Нещо много мило... -?

• 45 260
  • 332
  •   1
Отговори
# 165
Повдигам темата - днес се влюбих отново в мъжа ми.

Тази сутрин видях на терасата ни малко мишле, пробяга под парапета и отиде в на съседите терасата (терасата ни е 30на квадрата, не е отделена от тази на съседите със стена, а с парапет, под който малко животно може да мине). Излезе и купи капан за мишки, само че голям. Вътре пъхна кутийка, като къщичка, пълна с памук, закачи кашкавалче, сложи водичка и заложи капана. Знае, че обичам гризачите и че държа да хванем мишлето - хем защото съм джермофоб и ме е страх от зарази, хем и за да не ни изпреварят съседите и да му навредят. Но пък направи така, щото мишлето да бъде хванато по най-малко стресиращ за него начин и да му е комфортно, докато го изнесем навън и пуснем.  Heart Eyes

ПС - съзнавам, че за повечето от съфорумките толкова внимание за една мишка е нито смислено, нито мило, но аз се трогнах много.

# 166
Браво на мъжа ти! Напълно те разбирам.   bouquet Моят затова търпи дори и насекомите вкъщи и само ги гони през прозореца.

# 167
Бях студентка и един 8-ми декември отивам с тогавашния си приятел на купон далеко, далеко в една хижа. Пътя ни минаваше покрай селото където живееха едните ми баба и дядо. Най-мирните и кротки хора, за които се сещате. Та отиваме да пренощуваме у тях и на следващия ден се присъединяваме към компанията в хижата.
Баба много се зарадва - готви, шета, глези ни и накрая ни настани да спим с гаджето в отделни стаи разбира се  Crazy А това не бе лесно тъй като бе студено, пали печки, затопля етажа на къщата, носи завивки ...
На следващия ден си взехме довиждане и ухилени до уши стигнахме мястото на купона. Вечерта ще се преобличам за партито и си откопчавам сакчето. Отварям и измъквам дебели зелени чорапи.  Shocked А после бархетна нощница на лилави цветчета, която при това си личи, че е изпрана и чиста, но е НЕЧИЯ нощница!  Shocked Помислих, че съм преровила чужд сак. Отдалечих го, погледнах го - а бе моя си е! Зарових навътре и си намерих вещите. Седя и гледам тая нощница в недоумение и накрая си я наложих та ми светна  Flutter Видяла ме баба ми, че спя по тениска и решила да ме спаси от нощния студ. Стана ми мило, защото аз съм висока и едра, а тя е много дребничка, а със годините още по-дребна бе станала ала ми бе пъхнала най-новата си нощница и едни топли чорапи  Hug

# 168
Повдигам темата - днес се влюбих отново в мъжа ми.

Тази сутрин видях на терасата ни малко мишле, пробяга под парапета и отиде в на съседите терасата (терасата ни е 30на квадрата, не е отделена от тази на съседите със стена, а с парапет, под който малко животно може да мине). Излезе и купи капан за мишки, само че голям. Вътре пъхна кутийка, като къщичка, пълна с памук, закачи кашкавалче, сложи водичка и заложи капана. Знае, че обичам гризачите и че държа да хванем мишлето - хем защото съм джермофоб и ме е страх от зарази, хем и за да не ни изпреварят съседите и да му навредят. Но пък направи така, щото мишлето да бъде хванато по най-малко стресиращ за него начин и да му е комфортно, докато го изнесем навън и пуснем.  Heart Eyes

ПС - съзнавам, че за повечето от съфорумките толкова внимание за една мишка е нито смислено, нито мило, но аз се трогнах много.

Защо? Ние от години така ги хващаме мишките, с хуманен капан, и после ги пускаме.

# 169
Защо? Ние от години така ги хващаме мишките, с хуманен капан, и после ги пускаме.

Хуманният капан е едно на ръка, въпросът е, че в този само колелце за упражнения на мишлето липсваше.  Laughing Много уютен стана, обзаведен с мекичко гнездо, поилка и хранилка.

