Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 25

• 66 016
  • 734
  •   1
Отговори
# 270
  • при късмета
Днес си взех футболната топка от ТУК, от офис на Тип-топ куриер. Спечелена беше на 9 юни. Не ми искаха опаковка с код, нито на товарителницата го пишеше печелившия код за сверяване. Топката е съвсем обикновена; не е надута.
Те ли ти се обадиха, че имаш да получаваш топка или ти звъня да провериш?

# 271
Днес си взех футболната топка от ТУК, от офис на Тип-топ куриер. Спечелена беше на 9 юни. Не ми искаха опаковка с код, нито на товарителницата го пишеше печелившия код за сверяване. Топката е съвсем обикновена; не е надута.
Те ли ти се обадиха, че имаш да получаваш топка или ти звъня да провериш?
Имах пропуснато обаждане днес сутринта от телефонния номер (централа) на Тип-топ куриер (запаметила съм го, защото сравнително често ми звънят). Тъй като не дава възможност за връщане на обаждането, отидох на място в офиса да видя за какво става въпрос, тъй като 2 седмици няма да ме има на подадения адрес за доставка, а и чакам освен тази топка на ТУК и топка от играта на Фа. Не знаех за коя доставка става въпрос, затова носех и опаковката на ТУК с кода, а и някои бяха писали в темата, че са им искали опаковките с кодовете за сверяване... Но не ми поискаха никаква опаковка, само лична карта.

# 272
  • при късмета
Мерси, аз даже нямам информация кой е печеливши код. Имейл не са ми пращали, видях си името в печеливши и си дадох данните във фейса. Дано дойде и моята

# 273
  • Русе
Днес се сетих за една игра...на Леки в Кауфланд...беше за покупка над 1лв, някой да има идея кои са печелившите?
В тази връзка видях и игра на Ехо Савекс в Карфур- купуваш прах или гел и триеш талонче, наградите са кърпа, прах или омекотител   bouquet

# 274
Днес се сетих за една игра...на Леки в Кауфланд...беше за покупка над 1лв, някой да има идея кои са печелившите?

Дали е това: http://www.bella.bg/bg/news/promotion/Pobediteli+igra+Kaufland+Leki.htm

# 275
  • Русе
Брейй,нямаш грешка!!!!Много ти благодаря!!!

# 276
  • София
Не знам дали е пускано - http://www.vremezakafe.bg

# 277
 Новата томбола на Лъки стар с награда - поднос с аксесоари за вино:
http://luckystar.bg/index.php?frid=NjY3MQ==

Кока-кола явно във всички вериги магазини варират с наградите при покупка на 2 бр. х 2 л.
В Пикадили вариантите за награда са чаша с цветно дъно и хамак.

# 278
  • София
Играта на Милка за хладилните чанти има ли я още?
Провери в магазини Дар.Днес разбрах,че вече ги дават срещу купени бисквити милка,като не е нужно да са за 9 лв.Естествено се възползвах  Flutter

Ти в кой Дар беше?

# 279
  • София
Играта на Милка за хладилните чанти има ли я още?
Провери в магазини Дар.Днес разбрах,че вече ги дават срещу купени бисквити милка,като не е нужно да са за 9 лв.Естествено се възползвах  Flutter

Ти в кой Дар беше?

На Руски паметник не са чували за промоцията.  Wink

# 280
Днес спечелих 3 награди. newsm09

# 281
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
уау БРАВО!   bouquet от къде?

# 282
  • Телиш/Плевен
И аз да се "разпиша" със сокове Капи. newsm44 newsm44 newsm44
Казаха да ги очаквам в четвъртък. Heart Eyes

# 283
уау БРАВО!   bouquet от къде?
От Кока Кола sparx 1 от 50 плажни кърпи, кутия вафли Споко от играта им във фейсбук ии ножче от Градус, пак във фейсбук ..  Peace

# 284
Ехх тези игри във фейсбук ще ме накарат и аз да си направя   Laughing  а в карфур гледах игра на кока кола с плажни чадъри  Wink

Общи условия

Активация на акаунт