Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 25

• 65 382
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
  • I want it all and I want it now.
Честито за телефона   bouquet
Ето това им е от фейса на Милка : не е нужно кодовете да са регистрирани в един ден. Важно е обаче регистрациите да са направени от един и същ телефонен номер - това е уникалният идентификатор на всеки участник. Стискаме палци!

# 586
Е, добре де, при регистрирани 12 кода на ден и печалба на последният код / напр. телефон/ само последният код ще фигурира като печеливш, а другите три кои ще са?

Вие хвърляте ли непечелившите опаковки?

# 587
  • Варна
Последните 4 кода трябва да пазиш и то без да отлепяш стикера от опаковката. Така казаха като звъннах по телефона да потвърдя наградата.

# 588
То и за кравите казаха да пазим 15-те опаковки, а куриерите искаха само печелившият, но пък тук наградите са големи Rolling Eyes

# 589
По добре пазете всички опаковки да не стане някоя беля на края и да не ви дадът наградите ...аз моите ги складирвам в еднна голяма чанта от джъмбо ..   Flutter

# 590
Аз, освен опаковки, пазя вече и касови бележки. Преди два месеца мъжа ми получи смс, че печели 100 ваучер за пазаруване в Айко. Явно е бил изтеглен, след като някой от официалните печеливши не е представил бележка. Но и аз ги бях разчистила, защото не бяхме сред спечелилите уж. Така и не ни го дадоха, въпреки, че три месеца след играта няма как да пазиш нещо, което не ти трябва. Но явно понякога резервите печелят! Simple Smile

# 591
Вече се ядосвам много! 4 кода регистрирах и нищо.....е много е трудно да се спечели #Cussing out

# 592
За раничките от кафе Якобс и Нова Бразилия: явно уведомяването на печелившите продължава и днес, преди около половин час получих СМС, така че не губете надежда...

# 593
Веднъж за една игра на Кока Кола след 6 месеца ми се обадиха, че ако пазя кодовете, ще ми дадат наградата. Други не са си ги взели и са теглили допълнителни печеливши, а наградата съвсем не беше за изпускане - слушалки Beats.

# 594
  • Велико Търново
Печелившите са обявени вече в страницата на играта за раниците, но е невъзможно проверяването  Sad

# 595
Печелившите са обявени вече в страницата на играта за раниците, но е невъзможно проверяването  Sad
Благодаря,че сподели.Нямам още смс,но се намерих в списъка,печеля раница! newsm44
С Милка започвам да се отчайвам 12:0! Cry Cry

# 596
  • Телиш/Плевен
При мен се получи с F3 - отдолу излиза търсачка и въвеждаш телефонния си номер или този от касовата бележка, натискаш "открояване на всички" и почваш на прелистваш страниците. Peace
Ето го нагледно, че не ме бива с обясненията. Peace
Та значи печеля все пак! newsm44 Въпросният №884 e моя милост. Само чакам SMS-а. Wink

# 597
Печелившите са обявени вече в страницата на играта за раниците, но е невъзможно проверяването  Sad
При мен се получи с F3 - отдолу излиза търсачка и въвеждаш телефонния си номер или този от касовата бележка, натискаш "открояване на всички" и почваш на прелистваш страниците. Peace
Ето го нагледно, че не ме бива с обясненията. Peace
Та значи печеля все пак! newsm44 Въпросният №884 e моя милост. Само чакам SMS-а. Wink
Брат ми получи смс преди часа някъде....обаче сега пробвам с това Ф3,ама не ми излиза..
Стана, общо 4 раници от 13 бележки Simple Smile Нищо няма да чакам аз, ей сега ще им звънна, при тях в системата трябва да излезе Simple Smile

Последна редакция: чт, 04 сеп 2014, 17:13 от J_M_L

# 598
  • при късмета
И аз още нямам SMS, но си намерих телефона и номера на единствената ми бележка в списъка и аз се обадих. Печеля и аз раница. Добре, че вчера не побързах да разчистя

# 599
Добре, намерих си номера (уж), но смс нямам.
Звънях на телефона за контакт, включи ми се секретар. Освен утре да се обадя да питам. Така де, може последните 3 цифри да не са на моя номер.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт