ги знам. Имаше и едно магазинче пред пазара в Младост 1, където зареждаха български обувки и моделите бяха готини, но не знам дали още функционира. Скоро минах през Младост 3/4 и ми се мерна някакъв по-голям магазин близо до Hobby art, но после не успях да го намеря Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт