GB- В очакване на слънцето тема 127.1 В очакване на новите проекти на актьорите

• 18 344
  • 754
  •   1
Отговори
# 465

Зъбла е оревала орталъка май  Thinking

# 466
Аз си мисля че Керем прави на пук на Ханде.
Скрит текст:
Имам някакво странно усещане че Керем няма нищо ама нищо с Ямур просто заради баща и и за да пробие в ТР. Ама не искам да лош пророк ама това на Керем ще му излезе скъпо.А на Ямур мога да и  кажа че е на моята възраст и хич не е добре това за нея тъй като се държи като някво 13 годишно лапе да баща и има пари хубаво ама да се опита да пробие само с уменията си.
А на Керем новата партньорка няма да е неговият локомотив и ще бъде сравнявана с Ханде и от там играта ще му е слаба и така да не продължавам но дано не съм права.

Ирче аз мисля като теб.Това че има някаква снимка не до казва нищо.Че той Керем редовно прегръщаше Ханде на сета ма те са си само аркадаши. Hug

Ето това си мислех и аз преди няколко седмици. Даже го споменах тук. Дали е вярно не знам, но по едно време бяха започнали: Ханде публикува снимка с Окан, Керем вади някакви мисли из соц. мрежи. После Ханде снимка, Керем харесва ТТ на ЯТ. Ханде пише, Керем пише. Ханде с Окан на тържество и снимка във вестник, Керем в МОЛ-а с ЯТ.

Може и да няма никаква връзка м/у събитията обаче.  Peace

Мише, ще  разберем като почне новият сериал, ако извади същият влюбен поглед като Керем Сайер, явно е  си е профи hahaha hahaha hahahaи  нЕма чувства Joy Joy

# 467
  • Керодиспансера
Я да попитам
Скрит текст:
Кои от Вишневия са заедно в реала  newsm78

# 468
  • София
Мише, те хората не я харесват, ако ще да се разчекне, все тая  Joy Joy Joy  Специално аз и Влади ще си мрънкаме  Joy Joy Joy Joy Joy Не в туитъра й , но ще мрънкаме  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Значи Зъбатка заради визата не е отишла  Mr. Green

Тери, за К.Б. е важно той да си я харесва, а зрителите могат да си я хейтват. Тя си има роли, горе-долу се крепи на екран. Има и кой да й помага.  Peace Докато тати е до нея, всеки екип ще я лансира. Така беше в АФК, така беше в ГБ, сега пак ще е така.

# 469

.

Последна редакция: вт, 29 юли 2014, 21:33 от Dandel- СистЪрЪ на НарцисЪ фром СеЙм МадЪр

# 470
Опа.. Интересно  Laughing В тумба лумба ги защитават  Joy Joy Joy Joy Joy

# 471
Предлагам ХанОк и Якер да направят double date  Mr. Green

# 472
# 473
  • София
Влади, според мен Керо много ще се старае в новия сериал да се получи химия, за да докаже, че е професионалист.  Peace Сега вече ще е и по-спокоен. Няма да се крие.  Peace
Имам усещането, че и в новия сериал интимна сцена няма да има.

Някъде бяха писали, че бащата на ЯТ е известен с това, че има много приятели, които са склонни да рекламират в сериали и той често се отзовавал на молби на продуценти с/у роля за ЯТ. Все пак новият проект на Кирето няма да е без спонсори.  Wink

# 474
Я да попитам
Скрит текст:
Кои от Вишневия са заедно в реала  newsm78

Червенокосата и Мете ли беше героя. Скоро го мярнах някъде,ама не знам до колко е достоверно  Peace

# 475
  • София
Опа.. Интересно  Laughing В тумба лумба ги защитават  Joy Joy Joy Joy Joy

Феновете на К.Б. ще я приемат и защитават, друг избор нямат.  Peace

# 476
# 477
  • Керодиспансера
Ани,благодаря ,мисля да погледна какво се случва там  Peace

# 478
Мише аз пиша това което виждам.
А ако е такъв професионалист Керем да го видим в новият проект ако успее да направи химия както с Ханде го признавам ама не успее ли значи е имало нещо друго докато са снимали ГБ.

# 479
Ей така ще е Зъбла   след няколко месеца

Общи условия

Активация на акаунт