Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 25

• 65 389
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
  • при късмета
Честито!
Значи ние да не чакаме. Аз и без друго имах само една бележка

# 571
  • София
Нощес отразих една флашка от Милка, някъде към 2ч. Имам регистрирани 6 кода.

# 572
  • Под гъбата
Здравейте, гледам тук доста награди се раздават, та реших и аз да се включа с няколко  Grinning Grinning Grinning Grinning
От цигарите Мерилин спечелих 2 награди : Ваучер на стойност 300 лв за покупка на слънчеви очила и дамска чанта ( всичко е при мен), в Карфур видях игра на Кока-кола - купуваш 2 бутилки по 2 л и теглиш скреч карта на информация, може да спечелиш чаша или хладилна раница за пикник (с чинийки, чашки, ножчета...) и....аз спечелих раница  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44
и всичко това в 1 ден Simple Smile получавам си ваучера и дамската чанта и след 2 часа печеля раница  newsm44

А като споменахте Мерилин, дали са се теглили наградите на Ева? Някой получил ли е нещо?

нямам идея и аз се надявам да спечеля от Ева Simple Smile
Имам още кодове събрани за играта им, и се чудя да ги регистрирам ли, или няма смисъл? newsm78

# 573
пореден непечеливш код на милка  Sad  Но пък мога да се похваля с раница на нова бразилия   newsm44

# 574
Аз днес тъкмо да се наканя да играя в Нова Бразилия/Якобс и гледам, че играта свършила.  Joy Не че умирах за раница, ама купувахме кафета.
На Милка имам 9 кода, регистрирах само 2 от любопитство.  Mr. Green Естествено нищо не спечелих, мисля по нощите да се пробвам някой ден, но нека поотмине първоначалната истерия.  Mr. Green

# 575
  • Варна

Прочетох поста ти в 1.57 и реших набързо да регистрирам и последния си (13 код), всички непечеливши досега и точно в 2.00 спечелих телефон и тонколона. Благодаря и споделям и други ако искат да се пробват.    Grinning  bouquet

# 576
8 кода на Милка и нищо, но гледам в Била и Карфур масово се бяха опитвали да отлепят стикерите от опаковките. Бяха накъсани до някъде и зарязани. Mr. Green

# 577
  • софия
...но гледам в Била и Карфур масово се бяха опитвали да отлепят стикерите от опаковките. Бяха накъсани до някъде и зарязани. Mr. Green
Абсолютна селяния без никакво извинение!

Диана, честито!

# 578
  • София
Diana_gr, т.е предишните 12 си ги въвеждала предишен ден?
Тъкмо се чудех дали да въвеждам моите 2 или да изчакам да станат 4.

Общо 10:0 за Милка - дори флашка не спечелих...  Laughing

# 579
  • София
Diana_gr, адаш честито  Laughing Поне някой да се похвали с нещо различно от флашка.
Аз не съм получила смс за раницата, 3000 и да не попадна там, каръшка история  Crossing Arms

# 580
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Привет!
И аз чаках с нетърпение раниците от кафето,ама съобщение нямам,язък!

# 581
Здравейте, има игра на радио Енерджи http://radioenergy.bg/news/lenovo-3/.Цял ден го слушам но нямам интернет Embarassed и телефона ми не е от модерните,който може да се инсталира приложението им за показване на песента.Така че не мога да играя.

# 582
  • при късмета

Прочетох поста ти в 1.57 и реших набързо да регистрирам и последния си (13 код), всички непечеливши досега и точно в 2.00 спечелих телефон и тонколона. Благодаря и споделям и други ако искат да се пробват.    Grinning  bouquet

Честито!
Само не ми стана ясно как си спечелила на 13ия код  newsm78 От правилата разбрах, че големите награди могат да се печелят на всеки 4ти

# 583
  • Варна
Първите 5 кода регистрирах на моя телефон, после реших на номерата на децата и вече ги редувах. Прочетох,че на 4ия код ти дава дали печелиш, така че стигнах до извода, че няма значение дали и 4те кода са вкарани в 1 ден. Почти всички кодове регистрирах във вторник, последните 2 оставих за сряда. През деня регистрирах 1 непечеливш и реших последния да го оставя за друг ден.
Да, печелившия ми е четвърти пореден от номер.  Peace

Последна редакция: чт, 04 сеп 2014, 11:35 от Diana_gr

# 584
  • при късмета
Не за това, че не са в един ден, ясно е, че не е задължително.
Имам предвид дали си спечелила от 4ти код от телефон. Т.е. печелившия код за телефона е четвърти пореден от номер

Общи условия

Активация на акаунт