Гърция ,почивки All Inclusive и HB

• 125 656
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте! Моля за съвет. С три деца сме - на 7, на 4 и на годинка. От съни турс ни препоръчват crousso village или flegra palace. Добър избор ли са и имате ли други предложения?  bouquet
за крузо вилидж само хубави спомени-за нас с момиче на 6г. всичко беше о-кей(2014г.).Смятам го за добър избор,ако стигнеш до него и имаш въпроси ще помагам.

# 661
  • София
Здравейте! Моля за съвет. С три деца сме - на 7, на 4 и на годинка. От съни турс ни препоръчват crousso village или flegra palace. Добър избор ли са и имате ли други предложения?  bouquet
Флегра е на самия път. Развлечения за деца почти няма. За да се стигне до най-близкия плаж се пресича пътя. За да се стигне до селото също се върви по пътя. Вече не е All Inclusive, така че ако не ви хареса храната в неговия ресторант ще трябва да ходите до селото. С малки деца е по добре според мен crousso village, пак се ходи 10 мин. до плажа, но пътеката е през гората, и има доста повече място за игра на децата. Недостатък е че на пешеходно разстояние наоколо няма нищо.

# 662
  • Sofia
Ясно! Благодаря ви Simple Smile и от агенцията смятат, че крусо ще ни е по-добре Simple Smile

# 663
  • София
Ясно! Благодаря ви Simple Smile и от агенцията смятат, че крусо ще ни е по-добре Simple Smile
С деца определено Крузо е по добрия избор. Флегра си има своя чар (бара със стъклен под над басейна), но е по- скоро за двойки без деца или с доста по-големи, за да могат да се разхождат сами до селото.

# 664
  • София
Здравейте,
Имате ли впечатления от този хотел на Закинтос  KLELIA BEACH 4* All - Kalamaki
Пуснах питане и в темата за Закинтос, но ако има и тук някой, който има информация ще съм Ви много благодарна. bouquet

http://www.tripadvisor.com/HotelHighlight-g659629-d496248-Review … nian_Islands.html

# 665
  • София
Здравейте,
Имате ли впечатления от този хотел на Закинтос  KLELIA BEACH 4* All - Kalamaki
Пуснах питане и в темата за Закинтос, но ако има и тук някой, който има информация ще съм Ви много благодарна. bouquet
http://www.tripadvisor.com/HotelHighlight-g659629-d496248-Review … nian_Islands.html

MOJITO
Този хотел сме го коментирали, не помня с кой и къде.
Някой го беше резервирал/дано се включи/ и аз му дадох насоки за района и въобще.
Защото сме били на метри от него в Crystal Beach, който е на плажа...вашия е на втора линия/към 150 метра от плажа/.
Ето в ТОЗИ хотел
Това е плажа и района около вашия хотел, ТУК
За хотела вътре не мога да кажа, а трябваше да го посетя. Единствено помня, че от него идваше доста шум и глъч....

# 666
  • София
Bled, благодаря ти за инфото.
Гледах и Cristal Beach, но ми даде много висока цена Booking и се отказах.
Този ми дава много добра цена и затова го предпочетох.
По кое време сте били там, как е залива?
Много ли е шумно от летището, защото ми се вижда много близо?

# 667
  • София

MOJITO I

Били сме в района през всички сезони, без зимата...
Писала съм за залива и всичко наоколо...
Това е защитена територия Натура 2000, Национален морски парк Закинтос.
Заедно с Lagana Bay, нос Gerakas, плажа и островите.
И точно вашето място и наоколо е доста по-спокойно от Лаганас и др.
Самолетите остават малко встрани, поне 2 км., не трябва да те притесняват.
За близко развлечение ти препоръчвам Antonis Pool Bar, на 300 метра от хотела, обратно на плажа.
Ако ти трябва ще потърся и други постове за да не се повтарям....

# 668
  • София

MOJITO I

Били сме в района през всички сезони, без зимата...
Писала съм за залива и всичко наоколо...
Това е защитена територия Натура 2000, Национален морски парк Закинтос.
Заедно с Lagana Bay, нос Gerakas, плажа и островите.
И точно вашето място и наоколо е доста по-спокойно от Лаганас и др.
Самолетите остават малко встрани, поне 2 км., не трябва да те притесняват.
За близко развлечение ти препоръчвам Antonis Pool Bar, на 300 метра от хотела, обратно на плажа.
Ако ти трябва ще потърся и други постове за да не се повтарям....
/Благодаря ти!  bouquet
Аз затова се насочих към този залив, защото сме били в Лаганас  и дори извън сезон беше шумотевица.
Още чакам потвърждение от хотела, надявам се всичко да е ок.

# 669
Здравейте, момичета! Чета ви с интерес и сте безкрайно полезни за такива като мен , които за пръв път ще почиват на Халкидики това лято с малко дете на 2 години (и аз съм в клишето). Имам отлични отзиви от приятели за Сани и Икос Оливия (всички бяха възхитени миналата година като го откриха, но все приятели без деца ). Ще се радвам ако помогнете и вие с информация за икос оливия.  И най - важното, което ме интересува - как е времето на Халкидики в  началото на септември? Планираме почивка от 2-ри септември, но много ме е страх да не завали дъжд и да "обърне" времето. Почивали сме в Турция и знам, че там това е най - доброто време за море , но за Халкидики? ??? Сърдечно благодаря за отзивите!

