Какво правите вечер?

• 13 145
  • 97
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Разведи се с телевизора. Ние нямаме и не гледаме от..знам ли, 7 години май станаха.

Понякога сваляме филм, понякога гледаме нещо по discovery/history/bbc, т.н. на компа.
За фон - разнообразна музика, плюс песните и писъците на дребната  Simple Smile

# 61
Разведи се с телевизора. Ние нямаме и не гледаме от..знам ли, 7 години май станаха.

ако живея сама със стадо котки, дори приемника ще изхвърля  Mr. Green
но не, за сега съм с хора и без косматити гадове, няма как да реализирам подобен развод

при нас са новини, кулинарни канали, пътешествия и животни /само с антъни се боря със зъби и нокти, очаквам да скочи в хола ми и да намери любимите ми дългогодишни залежи от прах из кьошетата/, рядко спорт или филми

# 62
  • София
Ми аз живея с мъж и дете, плюс котка. И без ТВ. Добре сме си  Simple Smile

Шегувам се, дано намериш най-оптималния вариант за теб  Peace

# 63
  • с/у ОколоМръсТното
Спри си кабелната. Няма животни, няма кулинария, няма спорт...
Ние нямаме от 6-7г. вече и мисля, че сме много добре.

Моят пък зяпа де що има Новинарска емисия... белким пръв научи, че са ни поробили... немците да речем. Но не би...
А бре няма драма, хрисим е човекът ти  Grinning Кога ще пийнем по едно, някоя вечер? Simple Smile

# 64
  • тук-там
наистина се интересувах само от това дали телевизията е толкова голяма част от живота на хората колко се оказа, че е  Laughing

Телевизията, или по-скоро телевизорът наистина заема голяма част от свободното време...
Защо казвам телевизорът...Допреди известно време нашия телевизор беше що годе с нормални размери - 50-60 см - не им разбирам много...Аз съм късогледа - изобщо нямаше шанс да ме впечатли... Laughing
След това се появи мааалко по-голям. Добре... Картинките ги различавах, обаче букви....цъ. Хвърлях по едно очо...
Сега обаче е нещо наистина голямо..... Колкото и да го игнорирам, то си мига там, позаглеждам се, и буквите вече виждам.... newsm78. "Гледането" е друго...Визията...., абе не е лошо. Обаче трудно "издаянвам" цял филм.
Виж, зимата няма как - следя и аз какво дават. Laughing
Незнам дали е от значение, но вкъщи се гледа от легнало положение. Абсурд да се дзверя седнала....та си е и някакъв релакс....
Честно казано в повечето случаи даже и не помня какво съм гледала, че и заспивам често....
Мъжът ми обаче, гледа всичко и по всяко време и все му е интересно.....

# 65
  • София
Това с телевизията е въпрос на навик. Вреден, но широко разпространен, уви. Няма да забравя преди години, когато за първи път отидох на гости у мъжа ми, празник някакъв беше, как се втрещих, че родителите му не изгасиха телевизора през цялото време. Бях шокирана. В моето семейство, празнува ли се, има ли гости, се пуска музика и толкова. Мъжът ми обаче не е така възпитан и ето, че днес, 20 години по-късно, в нашето семейство вредният навик е напълно вкоренен. Децата ми дори не сядат на масата, без си пуснат тв Tired Много се карахме за това, не успях да се преборя. Вечеряме - телевизорът работи. Чистим - телевизорът работи. Сипем си по едно и седнем да си побъбрим /в духа на темата - ето нещо, което правим вечер, след като принцовете се оттеглят в покоите си/ - телевизорът обаче пак работи Twisted Evil Просто не спира. Пуска се с влизането и се гаси преди да се отправим към спалнята. Зимата направо може да се ползва за радиатор.
Какво да кажа... Примирих се що годе. Горда съм поне с това, че устисках на напъните да се сложи тв и в спалнята. Заплаших го с тежки последици за сексуалния му живот и засега сме без. Като почне да носи дълги долни гащи, а аз да спя с бархетна нощница, ще му подаря това така ценно устройство, да го топли... Crossing Arms

# 66
  • тук-там
Просто не спира. Пуска се с влизането и се гаси преди да се отправим към спалнята. Зимата направо може да се ползва за радиатор.

Забелязала съм, че на повечето мъже телевизорът наистина действа релаксиращо....Няма значение какво гледат, явно им помага да "изключват".  Peace

# 67
  • София
Ама той не се гледа бе, Рабит. В 90% от времето не се гледа, просто бръмчи...

# 68
  • тук-там
Ама той не се гледа бе, Рабит. В 90% от времето не се гледа, просто бръмчи...

Ааа, нашия се  гледа... Mr. Green Обаче като го попитам какво дават и цъка инфото за да види кое е предаването, щото толкова и го гледа...
Факт, нещо трябва да бръмчи - бял шум един вид....Аз лично, когато съм вътре, също пускам радио или плеър не и ТВ, нещо трябва да ми бръмчи....Просто се чувствам по-уютно, някак си.
Виж когато съм на терасата или двора, тишината ми е абсолютно необходима. Връзва ми се с пейзажа. Laughing

# 69
  • София
Добре де, а не ви ли дразни това постоянно говорене?

Сигурно съм отвикнала, но когато отидем за 2-3 часа в майка ми на гости, или при родителите на мъжа ми, след половин час вече започвам да се изнервям от включения ТВ. На мен не ми е фон, изнервя ме. Гледам, че и мъжът ми се изнервя.

Вкъщи почти постоянно се слуша музика. Всъщност сега покрай дребната по-малко, че тя е ужасно шумна.

# 70
Имам 22 години семеен стаж и вечер си говорим, пийваме чашка алкохол със съответното мезе, после аз си отивам в спалнята и си чета , а съпругът ми или гледа ТВ, или виси на компа.

Когато съм сама вкъщи, изобщо не се сещам, че имаме ТВ. Компа, книгите и хобито ми заемат изцяло времето ми. Но дойде ли си съпругът ми, ТВ веднага е включен. Е тия спортни предавания как не свършиха...То не е футбол, волейбол, тенис....Добре че новини не гледаме. Ако има интересно предаване , отивам в спалнята и на спокойствие си го гледам.

# 71
  • София
Добре де, а не ви ли дразни това постоянно говорене?
В офиса ми дуднат на главата по цял ден, а вкъщи тв-то не го спирам. Не, не ми пречи. Тв-то през повечето време ми служи за фон, а аз се занимавам с други неща. Пък и имам способността да се изключвам, т.е. да не чувам шум, когато не искам. И ту се включвам, ту изключвам.  Grinning

# 72
Вкъщи ТВ става проблем ако заради някое риалити продължаващо до късно, се окаже, че после вече съм изморена, за да му окажа на него нужното внимание. Е, тогава разреждам риалитата и си гледам мъжа:)

# 73
  • София
13 години заедно.

И преди, и сега винаги сме правили едно и също нещо вечер. Телевизия, понякога вечеря на свещи (с детето задължително, тя не се е делила от нас до това лято), споделяме си деня, пийваме по питие. В редките вечери, в които не работя, след като тя заспи просто си говорим, пушим заедно (дори на единия да не му се пуши, прави компания на другия), четем (това не е много съвместна дейност, но все пак), гледаме филми, коментираме филми, режисьори и изобщо за него това е професия и страст, за мен интересно хоби...

Разликата е, че "преди" беше, когато бяхме стигнали дъното и всеки правеше всичко сам за себе си. Уж същото, но по различен начин. Уж заедно, но поотделно. "Сега" правим същите неща, но истински заедно. Ценим времето си, дори мълчанието помежду ни.

Между "преди" и "сега" имаше много сълзи и скандали, всичко разрушихме и се чудехме има ли смисъл да градим наново. Е, мисля, че взехме правилното решение, макар и трудно. Не, трудно даже не е достатъчната дума. Беше адски трудно и за двама ни. Сега се ценим много повече. И дори май го обичам повече от преди.

# 74
Нимф, много правилно си напипала нещата на казуса "заедно"  Wink

Шани, всички ще се разведат с мен, ако аз се разведа с кабелната  Laughing
по едно или повече някоя вечер с двете стада мъже и деца? или друга конфигурация? все съм 'за'

Просто не спира. Пуска се с влизането и се гаси преди да се отправим към спалнята. Зимата направо може да се ползва за радиатор.

Забелязала съм, че на повечето мъже телевизорът наистина действа релаксиращо....Няма значение какво гледат, явно им помага да "изключват".  Peace

полагам толкова усилия да игнорирам телевизията, че се натварвам допълнително - те как постигат обратното, идея нямам

имаме нужда от нов отчетен подфорум "жени на мъже, гледащи телевизия"  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт