43, ЕЛП!

• 29 464
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Я, как се събрали всички!  Hug

Розе, Кица беше същата на тая възраст, моля ти се хич да не се притесняваш. И на мен ми е за социализацията с връстници и за свикването без мама и тати, щото няма доживот да сме ѝ зад гърба (до неин живот, не до наш). Вчера ѝ беше първият цял ден, всичко мина абсолютно чудесно. Днес само следобед, утре пак от сутринта.

Съдейки по Кица, съм абсолютно съгласна със Свеч, хем тя е отгледала не едно и две, слушай патилото (нея, не мен)!

Милорд, нямаме друг вариант, мило другарче. Няма баби, няма гледачки, няма съседски деца, с които да си общува, а мама и тати трябва да работят. Освен това я виждам, че е жадна за нови неща, а нас не ни бива за учители. Пак добре, че си го знаем.

# 196
  • n/a
Все по-често ми се случва да срещна хора,
които чудесно съзнават, че не са добри учи-
тели за децата си. Ир,  Hug Не че не са
водени от най-добри чувства, а всъщност
именно заради тях.  hahaha
Натоварващ ден. От което излиза, че недо-
любването ми на вторниците отново си по -
твърди основанията  Laughing

# 197
Това звучи много обнадеждаващо.  Grinning Хубавото е, че колкото повече расте, толкова повече търпение намирам в себе си. Знаех си!

На мен денят ми беше направо райски, чак не смея да повярвам.

# 198
  • Пазете Гор
Доколкото съм наблюдавал света, най-често във важните неща децата стават като родителите си.

Три дена ще съм на път, дано не се наводни мазето пак. То не, чев ако съм тука, нещо могас да направя, ама на.

# 199
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Доколкото съм наблюдавал света, най-често във важните неща децата стават като родителите си.

..

значи всезнайко, устатник на майка си и баш майстор добродушко на баща си

отглеждам си ангел с рогца  Crazy

пийнах един бейлис и ме избива на философстване  Blush

# 200
  • Galaxy 13197853088
Попаднах на интересна информация
Знаете ли кое е това, което
- Подобрява съня
- почиства медни и чугунени повърхности
- полира мебели
- подобрява вкуса на храната
а?

http://www.popmech.ru/master-class/46160-10-neobychnykh-primeneniy-piva/

# 201
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Sunglasses разхищават бирата  Sunglasses

# 202
  • София
Никиииии! Добре, че ти потрябва шипър, че Гогол да те прати при мен, та да се сетиш за темата  Hug

Липсвате ми всички до един, дори и тези, дето рядко пишат, ама летя още по земите български надлъж и нашир. Тези дни ще взема да се прибера вече и да се кротна, няма да липсвам още дълго.

# 203
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Атти, беше ми домъчняло за теб, тъкмо днес се питах къде зачезна...Телепатия явно.

# 204
  • Казанлък of all places
Пуц, провокатор такъв!
Защо не знам ,че в "Рио 2" под формата на глас на папагал се мандахерца Джеси?!

Ся. Аз понеже много скитах  и не си направих труда да платя сателитната телевизия. А в къщи аз я плащам. И понеже и моите хора и те много-много не се задържаха в къщи, и те не сметнали за нужно да я плащат. ПО тази причина в момента се води дебат дали си струва заради едното Дискавъри и НГ да плащаме телевизия или да си живеем живота. А си живеем живота като гледаме всякакви анимации. Защото основно те са дублирани. Със субтитри... ми стари сме вече, мониторът далече... английски не щат да разбират. Та така стигнахме до "Рио 2".

# 205
  • Пазете Гор
Дебатът е излишен. Не си струва да се плаща телевизия. Не си струва да се гледа, дори и да е безплатна. Включително и наукообразните телевидения.

Децата често ме курдисват да гледаме анимации. Обичам тия филми. Приспиват ме за няма и пет минути.

Кой е Джеси?

# 206
# 207
  • n/a
Никиииии! Добре, че ти потрябва шипър, че Гогол да те прати при мен, та да се сетиш за темата  Hug

Класиците са си класици. И от шипри разбират.

Атти, сестро, радвам се, че намина  Hug

# 208
1. Джеси Е Рио. Гледам (слушам, де) и Рио 1 и Рио 2 почти ежедневно (сега е на вълна Ледена епоха, та почиваме), но да беше питала, де! Аз отде да знам, че не знаеш.   Crossing Arms

Дебатът е излишен. Не си струва да се плаща телевизия. Не си струва да се гледа, дори и да е безплатна. Включително и наукообразните телевидения.

202uu Новини - от нета, другото от... нали, ония лошите места, дето ФБР не ги обича.  Mr. Green

Добра приказка рече Лабрадорът. Наздраве!  cheers

ПП Ъъ, да, второ и трето няма, само се засилих.  hahaha

# 209
  • София

Класиците са си класици. И от шипри разбират.

Атти, сестро, радвам се, че намина  Hug

Класик ли ме нарече?  Blush Знам, че не, но предпочитам да си мисля, че да  Laughing

Наздраве, дружина! Вече съм на твърда земя, разбирайте софийска, скоро няма да се отървете от мен  Hug

Общи условия

Активация на акаунт