Коя е последната книга, която подарихте на детето си? - 10

• 61 020
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
  • София
С тези се сдобихме тази седмица:

Момичета, може ли да ми препоръчате издание на "Алиса в страната на чудесата". Държа на добрите илюстрации, дори каката (почти на 6) все още ги търси и книжка без картинки трудно задържа вниманието и'.
Имаме това, но то е адаптирано за 4 максимум 5 годишни деца.
Това на "Труд" е с ужасна хартия  Confused При тази цена качеството на изданието би трябвало да е доста по-добро.
Другите, които съм преглеждала в книжарниците са с черно-бели и доста оскъдни илюстрации.

# 406
kukuvi4e, много благодаря и аз за Гарванчето, ще търся! Peace Ние имаме освен книжките и шише на Sigg, също четка за зъби.

zina_, ние имаме това старо издание на Алиса, не е лошо.

Barefoot Kontesa, красотички!

# 407
Нико има и трите книжки за Гарванчето Чорапко на издателство Грифин. Редовно проверяваме дали не са излезли нови, че много ги харесва.

# 408
Вижте какво открих, ако някой се интересува:
http://www.colibri.bg/knigi/381/otfrid-projsler-krabat
Колибри имат някакво 20% намаление, а тази книжка е с 85%.

# 409
   От Lidl-Много приятни илюстрации,текст,качествена хартия и обложка!  Забавна серия книжки, за начинаещи читатели!
         newsm10

Последна редакция: пн, 24 ное 2014, 10:16 от Roo Roo

# 410
Roo Roo, мерси, събирам идеи за малкия! Hug Не ми е позната това издателство, но явно правят качествени неща, много симпатична също ми се стори книжката за мишката Тилда. Да допълня, че малките илюстрирани книжки за Падингтън също са много подходящи за начално четене.

Гале, отдавна я пуснаха на тази цена, има я напр. и тук, вероятно и на други места, ния я имаме, не помян вече откъде, но пак беше за малко парички. Не сме я чели още.

Снощи гледахме филмчето за Гарванчето, децата много се изкефиха. И да споделя, че успяхме да гледаме на Киномания филмчето за муминтролите, макар и със субтитри, много ни допадна (благодарим за компанията на galia_mi и нейната дъщеричка Heart Eyes), а вчера бяхме на "Емил от Льонеберя", хубава беше анимацията, но не включваше много от любимите ни случки и сцени, които моите деца очакваха да видят.

# 411
От днес книжката от Лидл - Пепеляшка,после ще снимам  Peace

# 412
  • София
Благодаря, Сиси, ще търся старо издание, по-новите, налични в книжарнивите, не ми допадат.

Roo Roo, много ми харесаха книжките. Каката точно прохожда в четенето, та ще допълним подаръка за предстоящия РД. А мисля, че и на дребния ще са интересни. И поредицата Тилда Ябълковата Семчица ми хвана окото Simple Smile

# 413
Сега видях в линка на Roo Roo ,тази книжка имаме от днес от Лидл :

# 414
Обичайно много от издателствата изкарват нови книжки по това време. Видях, че изд. Жанет са с нова хубава и различна книжка в техен стил - "Девет хремави планети" и откъс.

# 415
  • sofia
Здравейте момичета!
  Много съм щастлива, че открих тази тема, тъй като съм майка на един малък книгоманяк Laughing Имам един въпрос - книгите в този сайт - http://www.e-zona.bg/ - нови ли са или употребявани? Embarassed

# 416
Имам един въпрос - книгите в този сайт - http://www.e-zona.bg/ - нови ли са или употребявани? Embarassed
Добре си ни дошла! Hug Книгите в e-zona са нови, това е и сайтът с най-голяма отстъпка от -25%, към момента постоянна, безплатна доставка над 30 лв.

И да споделя хубава новина за тях, тъй като точно днес им писах за едни книжки, а отделно съм им давала препоръки за работата на сайта, споделиха, че правят прехвърляне на нова платформа (възможно е временно спиране на сайта днес). И още цитирам:
Основните ни проблеми със скоростта и търсачка са решени на новия сайт. Дори мога да се похваля, че търсачката ни е от най-добрите /създадена по модел на google/ - разчита кирилица и латиница, автоматично допълва и дава предположения за Вашата заявка, коригира грешно изписани имена на продукти, заглавия на книги и автори.
Активно име на автора сме предвидили, но за следващ етап, тъй като предполага повече техническо време. За сметка на това сега ще разполагате с филтри, от където могат да се филтрират книгите и по автор.
Ние основно разчитаме на вашите отзиви, за да можем да направим сайта максимално ефективен и „user-friendly“, затова можем само да сме благодарни, когато ни уведомявате за проблеми и неудобства в работата на сайта.

# 417
  • sofia
Сиси, много ти благодаря за информацията и отговора! Вече знам къде ще похарча всички пари за коледни подаръци!!! Laughing

# 418
  • Sofia
.... Вече знам къде ще похарча всички пари за коледни подаръци!!! Laughing
Оххх, да можех и аз така...  Crazy Ама нали трябва и други да приютявам, та може ли мен да ме изхвърлят от къщи...  ooooh!
Добре дошли с малкия книгоман, googlish!  Grinning  Заповядайте и в другата книжна темаSimple Smile

# 419
Момичета, имам нужда от помощ. Поръчано ми е да купя за момче на 9г. някаква енциклопедия по История на България. Нещо за "ханове, царе, в хронология, някак по систематизирана информация, без много разточителни описания, по-сбито" (цитат).
Някой може ли да ми препоръча нещо, отговарящо на тези изисквания? До края на седмицата трябва да съм го измислила и купила. Ще съм много, много благодарна!

Общи условия

Активация на акаунт