Остров Тасос - 7

• 114 026
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
криси    -    Цената за 3 човека- стая с кухня , баня и тераса с изглед - 50 евро, от 4 до 9 юли ,но запазена еди месец по-рано

# 586
  • Пловдив / София
Гледала съм ги тези студия, изглеждат много добре. Ако не е тайна каква ви е офертата?
Аз имах оферта от тях за началото на Септември - 50 евро. апртамент на приземен етаж. Апартаментите са точно до Ники струдиос - и двете места са сравнително нови и много добре поддържани. Нямат изглед към морето и т.н. глезотии, но пък е чисто и уютно, на 50 м. от Golden beach, до къмпинга.

За нач. на септември ми даде оферта 90Е/5 човека.
Но пък сега има проблем с депозита, защото в банката, в която имам сметка 30Е е комисионната.
А през Уестърн Юнион не приемат преводи до Гърция или поне в събота не приемаха.

Сега ще видя този метод, който е даден по-горе.

Уж жената обеща да ни пази опартамента, но ...

# 587
Гледала съм ги тези студия, изглеждат много добре. Ако не е тайна каква ви е офертата?
Аз имах оферта от тях за началото на Септември - 50 евро. апртамент на приземен етаж. Апартаментите са точно до Ники струдиос - и двете места са сравнително нови и много добре поддържани. Нямат изглед към морето и т.н. глезотии, но пък е чисто и уютно, на 50 м. от Golden beach, до къмпинга.

За нач. на септември ми даде оферта 90Е/5 човека.
Но пък сега има проблем с депозита, защото в банката, в която имам сметка 30Е е комисионната.
А през Уестърн Юнион не приемат преводи до Гърция или поне в събота не приемаха.

Сега ще видя този метод, който е даден по-горе.

Уж жената обеща да ни пази опартамента, но ...

Апартамента за който контирахме, беше за двама с един допълнителен разтегателен диван.  Пробвай през гръцките банки - ОББ, Пиреус.

# 588
  • Пловдив / София

Апартамента за който контирахме, беше за двама с един допълнителен разтегателен диван.  Пробвай през гръцките банки - ОББ, Пиреус.

Ще ползвам този сайт трансфер уайз, който е даден по-горе.
Пише на него, че преводи до Гърция може да се извършват. Наистина е мн. по-евтино. За сумата, която аз трябва да преведа ми иска 2,80лв.

Чакам само лелята дали ще ми потвърди, че все още е свободен апартамента.

Иначе и аз се сетих за гръцка банка, но нямам сметка там.
А да си открия само заради това - не.

# 589
Като по-евтина и работеща алтернатива парите могат да се изпратят и с пощенски запис.

# 590
Здравейте, някой да знае места за настаняване в лименария или парадайз бийч?! Моля който е ходил да ми препоръча Simple Smile Благодаря

# 591
Между Лименария и Парадайза има много места за настаняване, зависи скъпо или евтино търсите. Там се намира и един 5 звезден хотел, не се сещам името, между Потос и манастира се падаше, страшно място, обаче много скъпо идва. Иначе, в Потос се намират народни цени, също може да се пробва и на Алики с уговорката че там яденето е идея по-скъпо, защото е малко по-лъскаво, уж. Иначе, препоръчвам друго място, Кинира, пада се на 4-5км. от Парадайза, това си е много добро селце, яденето е местно и евтино, просто си е село и не е чак толкова комерсиално и курортно, в добрия смисъл.

# 592
Предимно това което търсим е студио, разбира се да е изгодно....става дума за началото на септември.

# 593
  • Пловдив / София
Като по-евтина и работеща алтернатива парите могат да се изпратят и с пощенски запис.

Не се бях сетила. Благодаря.
Но аз задействах нещата през гореспоменатия сайт.

Само да кажа, че явно от левова сметка не може да се трансферира с дебитна карта /все едно купуваш нещо през нета/, а дава възможност само за банков трансфер.

И тъй като аз нямам активни права в моята сметка сега трябва да ходя след работа до банката.

Това го казвам за тези, които решат да ползват сайта.

# 594
Момичета, в столицата Лименас сме ама искаме да се разходим някаде другаде. Бихте ли првпоръчали селце, не твърде малко, да има хубави тавернички ,а вечеря и къде да се поразходим след това да разгледаме?

# 595
Потос.
Можете да мръднете и до Теологос за разходка и/или вечеря не край морето, намира се 9 км навътре към планината, като отбивката от крайбрежния околовръстен път на острова е баш при Потос.

# 596
На изток сте близо до Панагия и Потамия, и на двете места има добри таверни и има какво да се гледа. В района имаше музей и на някакъв местен склуптор/художник от началото на 20-ти век избягал в щатите, не му запомних името, музея не е нещо кой знае какво но може да се види. това са идеите за по-близо, на 10-15 мин. с кола, на по-далеко има още много неща.

# 597
  • Пловдив / София
Предимно това което търсим е студио, разбира се да е изгодно....става дума за началото на септември.

Не знам дали си видяла. В този сайт има много студиа.

http://www.go-thassos.gr/visiting-thassos/hotels

Тук е даван не веднъж. Аз лично предимно там гледам.

# 598
Здравейте и от мен, вече сме на Тасос в хотел Есперия в Пефкари. Вечерята е много вкусна, на мен ми стига, но мъжа ми понеже е лаком, все му е малко. Снощи менюто беше да изберем от св.пържола с гарнитура пърж.картофи и броколи и телешко месо с грах, моркови и картофи, салата - домати, краставици, лук, зехтин, маслинка и десерт нещо подобно на мини кошничка. За закуска няма голям избор, но човек се наяжда чудесно. На плажа е страшно спокойно, няма навалица, викове и т.н. Плажа е с малки камъчета по брега, които на мен много ми допадат и детето много си играе с тях. Водата е чиста. По дъното са само скали, камъни и растения, супер е за разглеждане и гмуркане. Снощи бяхме за малко в Потос, не успяхме да го разгледаме, защото стана много късно и на детето му се доспа, но това което мога да кажа е че е супер, пълно е с хора, има много сергии, магазини, таверни, барове... Това е за сега от мен, понеже сме на последния етаж и нямам обхват на нета, не мога да пиша често Simple Smile
П. С : Минахме през Маказа, бяхме си само ние на цялото шосе, през цялото време, на границата минахме за 1 мин, пътя е върха Simple Smile  В Пловдив също не сме имали проблеми, няма задръствания и опашки, дори не разбрах, че се прави някакъв ремонт.

# 599
  • Stuck in a moment
Цурка, всичко звучи чудесно! Весела почивка и после, ако можеш пусни снимки! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт