Августовско слънце мира няма,ще се крием в сянката със книга на прохлада..

• 21 701
  • 757
  •   1
Отговори
# 15
  • Benelux / Varna
Мариетка, уникална е!!! Думи нямам просто - много е красива! Браво!!!

Ей Гале, знаех те аз теб че си готин човек, то зодийката ти го показва Simple Smile Много ги уважавам раците, истински приятели!!!

Има ли други рачета, момичета? Кой каква зодийка е?

# 16
Гале направо ме засрами Blush Да прочета такива думи от красавица като теб , е повече от комплимент Hug Благодаря  bouquet lovekiss
От снимката ти в ГР бях останала с впечатлението, че си по-закръгленка, а виж каква стройна мадама си била Heart Eyes Това за заблуда ли е Hug

И за Нези исках да пиша, нея съм я виждала по-отдавна по снимки - такава модерна и чаровна свекърва дай Боже всеки му. И цветята и градината И съм виждала, направо съм влюбена в тях.
Страхотно семейство имаш, да са ти живи и здрави! А снахичката и аз забелязах с екзотични черти е, красавица!

Аз така все на дози се сещам, ама вие ще ме прощавате Blush

Мариета тортата е уникална! Отдавна съм те признала теб smile3501

Втората бургазка среща как ли е минала? Не се съмнявам, че ще е не по-прекрасна от вчерашната, ама да наминат да разкажат.

Благодаря на Миж и всички вас за прекрасните думи Hug

За зодиите
Скрит текст:
аз съм лъв, по-скоро някакъв медиум между рак и лъв. Напоследък срещам все по-често хороскопи, според които съм рак newsm78 В интерес на истината притежавам черти, характерни и за рак и за лъв.
Гале, а ти що не почерпи за Ден ден? Или аз съм пропуснала.
Зори а ти коя си?

Последна редакция: нд, 27 юли 2014, 22:32 от Kosty

# 17
Зори, да добри приятели сме Раците Hug, верни до гроб, пазим тайни и може да се разчита на нас, не се хваля, това е истина, но пък си подбираме приятелите, не даваме много хора да пробият черупката ни и трудно се доверяваме, но направим ли го отсрещната страна никога няма да съжалява.

Мариета, тази торта е произведение на изкуството!

Гале направо ме засрами Blush Да прочета такива думи от красавица като теб , е повече от комплимент Hug Благодаря  bouquet lovekiss
От снимката ти в ГР бях останала с впечатлението, че си по-закръгленка, а виж каква стройна мадама си била Heart Eyes Това за заблуда ли е Hug
...
И реши и мен да засрамиш, а Embarassed Heart Eyes Hug
Да, бях понапълняла малко преди години, но отново почти си възвърнах килограмите, има още какво да се желае, за да съм както преди, но и така бива....Но пък цяла година яко зубма и йога, които ми помогнаха освен във физически и в психологчен аспект!

Черпих за РД, но явно си пропуснала, на 26 юни бях Peace
Ти на коя си дата в границата?

# 18
  • София
Аз съм лъвче.

Специално искам да кажа, че снимките са чудесни, но Авлига, гушнала подаръка си, е това, което олицетворява темата ни. Страхотен момент  Grinning Heart Eyes!

# 19
Аз съм лъвче.

Специално искам да кажа, че снимките са чудесни, но Авлига, гушнала подаръка си, е това, което олицетворява темата ни. Страхотен момент  Grinning Heart Eyes!
Абсолютно съм съгласна, даже и във фейса го написах!
Лъвче си ти като ММ Heart Eyes

# 20
Цитат
Ти на коя си дата в границата?
23.07 Wink

Вени лъвче, а? Кога ще черпиш Flutter

# 21
  • София
На 20.08., годината е мани, не питай  hahaha Hug!

# 22
Гол запис, утре снимки от моето подаръче  Heart Eyes

# 23
На 20.08., годината е мани, не питай  hahaha Hug!
1992? Hug

# 24
Ааа, за години не питаме тука Naughty Mr. Green

# 25
Хоп да се отбележа, че да не ви изтърва покорявайки баирите  Whistling

Всички сте много хубави - не се карайте, не се засрамвайте  Hug

Моя милост е най-хубавата зодия  Mr. Green Скорпион newsm48

Аз изглеждах точно като Авлига - прегърнала пакета в автобуса и не го давам на ММ да го носи в торбата  Blush

Мариета, дъхът ми буквално спря като видях тортата!!! То бива, бива, ама такова произведение ... чак не вярвам, че е възможно  Heart Eyes Браво !!!

Мисля, че успях да събера багаж за 2-3 месеца  bowuu

# 26
  • София
Ох, че те обичам Flutter!

Гиговче, не питаме, ама ей на, като казва Кости, че съм на 22 г., няма пък да й противореча сега  Joy.

# 27
Ох, че те обичам Flutter!

Гиговче, не питаме, ама ей на, като казва Кости, че съм на 22 г., няма пък да й противореча сега  Joy.
Joy Joy Joy
А онова болднатото да го запомниш newsm56

# 28
  • София
Добър вечер,

Много пишете  ooooh!

Зори, приятен път.

Миж, палава е силно казано, но пък е хитруша.... диване я описва най-правилно.

Мариета, тортата е божествена с тази захарна дантеа. Толкова елегантра и стилна.

Тъкмо свърши по НВО "Нощен влак за Лисабон", по книгата на Паскал Мерсие. Филма много ми хареса, въпреки, че бяха изпуснати доста моменти от книгата. Този Джерами Айрънс  Heart Eyes Heart Eyes и дърт пак е готин.

# 29
Добър вечер, да се запиша и аз  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт