София, кв. Младост, тема 23

• 80 545
  • 800
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте Мами   smile3525

Преди месец се преместихме от Варна и сега живеем в Младост 2 до Макдоналдс, блок 262.
Имам беба на 8 месеца, палава и щура.
Е, поседяхме си в къщи, ама като не познавам никой тук и малко вече взе да ми доскучава.
 Има ли майки наблизо за разходка и компания за децата   newsm03

# 661
Аз съм наблизо, но моят син е по-голям, а и съм на работа, така че няма как да се разхождаме с вас! Добре дошла в квартала!   bouquet

# 662

Преди месец се преместихме от Варна и сега живеем в Младост 2 до Макдоналдс, блок 262.
Е, поседяхме си в къщи, ама като не познавам никой тук и малко вече взе да ми доскучава.

Здравей и добре дошла. Аз  също живея в Младост 2, но горе срещу ХИТ. Имам дъщеричка на три месеца.

# 663
  • София

Здравей и добре дошла. Аз  също живея в Младост 2, но горе срещу ХИТ. Имам дъщеричка на три месеца.

Аз съм някъде на средата между вас Simple Smile Блока ми е зад магазин РУМ. Градиката в която се разхождам е 100 години София, където е заведение Бед Рок. Детето ми е на 5 м, така че ще си постоя още вкъщи, но днес като бяхме на разходка беше доста студено. Аз излязох и ходих до Лидл даже, че имаше за бебо разни промоции. Ама си поизмръзнах де Simple Smile чакам хубавото време с нетърпение.

# 664
Аз съм някъде на средата между вас Simple Smile Блока ми е зад магазин РУМ. Градиката в която се разхождам е 100 години София, където е заведение Бед Рок. Детето ми е на 5 м, така че ще си постоя още вкъщи, но днес като бяхме на разходка беше доста студено. Аз излязох и ходих до Лидл даже, че имаше за бебо разни промоции. Ама си поизмръзнах де Simple Smile чакам хубавото време с нетърпение.

Да и ние го чакаме с нетърпение хубавото време, че да излизаме на разходки:) Да много хубава и просторна градинка:)

# 665
Здравейте,

искам да ви попитам къде в МЛАДОСТ /ние сме в Младост 1, до метрото/ има магазинчета за бельо /бикини, сутиени/ на приемлива цена?

Мерси Wink

# 666
Пазарчето на Младост 1/това до метростанцията/ , срещу павилиона за хляб.

# 667
Здравейте,

искам да ви попитам къде в МЛАДОСТ /ние сме в Младост 1, до метрото/ има магазинчета за бельо /бикини, сутиени/ на приемлива цена?

Мерси Wink
И аз точно днес се чудех дали някъде в Младост има магазин за българско бельо и мислех да питам мамите.

# 668
  • София-Младост
Младост-3, бл.307, по едни стълбички е магазинчето...продават бельо, пижами, бански и аксесоари. От там съм купувала няколко пъти и съм много доволна.
Наскоро в Мл-4, малкото пазарче на авт.спирка до 131 СОУ отвориха магазин, където продават бельо. Онзи ден купих детско на Ego за синът ми.

Последна редакция: чт, 29 яну 2015, 15:50 от Ала-Бала

# 669
Има в Младост 1А Пътеките, до магазина на Виваком.

# 670
Има 2 магазина с българско бельо в комплекс Ксения в Младост 4.

# 671
кое/къде е комплекс Ксения?

# 672
кое/къде е комплекс Ксения?
Червения блок срещу новия Лидл... До флоримонт

# 673
благодаря!   bouquet

# 674
  • София
Има борса за бельо и хавлии до поликлиниката на метростанцията в младост 1. Трудно мога да го обясня къде е, но ето на картата (до лабораторията, пише борса Олимпия). Мисля, че сутиени не продават, обаче. Има много хубави потници, пижами и т.н.
https://www.google.bg/maps/@42.65588,23.372231,3a,37.5y,59.14h,7 … 2e0!6m1!1e1?hl=en

Общи условия

Активация на акаунт