Ясновидци/врачки - тема 25

• 213 778
  • 720
  •   1
Отговори
# 330
Bad_fever има още време до 11 ноември...нищо не се знае, но се запитай какво щеше да направиш ако не беше ходила при гледачка?   bouquet

# 331
Bad_fever има още време до 11 ноември...нищо не се знае, но се запитай какво щеше да направиш ако не беше ходила при гледачка?   bouquet
Време много, но за успех никакви изгледи. Аз правя каквото бих направила и да не бях ходила при гледачка. Само че ефект - никакъв. А иначе Емилия - Пиротска имах предвид. И до сега ми беше познавала, но в този случай съм ужасно разочарована.

# 332
Може да е за добро!

# 333
Все пак произлиза от думата сенс.

Думата е  sēnsus, ама да не се "разпрааме" са за етимология.

Много ми е интересно да разбера къде си учила нумерология и колко години цялата работа. А имам и един въпрос: понеже познавам още двама които са родени в същия ден в който и аз се пръкнах, ама ей го на, съдбите ни нещо са различни, има ли някакво обяснение?
И за да не стане спам ще попитам също всичките момичета, които приветствам горещо, имат ли информация за експерт по гематрия, ама някой, който да е учил тази наука.

Етимология в случая не е необходима. Написала съм сетивна, и е точно така. Освен 5те сетива имаме и 6то, което можем да развиваме или не. Думата сензитивен има друго значение, това е което обясних на заядливия пост по горе. Колкото до това дали ти и Пенка сте родени на една дата...да,   пътищата ви ще са сходни, но какви избори ще направите и как ще протече живота ви зависи от същността на Пенка и твоята и решенията които ще вземете. Ако Пенка вибрира с името си което и дава затвореност например, тя евентуално трудно ще се открие  в контактите си с хора , а ти като вибрираш с чувственост и контактност ще го правиш естествено и лесно и накрая Пенка ще бъде обикновен служител, защото такъв избор е направила и и е такава същността, а ти ще се на висок пост  примерно и ще имаш успешна кариера. Потърсила съм знание и съм го намерила. Имам прекрасна учителка, но не съм тук да се рекламирам Simple Smile Влязох съвсем случайно и изразих мнение Simple Smile
От номерологична гледна точка, както е и обяснено има значение не само датата на раждане, но и името. Правят се едни квадрати, смята се, и се получава индивидуално за всеки човек, дори да сте родени на една дата. Номерологичта си е чиста математика, както и астрологията.
От астрологична гледна точка, може да сте на една дата, но часът има значение, за това и близнаци с няколко минути разлика може да имат доста различни съдби, от няколко минути може да се променят върховете на домовете и т.н....
Относно това, че някои неща са предопределени, а за други имаме свободна воля: Има събития, които са си заложени, и не можем да променим, колкото и да желаем, за други ни е предоставена свободна воля. Пример: Ако ти е заложено да стигнеш от точка А до точка Б, няма как дори и да искаш да стигнеш до В, невъзможно Wink. Имаш избор в пътя от А до Б, дали ще е кратък, дълъг, сложен, лесен, избора е твой, но ще си стигнеш до Б, не до В или Г Wink
Ясновидците могат да ви предскажат основните точки, и най-вероятните избори, понякога и за това не познават, защото сте променили пътя и избора.
При Цеца бях преди година, веднъж, мисля, че имаше познаваемост, но вътрешното ми усещане за нея е, че не бих отишла втори път, просто не е моят човек.

# 334
aniram*** това е може би най-доброто обяснение до момента из темата-благодаря! Би ли споделила, след като сме на едно мнение за Цеца, при кого си се почувствала добре и кой е бил така да се каже " твоят човек"?
 Peace

# 335
Относно това, че някои неща са предопределени, а за други имаме свободна воля: Има събития, които са си заложени, и не можем да променим, колкото и да желаем, за други ни е предоставена свободна воля. Пример: Ако ти е заложено да стигнеш от точка А до точка Б, няма как дори и да искаш да стигнеш до В, невъзможно Wink. Имаш избор в пътя от А до Б, дали ще е кратък, дълъг, сложен, лесен, избора е твой, но ще си стигнеш до Б, не до В или Г Wink
Ясновидците могат да ви предскажат основните точки, и най-вероятните избори, понякога и за това не познават, защото сте променили пътя и избора.

Първоначалното твърдение беше съвсем друго:
Цитат
Съдбата на човек е кодирана в датата на раждане и това е реалността на планетарно ниво. Дори да могат да се предскажат събития, които са писани, индивида винаги има избор как да постъпи във всеки период от живота си. Бог ни е дал този свободен избор и така живеем и еволюираме.

Което е очевидно логическо противоречие.  По-късно потребителката го смекчи, като го сведе до популярното твърдение, за което и ти говориш.

Тези въпроси не са така прости, истината е, че никой не знае отговора и едно популярно твърдение или четене на това или онова не непременно дава истината.  Може да се поразсъждава доста за свободната воля, реда и хаоса и т.н., но не е тук мястото.

В последното ти изречение впрочем също се съдържа противоречие и отричане на това, което си казала по-горе, което още веднъж показва, че това са въпроси, чиито отговори трудно се намират и трудно се разбират. 

# 336
  • Sofia
Имаше една ясновидка, която отговаряше по имейл безплатно на един въпрос. Имате ли идея коя беше ?

# 337
Това е мое виждане и разбиране по темата, никой не е длъжен да го приема.
Душите са на различни нива на развитие, няма как на някой от 1 клас да обясниш материала за 5 клас, и той да го разбере, осмисли и приеме Wink/ написаното е примерно/.

Мога да ви дам и друг пример: в живота ви се дават 10 ябълки, можете да ги получите на порции, на веднъж, по различен начин, но винаги ще са 10, нито повече нито по малко, нито ще са круши. Няма как, ако сте си изяли 10 ябълки за това прераждане, някой да ви даде още 2-3 бонус Mr. Green, и това нито ясновидците, нито ходжите могат да променят. Всъщност понякога има бонуси, но рядко, и за неочаквано порастване Sunglassesи научаване на уроците предсрочно,. Не можете да замените ябълките за круши.
В едно семейство понякога има размяна, в смисъл: на цялото семейство се полагат 10 ябълки, 10 круши, и 10 банана. На А. от семейството са предопределени 8 ябълки от всички, но Б от същото семейство е успял да вземе 10 ябълки предназначени за семейството, тогава за А. остават 0 ябълки, малко сложно го обясних, дано ме разбрахте, не ми се влиза с по-практични примери

Последна редакция: пн, 22 сеп 2014, 17:12 от aniram***

# 338
Свободният избор ни е даден, но той се изразява в различните пътища по които да стигнем до едно й също положение, което ни е предопределено да се случи...разбрах!!! В това се крият житейските уроци, които трябва да научим! Правилно ли съм разбрала?

# 339
Свободният избор ни е даден, но той се изразява в различните пътища по които да стигнем до едно й също положение, което ни е предопределено да се случи...разбрах!!! В това се крият житейските уроци, които трябва да научим! Правилно ли съм разбрала?
Peace

# 340
Забавно е как с такава убедоност твърдиш неща,които никой не може да каже със сигурност,че и за нива на душите говориш.Почела си малко книжки,ама нали знаеш,че този ,който най-малко знае най-много говори Peace

# 341
Свободният избор ни е даден, но той се изразява в различните пътища по които да стигнем до едно й също положение, което ни е предопределено да се случи...разбрах!!!

@aniram***

За какъв свободен избор може да се говори, ако стига все до същото положение?  Simple Smile  Може ли да се нарече свободен избор, резултатът от който е вече предопределен? 

Ако отидеш да гласуваш и някой е преопределил преди твоя избор крайния резултат, че да речем кандидатът А. ще стане  президент, какво значение има дали ти ще стигнеш бързо или бавно, дали ще гласуваш с дясната ръка или с лявата, сутринта или следобяд, облечен със синя или с червена риза, трезвен или махмурлия и дали изобщо ще гласуваш или ще си седиш у дома?  И ще наречеш ли едно такова гласуване свободен избор?

Не искам да подхващам спор, но има много какво да се каже по тая тема.  Simple Smile

Това, за което говорим, е стар философски проблем, по който са мислили и премисляли много умни хора преди нас.   bouquet

Хубаво е, че имаш мнение по въпроса и аз го уважавам.    Heart Eyes

# 342
Забавно е как с такава убедоност твърдиш неща,които никой не може да каже със сигурност,че и за нива на душите говориш.Почела си малко книжки,ама нали знаеш,че този ,който най-малко знае най-много говори Peace
Ще те изненадам, но много книжки не съм чела, просто нямам нужда, аз ЗНАМ, малко е странно да се обясни, просто ЗНАМ Wink, убедена съм в това, което пиша, както и в прераждането. Някои от книгите са ми само за потвърждение на това, което си знам, сякаш някой е написал мислите ми Wink.
Една от ясновидките/, с които се консултирам от години/ ми обясни защо е така. Обикновено, когато се консултирам с ясновидец, не ме вълнува толкова бъдещето, а дали това, което ще се случи е добро за мен и семейството ми, до колко мога да го променя и т.н.

Съжалявам за възмущението ти относно свободната воля, Justem, но това е положението. Всъщност привърженик съм и на теорията, че преди да се преродим  в поредното тяло, душата ни си е избрала сама бъдещият живот/път/уроци/партньори.
Мога да ти препоръчам една малко стресираща и трудна за възприемане книга: " Храбри души''. Разказани са няколко истории на хора, които могат да бъдат определени с много нещастна съдба/ болен от спин, деца с нелечими болести+ родител, инвалид, абсолютно неподвижен/ и се оказва, че душите на тези хора са планували въпросните нещастия и съдба, за да могат да израстнат по-бързо и едновременно с това да помогнат на духовната си група...както каза една от ясновидките, с които се консултирам, ако хората прочетат и осъзнаят написаното, ще се почувстват щастливи и ще разберат, че имат много

# 343
Съжалявам за възмущението ти относно свободната воля, Justem, но това е положението...

Не си спомням да съм се възмущавала.   Grinning

Не ми отговори как избор, чийто резултат е предопределен, може да бъде свободен.  Всъщност няма нужда.  

Прераждането е друга тема, също много интересна.

Хубава вечер!   bouquet

# 344
Е, имаш избор, пътя Wink, но крайният резултат си е един и същ/ съжалявам, не съм го измислила аз, на Шефа горе се оплачи-шегичка/
Много ме вълнува темата със свободната воля и избора, в астрологията може да покаже и в кои области и  до колко имаш избор.
Една от ясновидките, с която се познавам 12г. казва, че 20 % ни е свободният избор, и той е основно в професионален план, в личният живот-не.
На мен, с ясновидците ми е по-скоро интересно да говоря за опита им с хората и различните истории, свободна воля и т.н. отколкото лично за мен Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт