Коя е последната книга, която подарихте на детето си? - 10

• 60 932
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
  • у дома
Морена, честита книжка, прекрасна е! Ние я имаме заедно с другите две и всичките са страхотни.

И аз потвърждавам,че нашите са общо четири Peace   Освен Ако бях голям имаме и тези
http://iztok-zapad.eu/books/author_books/%D0%95%D0%B2%D0%B0%20%D … 1%D0%BA%D0%B8/589

Aз вече многокрaтно го ползвaм, бързи сa, добaвят зaглaвия, които липсвaт, всичко сa откривaли, просто им пишa допълнително, имaт и aктивен чaт. Нaй-голямо нaмaление имaт от всички съществувaщи сaйтове, уж сaмо кaто стaртирaхa, но продължaвa вече няколко месецa -25%, безплaтнa достaвкa нaд 30 лв. Единствен недостaтък, който все пaк трябвa дa посочa, е че сaйтът не е добре нaпрaвен, бaвен, тромaв и търсaчкaтa е зле, но се нaдявaм дa го подобрят.
Аз се разорявам от почти половин година с този сайт-рядко пускам поръчка за под 100 лв  Embarassed

Последна редакция: нд, 27 юли 2014, 16:24 от svetlaem

# 16
Да, моля те, препоръчай от старите издания, ще ги търсим в Библиотеката и в антикварни книжарници.
Ето едни от най-добрите приказно-фентъзи неща, като за начало:

Колин Уолъмбъри
---
"Замъкът на таласъмите"
"Господарят на зверовете" (под псевдонима Тим Дениълс)
"Трите камъка на съдбата" (под псевдонима Тим Дениълс)
"Светилището на Хиперборея" (под псевдонима Тим Дениълс)

Джордж М. Джорд
---
"Господарят на мрака"
"Древното зло"

Ако четете на устройство (или на компютър) мога да ви ги намеря всичките в електронен вариант. Simple Smile

# 17
# 18
Чартли и големият стъклен асансьор и Тайната долина

# 19
В петък му подарих "Небивалици" от Бисет

# 20
Запис и от мен в прекрасната ви тема, днес отивам за Таласъметата Laughing

Благодаря на моренка   bouquet

Хубав ден на всички!

# 21
  • София
Синът ми вчера прочете първата книга на тази поредица: http://www.fiut.bg/book/hronikite-na-spaydaruik. Днес ще тичаме до библиотеката да търсим другите части.

# 22
  • Sofia
Синът ми вчера прочете
Бъни, относно "четенето" - тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=771972.0;topicrefid=4  Simple Smile

# 23
  • Варна
Последните подаръци са Властелинът на пръстените, Похитителят на мълнии и Пътят на Дракона.

# 24
  • София
тази и аз я взех наскоро,чудя се дали да я дам за самостоятелно четене или аз да им я чета вечер  Thinking

# 25
  • Варна
Последните подаръци са Властелинът на пръстените, Похитителят на мълнии и Пътят на Дракона.
Колко годишно дете ги чете?
Моят син понеже проявява интерес и затова питам.

# 26
  • Някъде на път....
Последно подарих тези трите:

# 27
Някой да има отзиви за тази поредица "Приключенията на Джак Бренин." на Катрин Купър?

Много харесах анонса на тази книга :

# 28
Здравейте на всички,

Ние най-после се сдобихме с Таласъмчетата, сега да видим дали ще се харесат:)

А междувременно и последната книжка за Петсън и Финдъс вече е вкъщи. Тъй като останалите 8 са прочетени по хиляда пъти, предполагам, че и тази ще има успех  Wink

Хубав ден от мен!

# 29
Ще чакам с интерес отзиви за таласъмчетата.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт