Гърция ,почивки All Inclusive и HB

• 125 658
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Та затова съм в голяма чуденка и май клоня по скоро да не рискувам!Вие как процедирате?

Пофесиите ни са такива , че обикновено разбираме кога сме в отпуск седмица - две преди това, рекорда ни е 1 1/2 дни.Така че винаги сме ''ласт минит''.Чесно казано досега сме нямали издънки.

# 646
Сега по темата конкретно,интересува ме хотел Океания,сега вече с друго име Икос Оливия май беше,как е с новия мениджмънт,има ли някой отзиви?

Тук малко ги бъркаш, за кой хотел питаш Ikos Oceania/бивш Oceania Club, Nea Moudania/ или Ikos Olivia-Gerakini ?
Че горе си изписала и двата...
Те и двата стават, но все пак.

Оооо да,доста съм омешила имената,ама то след такова преглеждане на хотели идва такъв момент   Mr. Green
Благодаря за поправката,въпроса ми беше за Океания. Peace

# 647
Та затова съм в голяма чуденка и май клоня по скоро да не рискувам!Вие как процедирате?

Пофесиите ни са такива , че обикновено разбираме кога сме в отпуск седмица - две преди това, рекорда ни е 1 1/2 дни.Така че винаги сме ''ласт минит''.Чесно казано досега сме нямали издънки.

Аз със мойта организираност,май бия рекорди  Simple Smile

# 648
  • София
Превели сме капаро още януари за началото на м.юни.Надявам се нещата да се успокоят дотогава и да няма проблеми. Ще следим обстановката. Към настоящия момент не сме планирали друго по-ранно посещение на Гърция

# 649
Превели сме капаро още януари за началото на м.юни.Надявам се нещата да се успокоят дотогава и да няма проблеми. Ще следим обстановката. Към настоящия момент не сме планирали друго по-ранно посещение на Гърция

sssani,след миналогодишния Закинтос сега какво избрахте , ако не е разбира се съкровена тайна  Simple Smile

# 650
  • София
Бъркаш ме с некой друг Simple Smile Ние сме по по-близките местенца,че мъжът ми трудно го уговарям за по-далечни пътувания.Закинтос само си го мечтая на този етап.На Халкидики ще сме отново

# 651
Бъркаш ме с некой друг Simple Smile Ние сме по по-близките местенца,че мъжът ми трудно го уговарям за по-далечни пътувания.Закинтос само си го мечтая на този етап.На Халкидики ще сме отново

Оххх, извинявам се много за грешката, SANI+ е била на Закинтос, но нищо де, пожелавам ти и него някое лято  Peace Simple Smile

# 652
  • София
Интересува ме дали е добре за прекарване на една седмица само в комплекса,ние с мъжа ми ще обикаляме,но майка ми с детето ще си стоят там.Интересува ме дали се подгрява водата в  басейните и как е ол изклузива,доплаща ли се нещо?
Благодаря!
Тук малко ги бъркаш, за кой хотел питаш Ikos Oceania/бивш Oceania Club, Nea Moudania/ или Ikos Olivia-Gerakini ?
Че горе си изписала и двата...
Те и двата стават, но все пак.
Оооо да,доста съм омешила имената,ама то след такова преглеждане на хотели идва такъв момент   Mr. Green
Благодаря за поправката,въпроса ми беше за Океания. Peace
[/quote]

Щом става въпрос за Ikos Oceania, отговора е да...
Спокойно може да ги оставите в комплекса.
Водата се подгрява през студен сезон.
Има и всичко останало за бабата, така и за детето.
Има детегледачки и детски клуб.
Плажа не е само пясък има и камъчета, внимавайте и за таралежи.
Храната е добра, понякога липсват някои неща, но не е фатално.

Няма какво да доплащате освен:

Водни спортове
Спа процедури
Инструктори
Лекар
Билярд
Детегледачка
Има и Футболна академия, над 6 г.възраст
Друго не се сещам...

# 653
# 654
  • София
Здравейте,
тази година и аз съм се насочила за почивка в Гърция. Спрях се на няколко хотела:
хотел ANAIS - Олимпийска ривиера
хотел Mideterranean Princess - Олимпийска ривиера
хотел Olympian Bay - Олимпийска ривиера
хотел Blu Dolphin - Ситония
Моля за отзиви и за препоръка за посочените хотели. Държа на хубав пясъчен плаж и добре поддържана база, както и прилична храна. Може да ми препоръчате и други хотели. Ще съм благодарна.

# 655
  • София
Здравейте,
тази година и аз съм се насочила за почивка в Гърция. Спрях се на няколко хотела:
Моля за отзиви и за препоръка за посочените хотели. Държа на хубав пясъчен плаж и добре поддържана база, както и прилична храна. Може да ми препоръчате и други хотели. Ще съм благодарна.

meri_ig
За хотелите е писано и ако повтарям може да стане досадно...
Аз бих избрала
Mideterranean Princess на Ривиера КЛИК  КЛИК
или
Blu Dolphin на Ситония КЛИК  КЛИК

# 656
Запазихме в Crown hotel https://www.booking.com/hotel/gr/crown.bg.html?aid=304142;label= … 963683d101;dcid=2 . Изборът е на ММ, надявам се да сме доволни, т.к не миа да намеря отзиви за него.

# 657
  • София
Благодаря за отговора. От прочетеното и снимковия материал оставам с впечатление, че  Mideterranean Princess е по-добрия вариант. Вие кой бихте ми препоръчали от двата.

Здравейте,

meri_ig
Аз бих избрала
или

# 658
  • София
Благодаря за отговора. От прочетеното и снимковия материал оставам с впечатление, че  Mideterranean Princess е по-добрия вариант. Вие кой бихте ми препоръчали от двата.
Здравейте,

meri_ig
Аз бих избрала
или

Правилно, но зависи какво място търсите. Двете са доста различни.
Едното, в близост, суматоха и глъч. Но твърде далеч за да е притеснително.
Другото, по-диво и спокойно. Без много живот наоколо.

# 659
  • Sofia
Здравейте! Моля за съвет. С три деца сме - на 7, на 4 и на годинка. От съни турс ни препоръчват crousso village или flegra palace. Добър избор ли са и имате ли други предложения?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт