Какво правите вечер?

• 13 162
  • 97
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Хич не ги напипах нещата, Бубс. Вкусих ги, изпих ги до дъно, помня ги и лесно разпознавам чуждата горчивината.

Не беше лесно, не беше хубаво, сега от позицията на времето е нещо като смътен спомен за кошмар.

Мисля си обаче, че сега го ценя повече - и човека до мен, и опита, който натрупахме. Знам, че не мога... не искам да остарея с друг, освен с него.

Всъщност изобщо не искам да остарявам, за което полагам особени усилия, но това е тема за друга тема.  Wink

# 76
който е използвал за първи път "+1" като коментар, е или глупак, или гений, или и двете едновременно

# 77
  • където ми харесва
За мен, или по-скоро за нас, телевизора е фон през голяма част от времето. Изключенията са футбол и две- три предавания, които гледаме заедно. Децата ми си имат отделни телевизори по стаите, като дъщеря ми или го държи на някой музикален канал, или на някоя анимация по фокс (Фемили гай, Симпсън или Саут парк), рядко гледа друго, освен ако не дават Дневниците на вампира (които вече е гледала на компа си), малкия пък е само на Дисни чанъл. Мисълта ми е, че в нашето семейство, въпреки наличието на телевизор във всяка стая (а,да-и в кухнята имам и гледам тлс докато готвя), не сме обсебени от телевизията. Филми гледаме от лаптопа, вързан към телевизора и винаги гледаме двамта заедно.

# 78
  • Mediterraneo
След вечеря четем, гледаме ТВ или филм( по-често), играем табла или някоя игра с децата. Много често завземам лаптопа.

# 79
Не бих си махнала телевизора. предпочитам да ползвам удобствата на нашето време. А ако някой се пристрастява, това вече си е негов проблем Simple Smile
Обичаме да гледаме документални филми и такива за животни. Не виждам причина да махнем телевизора и да ги зяпаме на екрана на лаптопа.
Често се случва въобще да не го пускаме. Лятото вечеряме и си говорим на терасата и чак към 23 ч. влизаме да се посмеем с някоя комедия за 1 час или въобще не го пускаме.

Сетих се за още нещо, което можете да правите - да си четете вицове, много разтоварващо действа  Simple Smile

# 80
Сетих се за още нещо, което можете да правите - да си четете вицове, много разтоварващо действа  Simple Smile

денем си пращаме по скайп вицове и смешни картинки  Blush

# 81
И ние Simple Smile ама вечер пак се намират нови  Laughing

# 82
Ами аз не виждам кой знае какви съвместни възможности на територията на дома, защото няма как да оставим децата сами  Simple Smile

Човече, установихме, че един епизод на Мики маус от 23 минути горе долу стига да "изчистим" банята. Ама това е когато се разлигавим съвсем Mr. Green

# 83
  • с/у ОколоМръсТното
... Обичаме да гледаме документални филми и такива за животни. Не виждам причина да махнем телевизора и да ги зяпаме на екрана на лаптопа.

ами сменете си ТВ-то.
Всичко от компа мога да си го пусна на ТВ-то. Ама не искам.  Laughing
В този ред на мисли не сматам, че без кабелна НЕЩО пропускам.  Sunglasses

В момента дават нещо документално и интересно по... 7 нюз. Примерно.

Бубс, редно е да измислим време за тези питиета вече... Hug

# 84
Човече, установихме, че един епизод на Мики маус от 23 минути горе долу стига да "изчистим" банята. Ама това е когато се разлигавим съвсем Mr. Green

Това е ясно. Аз имах предвид, че няма как да се излезе навън - на гости, кафе и т.н., докато децата спят Simple Smile

Шани, не разбрах защо да сменим тв-то  Blush Аз следя 3 канала за животни и примерно снощи гледах "Monster inside me", не съм го засичала досега, не подозирах, че съществува, как ще го намеря, за да го изтегля? Така ми е по-лесно - преглеждам си трите канала и избирам каквото ми хареса. Често е такова, за което нямаше да се сетя да го търся.
На мъжа ми може да му се догледа нещо историческо, на детето детско/музика.

Никакъв проблем нямаме с телевизора - гледа се малко и неща, които смятам за полезн  Simple Smile

# 85
  • с/у ОколоМръсТното
Шани, не разбрах защо да сменим тв-то  Blush

за да не се взираш в малкия монитор на лаптоп-а.  Laughing Hug

# 86
  • София
Мен пък мъжът ми ме отучи от телевизора, по-често слушаме радио, ако изобщо пуснем нещо. Но не съм много по темата, защото работим и сме с ученик и малко дете и вечер не ни се събира и час спокойствие насаме след децата и обикновено си четем някакви работи в леглото (аз книги, той списания). Обикновено свалям филми за гледане, но трябва или да сме без дребното, или да е заспала необичайно рано, за да си пуснем.
Бубс, а на почивка оцелява ли без ТВ?

# 87
за да не се взираш в малкия монитор на лаптоп-а.  Laughing Hug

Тв-то си ни е тамън, ама тук ме съветваха да го изхърля  Naughty Laughing не ща пък.

# 88
  • Някъде по Дунава
Семеен стаж 8г, вечер мъжът ми често не е у нас, защото работи основно нощна смяна. Аз съм свикнала да лягам рано, защото малкото детенце до скоро много се будеше през нощта, а и сутрин рано става. Общо взето когато се случи мъжът ми да си е у нас и децата да заспят без проблем правим едно и също  Mr. Green и то не е гледане на телевизия. Рядко гледаме филми, на мен ми се доспива и предпочитам да гледам нещо когато малкия спи на обед.

# 89
Бубс, а на почивка оцелява ли без ТВ?

да, успява  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт