Какво правите вечер?

• 13 140
  • 97
  •   1
Отговори
# 90
  • София
13 години заедно.
 В момента сме в етап "разделени ни е по- добре". Може би, някой ден, като НИМ ще преодолеем пропастта, а може и да не съумеем.
Иначе по темата- тв и компютри. И аз не ги харесвам. И затова, напоследък си лягам почти с децата, чета или ... си разговарям сама (все пак трябва да водя разговори с високоинтелигентни хора:) . На мен ми липсват разговорите с него и гушкането, или просто присъствието му. Чувствам се самотно. Той пък в вманиачен на тема игрички, докато работи тв-то и абсолютно се дистанцира. 
Липсват ми и игрите, които едно време играехме- табла, скрабъл, генерал...Обсъждането... Разходките.
Сега, когато ви чета, явно след определен "стаж", това е нормално, ама... липсва ми.

# 91
Връщам се разсъбличам се, вземам горещ душ, ... наливам си вино, пускам си музика (или ТВ) ...и се наслаждавам на приготвянето на вечерята. Децата играят, разказват...тормозят някое от животните... Рядко се прибира по-рано, но ако се прибере присяда и ме изчаква, да приготвя нещата и разказва, понякога мълчи...Но като почнат новите мълчи, а прогнозите за времето е задължително да мълчим всички...като има външни обекти, много зависи от климатичните условия и слушаме внимателно всички дългосрочни, краткосрочни, временни, месечни...повтаряеми прогнози Simple Smile Следят се и в интернет пространството Simple Smile

Вечеряме заедно, ако се е прибрал, гледаме филми, говорим си, липсва ми истинското боричкане, но той е много изморен да се боричкаме повечето време Simple Smile  Като легнат децата, ние се оттегляме в спалнята и той ме гушва, понякога гледаме филм, аз разтопена в прегръдката му- масажирам главата, гърба, болното му място, той ме гали и чеше по гърба. Понякога чета книга, а той продължава да ме гушка като две лъжички сме Simple Smile Понякога се караме, аз се сърдя, цупя, инатя...леле той бил по-добър от мен мърмореца.

Прочетох за красивия ум, то също има красив ум, приятно ми е да говорим, да спорим по теми, да обсъждаме , но  не всяка вечер и двамата сме в кондиция... Понякога излизаме заедно с децата, без децата...на кино...на пазар...на гости...Живее му се на човека, понякога той излиза сам с приятели, понякога аз.  И така 15 години, различните дейности с различни интензивности през годините...

Последна редакция: пн, 01 дек 2014, 13:00 от el_pl

# 92
13 години заедно.
 В момента сме в етап "разделени ни е по- добре". Може би, някой ден, като НИМ ще преодолеем пропастта, а може и да не съумеем.
Иначе по темата- тв и компютри. И аз не ги харесвам. И затова, напоследък си лягам почти с децата, чета или ... си разговарям сама (все пак трябва да водя разговори с високоинтелигентни хора:) . На мен ми липсват разговорите с него и гушкането, или просто присъствието му. Чувствам се самотно. Той пък в вманиачен на тема игрички, докато работи тв-то и абсолютно се дистанцира. 
Липсват ми и игрите, които едно време играехме- табла, скрабъл, генерал...Обсъждането... Разходките.
Сега, когато ви чета, явно след определен "стаж", това е нормално, ама... липсва ми.
Не знам дали е нормално, но не е задължително.    Peace
На 17.12. ще направим 26 години брак, и още сме далеч от "нормалното" за повечето хора.
Ей сега, преди по-малко от половин час се обади, че му е студено, мрачно и мечтае да се прибере на топло, да седнем до камината с по чаша вино и да се смеем на някой епизод на "Сам в къщи"....   Laughing (традиционно си ги гледаме всяка година).

# 93
Задължително сме тримата на вечеря -  обсъждаме случки от деня ,  водим разговори на някаква тема , спорим . Заедно сме 20 +2 год. . След вечеря , обикновено той вдига масата , мие чинии , аз  пиша /работя/ час,  два на компютъра  , ако съм уморена двамата гледаме  ТВ . Детето , което е на почти 18 си върши неговите работи  - учи , играе на компа и обикновено си ляга след нас.  Ние вече към 23 -23:30 сме се хоризонтирали под завивките и от там нататък или сън или секс и сън.  Grinning  . Хубаво ни е да сме заедно и обикновено се съобразяваме с това  самостоятелните /личните  / занимания  да са до към  20 ч.

# 94
Почти 10 г сме заедно, но нямаме деца Simple Smile все още Simple Smile
Вечерта ни е разделена на две части - първо всеки си е на компютъра, вършим си някаква работа, мейли, той игри, аз фейсбук и тн. След това вечеряме и си пускаме филми или си обсъждаме някакви неща.
Обикновено веднъж в седмицата ни идват гости, или пък ние ходим на гости.
Имаме си и "наша"вечер - излизаме си двамата на вечеря, бар и тн.
Но при нас вечерта не е единственото ни време заедно, както е нормално за повечето семейства. На този етап обстоятелствата са такива, че сме почти по 24 часа заедно, е, с малки изключения. Simple Smile

# 95
  • с/у ОколоМръсТното
Липсват ми и игрите, които едно време играехме- табла, скрабъл, генерал...

о, играеме си ги.
Не всяка вечер, но .......... Носят радост на всички ни.

# 96
Мили дами,

Държа да ви уведомя, че с написаното по-горе, ме отказахте да създавам семейство. Мама няма да има внуци и вината ще е в вас

# 97
Сериозна драма е това! Авторката се потриса от тази вина и заключвам темата по нейна молба!

Общи условия

Активация на акаунт