.За Норвегия, наистина е невероятно красиво.Много планини и вода, ама непрогледният мрак малко в повечко ми дойде
.То деня е само 5 часа.Mariq 13,
Днес имаше пиле със спанак и мммммм - но си го излапа.

.Една седмица вече взимам от там и съм изключително доволна,всичко си изяжда.Е, освен една картофена супа,ама тя беше доста безвкусна.Изяде дори ашурето за което бях много скептично настроена
.Мисля, че спагетите най-много му харесаха на моето дете.
).
.
.Чувствам се безсилна когато започне да блъска лъжицата, плюе и реве, а аз от "пиле мляко" му давам.Честно казано изобщо не ми се ходи на консултация този месец, защото имам съмнение,че ужасно много е отслабнал.Дано навакса сега с новата детска кухня
.
На консултацията онзи ден 9500гр,79см. Не е пораснал мн.от миналия път,но аз и не се вталясвам,виждам че ми е здраво детето,жизнено и хич не обръщам внимание на тия цифри. Фейс,а Яни си върви отначало по едричък,не се коси за кг.

.Наистина, вчера беше много вълнуващ ден за всички нас.Цял ден си спомнях събитията преди 1 година и ми ставаше много хубаво
.Празникът очаквано не беше голям, но от сърце.Малкото е болно
и два пъти на ден ходим на инхалации.Голям рев, голямо чудо, все едно древни мъчения му прилагаме
.Ама наистина много помагат тези инхалации.Честно казано не очаквах такъв мигновен ефект.Още след първата инхалация детето спа цяла нощ без да се буди от задавяща кашлица.

И мен са ме налегнали спомени. Честито на всички празнуващи и на тези, които вече са отпразнували. За общия рд-заявявам участие
Брой на децата? - Ще водим ли по-големи или не? Клубът е хубав, но не е голям, та кажете какво сте решили. Ако ще ги водим-тогава 2 броя, ако не-1
Кой ще купува общия подарък-на кой да дадем пари и пр. Хубав ден на всички ви!

Брой на децата? - Ще водим ли по-големи или не? Клубът е хубав, но не е голям, та кажете какво сте решили. Ако ще ги водим-тогава 2 броя, ако не-1
Кой ще купува общия подарък-на кой да дадем пари и пр. Хубав ден на всички ви!
.