Какво правите вечер?

• 13 155
  • 97
  •   1
Отговори
# 30
  • Tам през Атлантическия океан
Е , срамота  Crossing Arms това се подразбира не е нужно да го пишем даже  Laughing

# 31
Вечер се храним навън, а по-рядко си купуваме нещо за в къщи. Готвя само ако ме впечатли някоя рецепта. Пускам пералня, гледаме филм, баня и в леглото. Лягаме си заедно, гушкаме се, говорим си... Когато е в командировка, говорим с часове по телефона. Нямам проблем със съня, заспивам в първите секунди ако съм сама.

# 32
Всеки се оттегля в покоите си. Не се безпокоим за щяло и нещяло. Туй да седнем да си говорим или пък да гледаме филм / аз не гледам почти тв/, да си споделяме - що за щуротии? През деня достатъчно сме заедно, да не кажа по цял ден. Иначе сме женени с деца от повече от 10 години.

Я по-полека. Какво означава щуротии? Не всички имаме щастието (или нещастието) да бъдем по цял ден с мъжете си, та да няма смисъл вечер да си говорим.

Всеки в темата е отговарял спокойно и разумно, без да дава обидни квалификации за чуждите навици, с изключение на теб.
Е, не се ли подразбира, че се шегувам и малко се иронизирам? Рисковете на интернет общуването Simple Smile

# 33
     През лятото доста животът ни е доста интензивен, много често сме навън. Зимата е сезонът на "нашите" вечери. Обикновено разговаряме, гледаме заедно или поотделно филми, четем, доста често играем табла. Или аз си лягам, а той остава  Laughing Според това как е минал денят ми и какъв ще бъде следващия ден, поне три пъти седмично през зимата държа да си легна между 22 и 23 часа, а мъжът ми е сова. Завали ли първия сняг, задължително ходим на нощна разходка. Веднъж-два пъти в месеца имаме и напълно мълчаливи вечери, не ни пречи да си помълчим заедно. Случвало се е да си кажем само добър вечер и лека нощ, и между това по две-три изречения, свързани с ежедневните неща. И не е въпрос на недоразумение някакво.

Последна редакция: вт, 09 сеп 2014, 19:20 от Хърмаяни

# 34
Когато нашия татко си е в къщи , за нас е празник ,
защото през повечето дни от месеца е в чужбина .
Цял месец бяхме заедно , от сутрин -до вечер  Laughing
Никога не сядам пред компютъра , когато си е в нас .
Всяка минутка гледам да е пълноценна с него .
Дори до магазина ходим заедно .
Вечерта си  пускаме  музика тихичко, гледаме заедно филм , играе с детето на шах , на анаграми ...
Говорим си до малките часове .Той ми е най-добрия слушател .

# 35

Ние и пием всяка вечер, ама ме беше страх да го споделя. Така че с Лаура може и да се разберем  Laughing

И ние. Като се приберем по стар български обичай си сядаме с ракийка или с биричка, разнищваме деня, споделяме и после всеки с интересите си. Той гледа едни филми, аз други, понякога се случва и един и същи да гледаме, но рядко.

Децата са големия двама живеят отделно, само малкият е при нас - на 18, но той вечер рядко си е в къщи...

Заедно сме от 25 години...

# 36
  • Канада
А защо авторката на темата пита какво правят вечер непознати за нея семейства?
Иначе ние сме с 25 години брак и всяка вечер сядаме на по питие и обсъждаме световните събития. По-късното време гледаме телевизия, някакъв филм или слушаме музика. Понякога аз чета, той си човърка нещо и така. Вечер никога не стоим на компютъра...
Понякога си лягаме рано, друг път стоим до късно...

Sunglasses

# 37

Е, ако ми позволиш да перифразирам класика - всички щастливи семейства са еднакво скучни, докато нещастните са интересни посвоему.  Laughing

ПП Замислих се дали сме щастливо семейство. Ако се вярва на горната формула, сигурно сме, защото сме скучни.

# 38
  • София
п.п. Тонкааа , мого бъркаш днеСка Simple Smile))))
Абе купон да пада!  Mr. Green

# 39
  • София
Всеки се оттегля в покоите си. Не се безпокоим за щяло и нещяло. Туй да седнем да си говорим или пък да гледаме филм / аз не гледам почти тв/, да си споделяме - що за щуротии? През деня достатъчно сме заедно, да не кажа по цял ден. Иначе сме женени с деца от повече от 10 години.

Я по-полека. Какво означава щуротии? Не всички имаме щастието (или нещастието) да бъдем по цял ден с мъжете си, та да няма смисъл вечер да си говорим.

Всеки в темата е отговарял спокойно и разумно, без да дава обидни квалификации за чуждите навици, с изключение на теб.
Е, не се ли подразбира, че се шегувам и малко се иронизирам? Рисковете на интернет общуването Simple Smile

Simple Smile

Като ви чета, май всички правим едно и също. С малки разминавания.

# 40
А защо авторката на темата пита какво правят вечер непознати за нея семейства?

Като ви чета, май всички правим едно и също. С малки разминавания.

за да си сверя часовника  Wink

Бубс, с този мощен рап под вас във всяка секунда от 24те часа, освен да станеш перфектен танцьор не виждам какво друго.  Laughing

децата да му мислят, ние спим в северната стая  Mr. Green

слад малко ще напиша и един по-дълъг пост

# 41
Вечер той готви, докато аз оправя пари по касата на блока, ако има, бърз преглед на нета и сядаме да вечеряме, говорим си, обсъждаме някакви неща или нещо, ако много ни е развълнувало в работата, макар че избягваме да говорим по тази тема, но снощи например се бях въодушевила  Sunglasses

Напоследък той сяда около 2 часа да поучи, аз ако имам нещо да подредя из вкъщи, не го занимавам сега, иначе го правим заедно.

И вечерта гушкане, гледаме си някой сериал (сега "Добрата съпруга") и то вечерта свършила, лягаме около 00:00 ч. Това ако не излизаме  Peace

# 42
С 2деца сме, годините брак са по-малко от изискуемите по темата. Simple Smile
Децата заспиват м-у 21-22.30ч.
След 23ч. евентуално може да се видим двамата на спокойствие. Гледаме филм, говорим си и т.н...

Последна редакция: ср, 10 сеп 2014, 14:03 от Maryse

# 43
Темата е какво правите след като си легнат децата, циркът преди това е ясен Mr. Green

# 44
Темата е какво правите след като си легнат децата, циркът преди това е ясен Mr. Green

Пфууу, чела, недочела. Simple Smile ще редактирам...)

Общи условия

Активация на акаунт