Коя е последната книга, която подарихте на детето си? - 10

• 61 015
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Извинете за спама, но като видях снимката веднага си помислих за Морена. Simple Smile

И за Сиси и Жаси! Hug Hug Hug
Ще добавя и теб, Roo. Hug

# 376
Извинете за спама, но като видях снимката веднага си помислих за Морена. Simple Smile

Тя Моренка се оплакваше, че  намалила пазаруването, защото няма къде да ги държи вече. Та това е чудесна идея, да изхвърли креватите и да си направи такива от книги, хем ще са и под ръка  Joy
Това в кръга на шегата, дано не ми се обиди   bouquet

Сиси ♥♥ , честито и от мен на порасналото ти детенце, пожелавам му много здраве и безгрижно детство!

Жасмин , лекинко завидях и аз за прекрасните находки! Наистина много жалко, че не се преиздават  Confused.

И аз се оглеждам за нещо ново на Коледна тематика. Скоро не съм купувала нищо, защото щерката започна все по-често да посяга към четеца, а и от библиотеката взимаме доста. Но ще има предколеден пазар задължително.

# 377
Ние имаме, може би вече към 1000 детски книги, ако броя не само тези в София (имаме доста книжки на вилата и при бабите). В този ни дом сега ги редим в специално проектирани и направени за целта библиотеки (две цели стени с многобройни асемитерични и не само кутийки/ отделения). Но въможността да заживеем извън България продължава да съществува пред нас и не ми се мисли тогава каква ще е съдбата на книгите, повечето ще си останат тук самотни..

Зори, благодаря много! Hug

Последна редакция: чт, 20 ное 2014, 08:14 от Сиси ♥♥

# 378

Но въможността да заживеем извън България продължава да съществува пред нас и не ми се мисли тогава каква ще е съдбата на книгите, повечето ще си останат тук самотни..

И при нас е така!Не смея на никой да споделя,че страдам дали ще си пренесем и минимална част от купуваните и четени с толкова любов книжки.Мислено си правя списък коя да "дойде" и ..... Sad Sad Sad         
     За Светлето се сетих,то и от нея ,след Моренка,пламна искрата. Hug

# 379
Но въможността да заживеем извън България продължава да съществува пред нас и не ми се мисли тогава каква ще е съдбата на книгите, повечето ще си останат тук самотни..
    И при нас е така!Не смея на никой да споделя,че страдам дали ще си пренесем и минимална част от купуваните и четени с толкова любов книжки.Мислено си правя списък коя да "дойде" и ..... Sad Sad Sad  
Roo Roo, и вие значи! Hug Аз поради тази причина като цяло намалих купуването на книги, но вече спрях напълно да купувам такива, които са за в бъдеще, макар че преди това натрупах доста. И на мен са ми мили дори и книжките, които вече сме поизрастнали..

# 380
  • Sofia
Зори, как ще се сърдя, то си е така!  Laughing  Hug

И на мен са ми мили дори и книжките, които вече сме поизрастнали..
Ммдааа... и на мен. Пречат сега, но сърце не ми дава да ги махна. Пък и щерката все си ги преглежда...

# 381
Новите ни книги, от е-зона и eMag:

Скрит текст:

У нас нямаме чак толкова много книги, аз подарявам много на библиотеките. Пазя само енциклопедии и разни поредици от каката, които мисля, че ще са интересни за малкия (Хари Потър, Боговете на Олимп, Дръндьото, Малкия Никола, на Роалд Дал). Иначе всички бебешки, както и момичешките на каката за разни принцеси, вампирки, магьоснички и подобни същества, отдавна са заминали.  Laughing

Последна редакция: чт, 20 ное 2014, 15:30 от Анонимен

# 382
Аз пък съм голяма скръндза на книги  Crossing Arms. Като ми иска някой, направо все едно в душата ми бърка, хич не ми се дават  Embarassed. Имам "травма" от ученическите години, все още нямаше книжарници в изобилие и хубавите книги трудно се намираха. Бях дала на една съученичка цялата ми колекция на Реймънд Чандлър /който ми е любим и до ден днешен/, лятото мина, тя замина за друг град и така и не ми ги върна  Confused. Умрях от мъка, и въпреки че отдавна съм си ги намерила и събрала отново и в електронен и в книжен вариант, още не мога да ги прежаля.
Предпочитам да купя и подаря нова /както и правя  Mr. Green/, но не и да дам моя книга.

Съжалявам за лиричното отклонение   bouquet

Жасмин , страхотни са книжките!

# 383
3ори, и аз съм така.
Коледната на Франклин, една за пчеличката Мая и една на Мечо пух.

# 384
  • София
Днес от намалението на Комсет взех с идеята за самосточтелно четене 2 книжки. От поредицата на Фют във Вълшебната гора
и Боско - вълшебния свят на Тони Улф - Драконите

Честно казано нямаше много голям избор от книги в Комсет в Скай сити мол.

Иначе в момента четем Бирлибан . Той чете заглавията, а аз самите глави  LaughingМного му е интересна (на 7 г.е), доспива му се, но не затваря очи, за да чуе какво става по - нататък. За 4 вечери ще я прочетем.

# 385
Аз тази година съм ПАС за намалението на Комсед, а и наистина нямат голям избор от книги като цяло, и Хиполенд май имат днес намаление, но е лудница.

Home raider, много е любим Бирлибан и на двете ми деца, с малкия скоро я четохме за пръв път, той е на 5 г. Да не би да са я преиздали "Хермес"?

# 386
  • София
Да, тази книжка ще е интересна и за по-малки деца.  Даже може би е за по-малки, въпреки че на поредицата на "Хермес" пише "препоръчително четиво за ученика".
Взехме я от библиотеката на изд. Хермес е.
А сега докато ровех за старо издание, за да е с повече картинки видях, че Бирлибан струва 50 лв !! http://knizhen-pazar.net/index.php?option=add_book&id=419589 … D0%B1%D0%B0%D0%BD

# 387
  • Sofia
Така е, Home raider, много е рядка.  Аз от 3 години чакам на по-прилична цена, но няма. Пък и вече се отказах май... Ние я четохме на 5 г., имам това издание:

Скрит текст:

Честити ви придобивки!

Сиси, аз поръчах (не книги, играчки за белобрадия старец  Grinning ) онлайн на Хипото, точно, защото не си падам по блъсканиците... пък и все са ми далече.

# 388
# 389
  • у дома
Да, тази книжка ще е интересна и за по-малки деца.  Даже може би е за по-малки, въпреки че на поредицата на "Хермес" пише "препоръчително четиво за ученика".
Взехме я от библиотеката на изд. Хермес е.
А сега докато ровех за старо издание, за да е с повече картинки видях, че Бирлибан струва 50 лв !! http://knizhen-pazar.net/index.php?option=add_book&id=419589 … D0%B1%D0%B0%D0%BD

Тия са се уляли просто-нашата също е антикварна,защото моята се загуби от детството ,а имах много мили спомени и си я намерих същата за около 6-7 лв,,една от любимите на децата е....

Общи условия

Активация на акаунт