София, кв. Младост, тема 23

• 80 497
  • 800
  •   1
Отговори
# 705
  • София
д-р Галя Богданова....писала съм доста за нея назад в темите...ако искаш по-подробно инфо пак ще пиша или сама я потърси и ще ти излязат мнения.

# 706
  • София
д-р Галя Богданова....писала съм доста за нея назад в темите...ако искаш по-подробно инфо пак ще пиша или сама я потърси и ще ти излязат мнения.
  Да,но тя не е в 25 ДКЦ доколкото разбирам?

# 707
  • София
Точно там е три дни от седмицата, останалите е в Св. София (бивша Тина Киркова) и там има консултации и вече си и изражда, което за мен беше плюс. Може на рецепцията да си запишеш час, аз там направо си звъннах и казах, че искам да се запиша на женска консултация имах време, а и бях ходила и на частно та не ми беше зор часа да е веднага (т.к. е ясно че няма такива, защото навалицата си е голяма).

Сряда и събота е от 08:00 до 12:00
четвъртък е от 14:00 до 19:00
кабинет 216. 

# 708
  • София
Благодаря ти много.ще пробвам ако не стане здраве да е.

# 709
Вече не записват час на рецепция за Богданова, защото тя сама си дава часове. Трябва или в кабинета да отидеш и да поискаш час или да ти дадат телефона И /аз съм го забутала някъде и не мога да помогна/. И аз съм от доволните.  Peace

# 710
  • София
В Спортна зала Младост 3 започват занимания по класически балет. Познавам балерината, която ще ги води - голямата ми дъщеря ходи при нея в продължение на една година и ние много си я харесваме. Сега тъкмо ще запиша малката, която отдавна ми дава зор. Първото занимание ще е на 1 март, в 13 часа. Това е фейсбук страницата с актуална информация.

# 711

О, да бях забравила за Гетауей...наистина е много добър Г.Бояновски. Но предвид ситуацията с Деница и околните заведения може и да са преместили студиото. Намерих това:
http://lechebni-masaji.zdraveopazvane.catalog.bg/company/%D0%B3% … D0%B3%D0%B1/43886

Привет, пишете моля, ако сте се свързали с Г.Бояновски, това ли са актуален телефон и адрес, че и аз съм на това дережде и трябва да планирам такова посещение. Благодаря момичета.

В сайта е даден адрес в Младост 3, което май е в една фитнес зала, но телефона му е актуален според мен. Най-добре му звъннете, може да работи и на 2 места.

# 712
  • София
Ако искате телефона на Богданова мога да го дам на лични, само ми пишете....

# 713
  • In the shadows of my mind
Някой да има информация къде може да се запиша на йога или пилатес за начинаещи. Подчертавам да е за начинаещи, тъй като не съм практикувала никога, а имам желание да се занимавам с някакъв спорт. Приемам всякакви идеи   bouquet

# 714
  • София
Едното място е The Hall в Младост 3, но трябва някой, който е ходил, да ти каже кои часове са за начинаещи, защото в графика не е указано.

Другото специализирано място за йога е Йога студио 108 в Младост 1. Там има курсове за различни нива.  Peace

# 715
Здравейте!
Моля да ми препоръчате фризьор в района. Да работи добре, но да е на разумни цени. За съжаление моята фризьорка замина за друг град и сега съм в тих ужас  Confused Вече се нуждая от спешна намеса, но тъй като косата ми е доста гъста, твърда и трудна за обработка, хем ме е страх да не ме направят на нищо, хем, че ще ми одерат кожата  Confused

П.С. Йога има и в "Кондор" в Младост-3, все се каня да отида.

# 716
  • София
Моля препоръчайте, ако има разбира се добър ендокринолог в 25 дкц. Някой има ли впечатления и за Вандева?
Приемам мнения и за цяла София.
Благодаря предварително.

# 717
  • София
Някой да има информация къде може да се запиша на йога или пилатес за начинаещи. Подчертавам да е за начинаещи, тъй като не съм практикувала никога, а имам желание да се занимавам с някакъв спорт. Приемам всякакви идеи   bouquet
Ето тук (Младост 4) йогата е идеална за начинаещи : http://tigersport.org/grafik
Само се обади предния ден по телефона, да не се окаже, че има неотразена в сайта промяна  Peace

# 718
  • с/у ОколоМръсТното
Моля препоръчайте, ако има разбира се добър ендокринолог в 25 дкц. ...

Дано не бъркам името, но "д-р" Илиева от 25ДКЦ НЕ СТАВА. Далеч от нея.
Така и не стигнах до читав ендокринолог. С помощта на времето и bubanka се закрепих Simple Smile

# 719
Много се радвам да го чуя!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт