Какво правите вечер?

• 13 134
  • 97
  •   1
Отговори
Темата ми е много обикновена, но е важна за мен - бих искала да чуя мнението на участници в двойки с деца и семеен живот от 10-15 и повече години.
Какво правите вечер у дома с половинката след като легнат децата? Обикновено какво правите?
Няма да пиша нищо друго за сега, защото не искам да давам уклон на темата.
пп мисля, че имаше преди време такава тема, но не я откривам

# 1
Семейният ни стаж е 12 години. Детето е голямо вече, в 5-ти клас е. Не се побъркваме от секс след толкова време  Crazy Гледаме си филмче в леглото, гушкаме се....нататъка - каквото сабя покаже  Mr. Green тоест който не е заспал първи  Crazy

# 2
  • София
Семеен стаж - 13 години. Лягам заедно с детето вечер в 22 ч.  Mr. Green Не мога да издържам в будно състояние и минута повече. Е, лятото удържам до към 23 ч., но и детето също.

# 3
Заедно сме от 12 години. Професията му е свързана с мното пътуване, така че реално ако се преброят дните, в които сме заедно, може би ще се редуцират на 8... Напоследък намали темпото, през 2014 е бил извън дома само около 50 дни.

Говорим, говорим, говорим...  Ако се отплеснем, можем да говорим цяла нощ. Това е единствения човек, с когото мога да разговарям толкова много. Има красив ум, богата обща култура, подредена мисъл - удоволствие ми е да го слушам и да споря с него. Имаме спорове, които водим от години, и не знам дали някога ще достигнем до решение. Но самата дискусия, търсене на източници и т.н. ни доставя удоволствие и на двамата. И злободневни неща обсъждаме, разбира се. Особено сега, при влизането на сина ни в пубертета, почти ежедневно обсъждаме и тази тема.
Понякога гледаме филми, понякога играем на нещо. Имаме общи хобита и общи интереси, досега не се е случвало да скучаем заедно.
Има моменти, разбира се, в които на мене или на него, ни се иска да останем малко сами - това се усеща, тогава другия просто се "дръпва" и си прави нещо друго (книга, компютър).

# 4
  • София
След като синът ни легне е времето лично за мен, на което държа много. Обикновено си пускам музика и си чета нещо. Семеен стаж - 10 години.

# 5

Какво правите вечер у дома с половинката след като легнат децата? Обикновено какво правите?

Тъй като обикновено си лягаме по едно и също време, точно във времето след като си легне детето всеки си се занимава с нещо си: четене, ТВ, компютър, телефон, аз се случва да довърша нещо домакинско зарязано по-отрано, той си преглежда работните задачите за следващия ден и така. Семеен стаж 11-12 години.

# 6
Зависи от ситуацията, но общо взето вечеряме, след което извеждаме кучето, после сядаме в хола и гледаме телевизия, или разговаряме. Понякога аз се оттеглям в спалнята (като една кралица Laughing), и си чета книга, слушам си моя си музика, чета си айпада и заспивам... През уикендите сядаме с чаша вино на двора, говорим си за различни неща. Имаме и басейн и hottub и ги ползваме по предназначение. Много е приятно в тъмнината. Няколко пъти в месеца ходим някъде (концерт, ресторант, кино, парти); понякога само двамата, понякога всички. Също през уикендите играем на игри, цялото семейство.  Живеем заедно от 12 години, иначе сме женени от 13 (известно време бяхме разделени по независещи от нас причини; тогава си говорехме по телефона по час, два всяка вечер).

# 7
Говорим си, гледаме филми. Понякога той работи. От 7 г. сме заедно.

# 8
  • с/у ОколоМръсТното
Семеен стаж - 13 години.

Лъжааааа, нейде около 2х13 дни ти е стажът Wink

Бубс, с този мощен рап под вас във всяка секунда от 24те часа, освен да станеш перфектен танцьор не виждам какво друго.  Laughing

Ние правим каквото си искаме... Аз лично винаги си лягам преди децата (преди щерката поне с 3-4 часа Simple Smile
Стаж 19 и половина... лазарника  Flutter

# 9
Филми, приказки, тези 3 работи.
17 г. стаж.

Чакам с нетърпение да започне училището  Mr. Green защото иначе детето ми го окупира плътно и се налага да си търся някако странично занимание като сега. Добре че от юни до септември е при бабите.

Иначе като сме тримата вечеряме на терасата и обикновено си говорим там до късно, но сега захладня... Опитвам се да въведа някакви игри, обаче и двмата са ужасни, като паднат на нещо, после не искат да играем на него. Абе... не е лесно Crazy

# 10
Стаж 38 г. семейни и още +2 г. гаджета. След вечеря всеки си гледа нещо по ТВ- аз в дневната, той в спалнята. Аз обичам и да си чета вечер или да вися на компа до късни доби. Иначе винаги  можем да си говорим разни неща, да обсъждаме  проблеми, да споделяме за работата ни.

# 11
  • където ми харесва
Предимно си почиваме.Компютър, таблет телевизия, биричка. В общи линии вечерта си е за нас двамата. Семеен стаж-около 9 години.

# 12
  • София
Говорене (повече аз, той е мълчаливец), книги, пускаме си някой филм.
Бира плюс музика, особено ако някой приятел е отскочил до нас да се видим.

Обикновено той си ляга рано, не обича да стои до късно. Аз съм нощна птица от тийн  Sunglasses

Семеен стаж с него: 6 или 7 години (не помня точно)

# 13
Всеки се оттегля в покоите си. Не се безпокоим за щяло и нещяло. Туй да седнем да си говорим или пък да гледаме филм / аз не гледам почти тв/, да си споделяме - що за щуротии? През деня достатъчно сме заедно, да не кажа по цял ден. Иначе сме женени с деца от повече от 10 години.

# 14
  • София
15г. стаж,деца на 14 и 6,всички си лягаме заедно.Ако евентуално не си легнем заедно аз чета книга в спалнята,а той гледа телевизия в кухнята(хол нямаме).

Общи условия

Активация на акаунт