Августовско слънце мира няма,ще се крием в сянката със книга на прохлада..

• 21 698
  • 757
  •   1
Отговори
# 30
Добър вечеееер  wavey newsm68 newsm68 newsm68

Идвам да разказвам за поредната прекрасно прекарана вечер с едни невероятно добри и хубави хора . Кали , Слив , благодаря ви че имах честта да се запозная с вас.  Hug
Кали е невероятна сладурана, толкова засмяна , бъбрива , естествена , говорихме отново като снощи за какви ли не неща , говорихме естествено и за всички вас  Heart Eyes На Кали детето е невероятно спокойно , интелигентно и умно дете , за което има моите големи адмирации , спечели ме от раз този малък мъж , запознахме се и със съпруга й , с една дума възхитена съм от цялото им семейство .  Hug Говорихме си спокойно , без задръжки , все едно се познаваме от много време с Кали .
За мъъъъничко се прегърнахме и снимахме и със Сливка , енергичен , позитивен и фин човек . И Слив обръщам се към теб - ще се опитам да не говоря толкова миеко   Laughing Hug Hug Hug  Като се чухме с нея по телефона така се посмяхме двете , защото явно наистина мекам и тя миличката не може да ме разбере какво говоря  Hug  Прегръщам те , миличка , беше удоволствие , да те видя макар и за минута две .  Hug

Хапнахме , побъбрихме , бяхме седнали на Хепи , прохладничко , приятно , абе какво да кажа , щастлива съм  Heart Eyes

Отивам да кача снимките от тази вечер , така че .....   animal037

Хубава и спокойна вечер , момичета , прегръщам всички ви и ви цееееелуууувааааммммм  Hug

# 31
  • София
Ето ме и мен след уникалната и наситена с положителни емоции среща с Нарчето и Авлига.
Толкова сладки, позитивни и прекрасни са двете  Heart Eyes Hug
И пак времето не стига, когато си в такава чудна компания.
Слив се отби точно за няколко минутки, но жестът беше трогателен. На цялата й натоварена програма, успя да дойде, дори само, за да се снимаме заедно.

Пък да ви кажа, че си направих подарък от Бургас   Flutter
Преди да отидем на срещата, трябваше да напазаруваме малко и се отбихме в един мол.
Е как пък да влезна в мол и да не си купя книга, ми кажете! То грехота!
Сдобих се най-накрая с "Д-р Сън". Тъй и тъй 'арчим пари на морето, ни промоции ме вълнуваха в този момент, ни Сиела (които са ми черни, че седмици минаха в чакане и още нищо  Crossing Arms).
Дадох ги онез' пари дето ги искат за книгата, ама пък си я имам вече  Naughty

Та, с една дума - днес беше пълно щастие за мен  Heart Eyes !

Да кажа на Марти - единственото ни мъжко приствие в темата - добре дошъл  welcome !

И за протокола:
Скрит текст:
Моята зодия е Телец.

# 32
  • Сред лисици
И аз да дабавя,че беше повече от прекрасно!
Кали е толкова топла, непринудена и истинска, удоволствие е да говориш с нея!
Има прекрасен съпруг, а Тони е малък чаровник, много добро и умно дете. Правеше ни уместни забележки, когато го обсъждахме на масата Simple Smile. А най-голямата му възхита спечели Аричка, разбира се.
Слив премина като фурия, видяхме се само за 5 минути, но и за това кратко време усетихме, колко слънчев и позитивен човек е!
Мариетка, тортата е направо произведение на изкуството! Изключителна е!
Към Бургас нямаш ли възможност да наминеш? Hug
Аз съм Овен, по-точно същото животно, но от женски пол   animal085. И съм от 22 годишните, най-много 23  4470.

# 33
И съм от 22 годишните, най-много 23  4470.

ааа, я виж ти, наборка си имам тука  Mr. Green аз съм козирог, на 30.12.1991 година. Как съм се паднал и аз, като новогодишен подарък направо..  #Crazy

Прави ми впечатление, че доста често се виждате, аз също много искам да се запозная лично с всички, би било страхотно. Супер сте ми позитивни, обичам такива хора.

# 34
  • Ямбол
Devi4ka, благодаря и аз за новата тема!   bouquet
Много пишете момичета, но се опитвам да чета всичко  Blush Аз заминавам на морцето следваащата седмица и вероятно ще се прибера след 20.08...
На 20.08., годината е мани, не питай  hahaha Hug!

Велика дата в моя живот, Вени!!
Както казва Кали, няма случайни неща .. На този ден е родена и моята дъщеря, която ти вече познаваш ..  Heart Eyes
Чудесни снимки разгл;едах на всички, много се радвам, че макар и рядко, но съм част от вас и имам неверятното удоволствие да ви познавам ..

# 35
  • Сред лисици

ааа, я виж ти, наборка си имам тука  Mr. Green аз съм козирог, на 30.12.1991 година. Как съм се паднал и аз, като новогодишен подарък направо..  #Crazy

Ох, наборе, боя се че само първата, втората и четвъртата цифра от годината ни съвпадат Mr. Green
А иначе заповядай на някоя от срещите и ще се запознаем лично!
Мария Ч., приятна почивка Hug! А къде ще сте?

# 36
  • В Балкана
Мижжж, нали знаеш, че си ми любимка от време оно.  Crazy От темата за "Подсъзнанието..", която дълго време четох, преди да напиша един ред. То не че съм писала много там, но пък съм чела.
Четох нейде, че на 9-ти се гласи среща, до вкъщи.   Heart Eyes  Ама си трая още, защото моите пътувания по служба, излизат 2-3 дни преди самото пътуване. Като наближи, ще знам със сигурност, но мисля да се присъединя към вас.  #Silly

Ох, че те обичам Flutter!

Гиговче, не питаме, ама ей на, като казва Кости, че съм на 22 г., няма пък да й противореча сега  Joy.

И аз в отбора на 22 годишните  Flutter

Миналата година станах на толкова - документирано със свещи на тортата.. Из онези дни търсех снимки и попаднах на снимки от РД-то си през 2011 г. Тогава също съм станала на 22, видно от свещичките.. Снимки от годинита, когато наистина съм станала на 22 нямам.  Laughing По-лошото е, че не мога да си спомня празника тогава.. Помня една малка част от работния ден.. и вероятно нищо друго не съм правила.. Тази година планирам отново да остана да същата възраст.  Sunglasses

Зорииии, родена съм на 28.09. Ако искаш да ми пратиш картичката, моля да ми сложиш и един белгийски бонбон.  Crazy

Нара, Кали, Авлига, Слив  Hug

Това е от мен за днес.. Ако имам възможност, ще вляза пак през седмицата. Ако ли не - събота сутрин.   hahaha

Хубава седмица дами!!   bouquet

Последна редакция: пн, 28 юли 2014, 07:28 от Rain*

# 37
  • София
Ето ме. Добро утро, златни! Докато всички спят подхващам разказа си.
Наистина на срещата минах като фурия, но просто не можех да си позволя да я пропусна. Знаете че минавам през Бургас направо транзитно. Видях се с Нарчето и Авлига!  Прекрасни сте! Мили, позитивни, усмихнати! Ужасно удоволствие ми доставихте, момичета! Дано всичко да е наред и да се отбия и при Нели Hug
Иначе съм зодия Близнаци. И пак имаме съвпадение с вас. ММ и козирог а детенце Овен.

# 38
Добро утро  wavey
Говорим си за зодии ли , та и за годинки гледам  Laughing Аз съм Везни , кантарска му работа , никога не знам от раз кое е правилно решение , все едни мисли , колебания , мани мани  :ooooh
А за годинките ами май и аз вече ще вземам всяка година вече да празнувам 22  Laughing  Как само си минава времето ... докато се обърнеш и си станал на ....... 22 де  Laughing

Допивам кафенцето си аз и отлитам отново за работа . Пожелавам ви един прекрасен слънчев ден зареден с положителни емоции . Ще се опитвам да се включа и през деня стига да няма много клиенти . Прегръдки от мен и Аричка  Hug

# 39
  • в огледалото на живота
Сладурки.. Simple Smile
Аз отдавна спрях часовника на времето на 33г....  Party
Мнооого ми харесва тази възраст....... Laughing
Иначе съм си една обикновена земна Девица..... Flutter,на хубав ден съм се родила поне,исторически за България: 6.09.

Отивам да разглеждам снимки от срещата и към обед  се изстрелвам пак на едно място за потене..... Praynig

Нели,а дай знак,че си добре с коктейлче на плажа де.... Hug

# 40
  • София
Нарче дано не съм те обидила с миекането  Confused
И ще обясня. Когато се чухме по ттелефона се уговаряме къде да с  видим. Нарчето ми казва че ще бъдат в Хепи срещу Пантеона, а аз чувам Пансиона. Три пъти повтарям Пансиона, а Нарчето три пъти ме поправя.
Накрая викам леле аз не те разбирам защото говориш меко!
Марто добре дошъл!
  bouquet

# 41
Добро утро  Grinning
Сбирката на класа снощи мина страхотно, почти всички дойдоха, май за първи път се събрахме толкова, а не е като да не сме се пробвали  Laughing
И аз на 22, почти  Laughing
Моя милост скорпи с мъж скорпи  Crazy Децата са теле и близнаци, още един път  Crazy
Отивам да гледам снимки  Hug

# 42
Нарче дано не съм те обидила с миекането  Confused
И ще обясня. Когато се чухме по ттелефона се уговаряме къде да с  видим. Нарчето ми казва че ще бъдат в Хепи срещу Пантеона, а аз чувам Пансиона. Три пъти повтарям Пансиона, а Нарчето три пъти ме поправя.
Накрая викам леле аз не те разбирам защото говориш меко!
Марто добре дошъл!
  bouquet

Сливкааа , шегувам се , как ще ме обидиш , на мен ми беше супер забавно , много нося на майтапи и обичам винаги да е весело . Беше комична ситуация  Laughing Хиляди прегръдки имаш от мен , но вярвай  шегите ги обичам на килограми да са  Laughing  Hug Hug Hug

# 43
  • София
Добро утро,

Ау, страхотна среща  сте си спратнали. Видях и снимките . Прекрасни сте  Hug

Аз чакам с нетърпение Софийската среща другата седмица. 
Скрит текст:
Къде обсъждате, кога и къде са се срещате?  Embarassed

За зодиите - аз съм водолей, мм е рак, а детето - риби.
Вече 10 години откакто съм на 23  и ей на - не съм мръднала  hahaha Joy

Хубав ден на всички.    bouquet

# 44
Цитат
Кали е невероятна сладурана, толкова засмяна , бъбрива , естествена
Точно това си помислих за нея когато я видях за първи път Heart Eyes Явно не съм се лъгала.

Още една изпълнена с емоции среща! Не съм се и съмнявала!

Пак разглеждах снимките - много хубави, много. И се сетих за Лита, отдавна не се е включвала. От нея струи някаква деликатна и нежна красота, каква елегантност Heart Eyes

И аз от 23-годишните 4470 Любима възраст, но не знам защо newsm78 Сега се харесвам много повече  Blushот преди 

Общи условия

Активация на акаунт