И аз се питам защо е започнал нова връзка, щом има травми от предходната? Едва ли травмите са от детето, по-скотобот жената...
Имам позната, която роди първото си дете на 40, а второто на 42г. Така, че имаш време да опознаеш нов човек.
и въпреки всичко искат да имат общо дете ,всеки сам може да си направи изводите
,подкрепям с две ръце предходните мнения няма нищо по хубаво от това една жена да стане майка, може би който не го е изживял не може да го разбере
). Моят съвет е да се замислиш дали наистина те обича този мъж. Просто се сещам за една така подобна ситуация в която най-добрата приятелка на майка ми, преди време, беше попаднала. Имаше приятел с дете от предишен брак който постоянно ѝ повтаряше, че друго дете НЕ иска, в никакъв случай. Е та въпросната приятелка първо реши, че ще е на неговото но след известно време го напусна. Беше над 35 и мисълта за дете явно не я е оставила. Намери си друг мъж, имат детенце и така. Интересното е обаче, че този въпросният господин който не искаше да има други деца доста бързо е ''клекнал'' в следващата си връзка. Имаше дете с новата си жена малко преди и приятелката на майка ми да забременее! Та тя беше много огорчена.
Препоръчани теми