Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 25

• 65 402
  • 734
  •   1
Отговори
# 405
Вчера спечелих бутилка 500 мл кока-кола под капачката. Знаете ли дали още ги дават?

Играта беше до 22.08.

# 406
Вчера спечелих бутилка 500 мл кока-кола под капачката. Знаете ли дали още ги дават?

Играта беше до 22.08.
да, но някъде още дават аз вчера си взех  Peace успех  bouquet

# 407
Здравейте, гледам тук доста награди се раздават, та реших и аз да се включа с няколко  Grinning Grinning Grinning Grinning
От цигарите Мерилин спечелих 2 награди : Ваучер на стойност 300 лв за покупка на слънчеви очила и дамска чанта ( всичко е при мен), в Карфур видях игра на Кока-кола - купуваш 2 бутилки по 2 л и теглиш скреч карта на информация, може да спечелиш чаша или хладилна раница за пикник (с чинийки, чашки, ножчета...) и....аз спечелих раница  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44
и всичко това в 1 ден Simple Smile получавам си ваучера и дамската чанта и след 2 часа печеля раница  newsm44

# 408
Здравейте, гледам тук доста награди се раздават, та реших и аз да се включа с няколко  Grinning Grinning Grinning Grinning
От цигарите Мерилин спечелих 2 награди : Ваучер на стойност 300 лв за покупка на слънчеви очила и дамска чанта ( всичко е при мен), в Карфур видях игра на Кока-кола - купуваш 2 бутилки по 2 л и теглиш скреч карта на информация, може да спечелиш чаша или хладилна раница за пикник (с чинийки, чашки, ножчета...) и....аз спечелих раница  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44
и всичко това в 1 ден Simple Smile получавам си ваучера и дамската чанта и след 2 часа печеля раница  newsm44

А като споменахте Мерилин, дали са се теглили наградите на Ева? Някой получил ли е нещо?

# 409

А като споменахте Мерилин, дали са се теглили наградите на Ева? Някой получил ли е нещо?

нямам идея и аз се надявам да спечеля от Ева Simple Smile

# 410
  • при късмета
Във Фантастико в Люлин 6 има шоколади с новите стикери. Смятам да се уредя с телефон от там  Laughing
На Ева не се ли теглят, чак на 15.09?

# 411
Много сте добри, аз нищо не печеля от никъде.

# 412
За новата игра на Милка Вие дами кога мислите да си регистрирате кодовете на 1 ли и ако да към колко часа?  Flutter

# 413
  • Под Слънцето
Хей,  освен  по  шоколадите, стикери за новата игра на милка има и по бисквитите  .

А  някакво  инфо за  турнето на  Милка  с  дати  по градове?

Преди няколко дни  открих в сайта  им ,че датата за Варна  е 14ти .09. Сега  не мога да намеря това.
А в нета  попаднах  на  инфо  в страницата  на бтв с дата   за Варна 12ти.. Но на бтв  не вярвам   animal085

# 414
  • I want it all and I want it now.
Аз от Милка искам и таблета и телефона  Laughing
Купих и аз шоколади и сега ще чакам играта  Wink

Браво на спечелилите,момичета.  bouquet

# 415
Хей,  освен  по  шоколадите, стикери за новата игра на милка има и по бисквитите  .

А  някакво  инфо за  турнето на  Милка  с  дати  по градове?

Преди няколко дни  открих в сайта  им ,че датата за Варна  е 14ти .09. Сега  не мога да намеря това.
А в нета  попаднах  на  инфо  в страницата  на бтв с дата   за Варна 12ти.. Но на бтв  не вярвам   animal085
http://btvnews.bg/article/1858978974-Alpiyskiyat_svyat_na_Milka_ … i_v_Bulgaria.html
Това ли си гледала? Инфото е от 2010 ...
Още нищо не са казали за турне ...

# 416
И аз искам от Милка - флашка и таблет! Айдее дано да имаме късмет и да печелим! 🎁🎁🎁🎁🎁🎁🍀🍀🍀🍀🍀🍀

# 417
  • София

Играта беше до 22.08.

Намерих. Дадоха ми бутилка с черна капачка, отворих я и тя беше печеливша. По принуда изпих цялата кола (не беше трудно Wink), за да си взема и втората бутилка.  Laughing

# 418

Играта беше до 22.08.

Намерих. Дадоха ми бутилка с черна капачка, отворих я и тя беше печеливша. По принуда изпих цялата кола (не беше трудно Wink), за да си взема и втората бутилка.  Laughing

Laughing браво!

# 419
  • Телиш/Плевен
Във Фантастико в Люлин 6 има шоколади с новите стикери. Смятам да се уредя с телефон от там  Laughing
И аз така, но и на флашка ще се зарадвам. Laughing Таблетът от Сачи е страхотен и поне засега не искам друг. Е, няма да го откажа, ако спечеля, но някак няма да се зарадвам толкова. Rolling Eyes
Аз още не съм се заредила с шоколади, че така и не открих, но тези дни ще търся по-активно и се надявам да се заредя.

Общи условия

Активация на акаунт