Остров Тасос - 7

• 113 953
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Бодливите са повече по камъните, вие имате скали отстрани на плажа, съобразявайте се.
Влизането в таверна, скромно ще ти струва 25-30-40 и нагоре ако прекалите...
Ако си купите узо 0,200 от магазина около 3 евро. В заведение ще тръгне от 6 евро.
Безалкохолни в магазин/не марка/, има на цени като при нас, дори по-ниски, водата също...
Ето разгледай цените на едни от най-хубавите маркети в Гърция...
ТУК

И по евтини, но не всички качествени
ТУК

Ето и цени за ястия в нормално, не скъпо заведение...
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 13 авг 2015, 13:15 от Bled

# 676
Bled НЕВЕРОЯТНА СИ! СЕГА СЪМ ПО-СПОКОЙНА И МАЛКО МИ СЕ ИЗЯСНИХА НЕЩАТА. Благодаря!!!  bouquet

# 677
Здравейте, следя ви но не видях някой тази година да е изразил впечатления за Макримос бунгалос .От 01,09 ще сме там ,та ако някой е бил моля да сподели как е .

# 678
iliana__ аз ги видях началото на май, разходихме се в комплекса и на плажа. На мен лично ми харесаха - терасовидно разположени са сградите. До плажа има басейн, площадка, ресторант, игрища. Плажа изглеждаше много добре. Навсякъде беше чисто и спретнато. Надявам се остава така и в силен сезон. До Лименас може би ще ходите с кола, намира се след изхода на града в една пряка на главния път.

# 679
Благодаря , Devil_Rose   Grinning

# 680
Да се похваля, току що запазих за първата седмица на септември в този хотел:

http://www.booking.com/hotel/gr/pavlidis.en-gb.html?aid=304142;s … total;ucfs=1&

Надявам се времето да е приятно. Връщам се с голямо желание на острова!  Heart Eyes

# 681
  • В полите на Витоша :)
Здравейте!
За първи път влизам в темата ви и се извинявам, че ще започна с въпрос.
Ще ходим на Тасос за 4-те почивни дни септември месец. Още нямаме резервация, но сме се спрели на Rachoni resort, Trypiti Hotel и Potos Hotel.

Ако имате отзиви за тях, ще се радвам да споделите.

Притеснява ме само дали времето ще е все още подходящо за плаж. С дете на 2,3 г сме. Ходили ли сте по това време там?

Благодаря предварително!

Започвам да чета тази тема от начало Smile

# 682
Да се похваля, току що запазих за първата седмица на септември в този хотел:

http://www.booking.com/hotel/gr/pavlidis.en-gb.html?aid=304142;s … total;ucfs=1&

Надявам се времето да е приятно. Връщам се с голямо желание на острова!  Heart Eyes

Sad Taка е..нямаше нужда да се хваля, защото се налага да отменя резервацията по лични и неприятни причини. Много ми е тъпо.

Ако някой иска, може  да се възползва, иначе трябва да я анулирам. Имам двойна стая, без закуска с настаняване 1 Септември и напускане 5 Септември, резервирала съм на цена 212 евро общо.

# 683
Мислим да нощуваме в Златоград преди Тасос , ако някой може да препоръча хотелче ще съм благодарна   bouquet

# 684
  • Русе
Хотел Еди, Златоград

# 685
  • София
Здравейте Тасоски  Laughing Laughing Laughing
Имам въпрос -Хотер Есперидес на Тасос от него до Лименас, става ли за пешеходни разходки и има ли магазинчета , кафета около него.Чудя се за автобусна екскурзия с нощувки-2 бр. там дали е добре.Видях го ,че е извън населени места.Може пък да има пешеходна алея от него до Лименас newsm78

# 686
На Тасос няма тротоари дори в селата, а какво остава за пешеходна алея извън населеното място Laughing.
Но това е част от чара на това място Laughing.

# 687
  • До морето
Здравейте!
За първи път влизам в темата ви и се извинявам, че ще започна с въпрос.
Ще ходим на Тасос за 4-те почивни дни септември месец. Още нямаме резервация, но сме се спрели на Rachoni resort, Trypiti Hotel и Potos Hotel.

Ако имате отзиви за тях, ще се радвам да споделите.

Притеснява ме само дали времето ще е все още подходящо за плаж. С дете на 2,3 г сме. Ходили ли сте по това време там?

Благодаря предварително!

Започвам да чета тази тема от начало Smile
Ако вече не е късно, горещо препоръчвам хотел Потос.  Може да видиш по-назад м темата какво съм писала. Бяхме там през юни и останахме мн доволни. Персоналът и собствениците са мн любезни. Хотелът има всичко необходимо за такъв тип почивса и се намира на страхотно място, хем си в центъра, хем не е шумно.  Храната не е мн разнообразна,но и това се преживява. Ние също сме с малко дете и затова мисля, че е по- удобно до имаш включени хранения,  иначе може и по заведенията.

# 688
Как е пътя през Златоград? Някой минавал ли е скоро от там? Ние ще пътуваме следващата неделя и се чудя дали да минем от там или през Маказа, който това лято е супер натоварен?  newsm78

# 689
През Маказа опашките вървят много бързо. На отиване попаднахме в много голямо задръстване , стигаше няколко завоя преди границата, но минахме за 40 минути.

Общи условия

Активация на акаунт