Спечелете книги за чудесно лято и забавни игри!

• 5 576
  • 120
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Здравейте,верният отговор е 14  Simple Smile

# 91
  • Варна
Почти безобидн@, права си. Peace Явно всички са следвали линка. Rolling Eyes

# 92
  • на североизток от Рая
Книгите от поредицата „Докато играеш, можеш всичко да узнаеш!“, са 14 на брой.

Правя корекция на написаното и жалко, че станаха такива недоразумения.

Книжките от поредицата "Докато играеш, можеш всичко да узнаеш" са 15 на брой.

# 93
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Почти безобидн@, права си. Peace Явно всички са следвали линка. Rolling Eyes

Да, де  Joy Зададен е въпрос и е цопнат линк ... Цъкаме, броим и ... хоп отговор - 14 Simple Smile После някой се разравя и хоп - по каталог са издадени 15 Simple Smile Ха, сега да видим - кой според авторите на рекламата тук е верния отговор? Щото може да се тълкува "и тако, и вако" Simple Smile Колко са издадените книжки? Или просто - колко са книжките? - логично би било, ако линка води до 2 книжки това да е отговора ...

Въпроса в първия пост е: Колко са книгите от поредицата? -> с линк към тях ... А следвайки линка - книгите са 14 ...

...
Спечелете книга от издателство „Фют“, като отговорите на въпроса: Колко са книгите от поредицата „Докато играеш, можеш всичко да узнаеш!“? ...

Само ми е странно - кой носи отговорност за истинността (така ли да ги кажа  newsm78) на такива игри? Просто, защото реших в 2 такива предлагани тук да се включа ... и в двете имаше такова разминаване ...

Повече в никакви такива няма да се набърквам май, защото ме е яд ... Не за имагинерната цел "книжка" в случая ..., а защото няма яснота във въпроса и изискванията ...

# 94
  • на североизток от Рая
 Сега е справедливо за всички участвали да има подарък по една книжка. Не е кой знае колко трудно да бъдат зарадвани деца.  Simple Smile

# 95
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Сега е справедливо за всички участвали да има подарък по една книжка. Не е кой знае колко трудно да бъдат зарадвани деца.  Simple Smile

За мен достойно ще е да се прекрати играта. Да се извинят на некоректно зададения въпрос и да си изтеглят там колкото си бяха решили награди, като приемат и двата отговора за верни. И следващия път да си направят труда да направят игра, в която не вкарват участниците в двусмислия ...

# 96
  • Пловдив
А може просто да е отпаднала/изчерпала/свършила за момента едната книжка от сайта и разбира се, който е пускал линк изобщо да не си го е отворил  Има много такива съвестно "работещи" хора във всяка фирма  Joy

# 97
А може просто да е отпаднала/изчерпала/свършила за момента едната книжка от сайта и разбира се, който е пускал линк изобщо да не си го е отворил  Има много такива съвестно "работещи" хора във всяка фирма  Joy

Най-вероятно е така Simple Smile Но ... как да кажа ... Не им искам книжката - вярвам всеки отговорил може да си позволи да си купи на детето книжка Simple Smile Но на мен от цялата история ми остана ... абе, недобър привкус ... До сега, честно казано не се заглеждах в това, на кое издателство е книжката, която купувам ... Седнах да разгледам нашите: от 82 детски книжки, които имаме за възраст до 6-7 години - 54 са на "Фют" -> Главно Франклин; и поредиците "Златно букварче";"Златна броеница" и "Залъгалки за най-малките" ... Няма да си кривя душата - прекрасни илюстрации и истории, и рими ... Но има и други издателства, които не им отстъпвам по тези критерии ... И честно ... май ще се заглеждам вече, от кое издателство е книгата ... Просто, когато не се отнасят коректно с мен ... нещо се прекъсва ...

# 98
  • Варна
И при нас основно на "Фют" са книжките за тази възраст (също най-вече за Франклин), но нямам намерение да търся книжки на друго издателство целенасочено. Най-важното за мен е книжките да са добре нарисувани и добре написани, без правописни грешки, абсурдни текстове и съществена промяна в оригиналните истории, които познавам от своето детство. Peace (Офф: В тази връзка няма да забравя как преди години бяха подарили на дъщеря ми книжка с приказката за трите прасенца, в която вълкът "започнал да вие, да ръмжи и да духа срещу сламената къщичка" - а, кажете ми, възможно ли е това да се прави едновременно?! Crazy).

Сега е справедливо за всички участвали да има подарък по една книжка. Не е кой знае колко трудно да бъдат зарадвани деца.  Simple Smile

Няма да имам нищо против. Grinning

# 99
  • София
Книжките са 14.

# 100
  • Телиш/Плевен
Книгите са 15. Peace

# 101
Поредицата "Докато играеш, можеш всичко да узнаеш" включва 15 книги.

# 102
  • Бургас

Само ми е странно - кой носи отговорност за истинността (така ли да ги кажа  newsm78) на такива игри? Просто, защото реших в 2 такива предлагани тук да се включа ... и в двете имаше такова разминаване ...

И аз  Peace Два пъти реших да отговоря и в двете игри имаше разминаване във верните отговори.

Книгите са 14, по каталог - 15  Laughing

# 103
15 книжки по каталог и 14 в сайта на издателство "Фют"

# 104
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
14 книжки

Общи условия

Активация на акаунт