# 170
Когато бях студентка, още първата година заминах на бригада във Великобритания, защото си имах малка мечта - купих си кола. Хареса ми факта, че за няколко месеца си заделих добри пари и приключения и отидох пак. Като се върнах, както обикновено започнах да раздавам подаръци за близките. Само на тате нищо не бях взела. Извадих един плик и му го дадох. Вътре имаше около 2 хиляди лева. Казах му да си вземе мотор с тези пари или поне докъдето му стигнат да си доплати, но са за да си го избере сам. Очите му се напълниха от умиление. Въпреки че бях проти моторите, защото смятам,че са опасни и винаги съм била най-отявления му противник, когато е коментирал, че иска..., въпреки че го болят колене, кръст и годините и килограмите са натежали, знаех, че това е Мечтата му. И той заслужава. Винаги е давал всичко за нас със сестра ми. /естествено, след време намери някакъв предтекст да ми върне парите, но на всички разказваше за това/.

# 171
Снощи докато пиех питиета навън с приятелка, получих късно смс от мъжа ми - със снимката на пръстена, който си бях харесала и с текст - вече е поръчан за изработака при "..."..
 Heart Eyes

# 172
Снощи докато пиех питиета навън с приятелка, получих късно смс от мъжа ми - със снимката на пръстена, който си бях харесала и с текст - вече е поръчан за изработака при "..."..
 Heart Eyes

Сууупперрр Crazy

# 173
  • София
Сетих се как веднъж закъснявах за влака и се качих в последния момент без да съм си взела билет. Мъжът, който стоеше до мен, имаше някакви платени вече билети и ми предложи да ми даде единия, стана ми много мило. После се оказа, че учим в един университет.  Grinning

# 174
  • Gotham City
Поста нa  « Ѕmile » ме подсети за един случай.
Пътуваме от мото изложение в Приморско и по магистралата една жена ни догонва да ми каже, че раницата ми се е отворила и са изпадали неща от нея. Спярхме, установих горе-долу липсите и продължихме (излетя ми тогава любимия топ и до ден днешен търся същия  Cry ). Пристигаме в София и приятеля с който бях ме оставя на Цариградско да си хвана автобус и до централна гара, че той имаше ангажимент. Качвам се в автобуса, с екипировка, каска, раница, хората ме гледат странно, но не ми пукаше тогава.
Отварям раницата да си извадя пари и какво да видя, портмонето ми изпаднало също и звъня на майка ми да помага някак, но за съжаление нямаше как да ми помогне милата. Аз вече плача с глас едва ли не, че ще спя на Централна гара. Момчето, което се возеше до мен чу всичко, предложи да ми купи билет и ако имам нужда от още нещо и да ме изпрати до влака.
Толкова мило ми стана, че още по-силно се разплаках. До ден днешен не мога да си простя, че не му взех номера, за да му върна парите....

# 175
  • гр.Варна
Супер темичка.  bouquet Само набързо един много мил спомен-през далечната 1999 със съпруга ми изплащахме заем за апартамент,щерката бебе ,аз студентка ,абе................ пари нямаме за нищо.Обаче идва дата 14.02. и ММ се озовава на вратата на кухнята като си крие ръката зад гърба и ми се хили глуповато.Аз не харесвам този празник а и не очаквах подарък /като знам ,че имаме един лев/  а ММ със замах изважда ръката си и в нея................пакет спагети вързани с червена платнена панделчица.Вярвайте ми и думите и сълзите ми заседнаха в гърлото.Още си спомняме за тези спагети които после станаха и празничината ни 14.02 вечеря.

# 176
  • София
Днес мъжа ми направи нещо,което не е правил за 9г.
Обичам го безкрайно.
Така ме разчувства за рождения ми ден.

# 177
Мила тема

# 178
Мъжът ми вчера много ме трогна..
Имаме нает апартамент за цялото лято на морето, който няма да го ползване до края на месеца.
Предложих на една приятелка да отиде с детето и да го ползва, като се обадих на мъжа ми да го предупредя и да изговорим какво и как да ползва..
А той каза, че всичко може да ползва, даже да мине и да вземе от офиса му картата за безплатния плаж..и тн..Думите му бяха - "Не искам нищо..аз знам, че това е твоя приятелка и аз съм й безкрайно благодарен, че те е "запазила" и е била до теб..защото така можах да те срещна"... Heart Eyes

# 179
Преди известно време след скандал по телефона се разплаках , седнах на земята и тихичко си рева . По едно време усещам силна прегръдка , поглеждам - беба ме гушка силно , започва да ме гали и да ми говори : " Недей плаче , о о о о галям те , дай цункам "  , целуна ме и каза " Бичам те " . В този момент толкова хубаво ми стана , почувствах се най - обичания човек на света , забравих за нервите и обидата .

Общи условия

Активация на акаунт