# 670
И на Халкидики обикновено е перфектно, макар там да захлажда по-рано, отколкото в Турция. Вали рядко. Вече към 10, 15 септември може да се очаква лошо време (пак не всяка година).

# 671
  • София
Аз пък имам следната чуденка: за дните около 24- ти май, за рожд. ден на каката, тя си предпочете да идем на море, а не парти  newsm78 Обясних че няма да става още за плаж и басейн, ама не - на море. Та искаме да идем до Гърция за 3-4 нощувки.
Гледах и аз този който коментирахте Крузо, но незнам дали има смисъл щото там е за топло време с всички водни атракции, а аз ще трябва да дърпам децата от водата  newsm78
Та дайте моля идеи:
Местоположение : Близката Гърция около Солун , Халкидики: - или хотел ОИ, близко до някое градче за разходки, с ресторант с хубава полянка и  детска площадка и катерушки за малки деца. Басейна и плажа не са важни толкова.
Или комплекс бунгала да речем, с кухня и веранда и отпред полянка с детски забавления - площадка, катерушки, затворен комплекс, пак да не е отдалечено от градче  newsm78 newsm78 Много благодаря ако някой сподели идеи.

# 672
  • София
Здравейте, момичета! Чета ви с интерес и сте безкрайно полезни за такива като мен , които за пръв път ще почиват на Халкидики това лято с малко дете на 2 години (и аз съм в клишето). Имам отлични отзиви от приятели за Сани и Икос Оливия (всички бяха възхитени миналата година като го откриха, но все приятели без деца ). Ще се радвам ако помогнете и вие с информация за икос оливия.  И най - важното, което ме интересува - как е времето на Халкидики в  началото на септември? Планираме почивка от 2-ри септември, но много ме е страх да не завали дъжд и да "обърне" времето. Почивали сме в Турция и знам, че там това е най - доброто време за море , но за Халкидики? ??? Сърдечно благодаря за отзивите!

stefansky
Какво различава Сани от Оливия, мястото, района, атмосферата.
Сани е огромен комплекс, без натрапващи излишни атракции, еднообразни магазинчета и фалшиви таверни.

Оливия е неголямо затворено пространство, излезеш ли навън попадаш обратно на това, което написах горе.
Това е според зависи, от вашия вкус и разбирания.
Детето ще се чувства добре и на двете места.

Sani Resort е много общо понятие, кой хотел имате предвид ?
Хотелите се различават, най-посещавания от BG, Sani Beach доста шумен в силен сезон, септември малко по-спокойно.
Хотелът държи ниво, но има и малко негативи.

Ikos Olivia го посетихме веднага като го откриха, още миришеше на боя. Всъщност това е много добра реновация на стария Gerakina Beach.
Перфектен хотел, особено в Гърция няма, както и винаги отговарящи звезди.
Но спокойно може да се доверите на тези два, като ги редувате най-добре.

Не ме питайте в кой бихме отишли повторно, не повтаряме както най-добрия, така и никой друг ако не се наложи...

Септември месец е един от нашите месеци за посещения на Гърция/другият е май/, започва спокойствие, водата е още топла, дори да завали е атракция, после чист въздух.

Аз пък имам следната чуденка: за дните около 24- ти май, за рожд. ден на каката, тя си предпочете да идем на море, а не парти  newsm78 Обясних че няма да става още за плаж и басейн, ама не - на море. Та искаме да идем до Гърция за 3-4 нощувки.
Гледах и аз този който коментирахте Крузо, но незнам дали има смисъл щото там е за топло време с всички водни атракции, а аз ще трябва да дърпам децата от водата  newsm78
Та дайте моля идеи:
Местоположение : Близката Гърция около Солун , Халкидики: - или хотел ОИ, близко до някое градче за разходки, с ресторант с хубава полянка и  детска площадка и катерушки за малки деца. Басейна и плажа не са важни толкова.
Или комплекс бунгала да речем, с кухня и веранда и отпред полянка с детски забавления - площадка, катерушки, затворен комплекс, пак да не е отдалечено от градче  newsm78 newsm78 Много благодаря ако някой сподели идеи.

dorry_1
Да, май месец не е за детско море... Трудно се удържат децата, което и аз не харесвам.
Помислете поне за вътрешен басейн, ето ТУК съм написали за по-близки хотели...

# 673
  • София
Миналата година за пръв път бяхме на море точно краят на май с трите деца. В откритият басейн беше отлично и постоянно бяха в него, но и в морето още от първият ден влизаха децата без проблеми. Аз се престраших едва на третият ден и след първоначалното свикване, като плувах ставаше водата. Разбира се няма нищо общо с температурата на водата в следващите месеци, но пък бяхме на плаж, сред природа, басейн, определено си изкарахме добре, макар и да не беше типична почивка на море. Горното се отнася за Халкидики, вторият ръкав, краят на май миналата година.

# 674
  • София
Благодаря на отговорилите.
Aila, в кой хотел бяхте или кое градче? Иска ми се да не е от хотелите със 100 водни атракции, за да са по - малко изкушенията.  Simple Smile Ама пък да има детска площадка, тревни площи, някъде децата да играят, ако ще е без плаж. Иначе да, много зависи от времето в тези дни. Има, някаква хипотетична възможност да се топнем за малко  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт