Гърция ,почивки All Inclusive и HB

• 125 634
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
  • София
dorry_1 не бяхме на хотел ние. Бяхме в Талата къмпинг в Каламици в къщичките или в каравана, не съм сигурна. Там басейна е съвсем обикновен, иначе място за игра има.

# 676
  • София
Здравейте момичета,
искам да помоля за компетентното Ви мнения!   bouquet
Имам оферти за настаняване и за трите залива/плажа на Сикия. От Паралия Сикия до плажа Валти, посока Сарти.
Незнам коя за избера.
Моля кажете кой плаж от трите е най-плитък?
Къде от към магазини и таверни е най устроено?
Продават ли някъде прясна риба?
Предварително Ви благодаря!
 bouquet

Последна редакция: нд, 27 мар 2016, 23:26 от geryger

# 677
Сърдечно благодаря за отговорите!  Резервирах места за Икос оливия.  Ще напиша отзиви като се върнем от почивката.  Grinning

# 678
  • София
Къде от към магазини и таверни е най устроено?
Продават ли някъде прясна риба?

Никъде. Това е много слабо развит район, предимно за къмпингуващи. Има няколко таверни, но никоя не блести особено.
За плиткост на плажа не мога да дам отзиви, защото за мен всички плажове на Ситония са ок.

# 679
Резервирах за Антемус в края на май!Ще се радвам на препоръки за хубави кръчми наблизо  Peace

# 680
  • София
Резервирах за Антемус в края на май!Ще се радвам на препоръки за хубави кръчми наблизо  Peace

В Антемус е толкова хубава храната, че хубави кръчми няма да са ти толкова необходими. Но все пак има в района на Парадисос преди Неос Мармарас и в Никити.

# 681

В Антемус е толкова хубава храната, че хубави кръчми няма да са ти толкова необходими. Но все пак има в района на Парадисос преди Неос Мармарас и в Никити.

bibi_2,благодаря за мнението!Много ме зарадва!За кръчма питам евентуално за обядите,понеже обожаваме октоподи и бихме искали да открием готино място за хапване.
Ще проверя тези за които казваш! Peace

# 682
Aurori,
имаш наблизо на пешеходно разстояние хубава таверна- Boukadoura. Пред Елеа вилидж е, на брега на морето. Храната е прясна и вкусна, последно ходих през септември.

# 683
Здравейте!

Имате ли някакви впечатления от хотел Glavas Inn.? Можете ли да кажете нещо повече за района на Геракини? Търсим нещо на база All Inclusive на сносна цена, а ако евентуално не ни хареса, да не се ядосваме, че сме дали една торба пари. Или ако е възможно да ми препоръчате нещо за двама до 1500 лв в периода след 28 Май?
Glavas Inn са по принцип по 90 евро за двама на база AI, а от хотела ми направиха 10 евро отстъпка на ден и така ще ми излезе на хубава стойност. Търсим нещо със сходни цени.
Ще Ви бъда благодарна ако можете да ни посъветвате нещо.
Спорен ден!

# 684
  • София
Геракини е едно най - обикновено село, от туристическите, типично гръцко. Магазинчета, сергии, тук там ресторантчета. Нищо особено.
Предимството му е, че не е мн далеч от Солун и не се налага човек да пътува навътре по ръкавите.
Ние бяхме преди 2-3 години в малко хотелче на брега точно в края на Геракини ( курорта е относително дълъг, разположен по протежението на брега и пътя. Доста се налага да се ходи по пътя ако не си около центъра му) , самия хотел беше Ок, но плажа ужасно каменист. Или поне за мен беше кофти. И имаше мн. комари, точно до маслинова гора бяхме ситуирани, + малко валеше дъжд вечер. Ужас, как ни нахапаха Simple Smile
Това са ми спомените.
Разпитайте за плажа, може пред хотела ви да е Ок.
Цената му погледнах в Букинга, прилично за ОИ.

# 685
  • София
Добър хотел, малък плаж с много плитко и спокойно море. Това са ми впечатленията от септември. Намира се след Геракини- в Трофикорфо. Ние почивахме за същите пари и сме доволни. Разположен  е точно до пътя, така че може да поискате настаняване в разположените по- назад сгради.

# 686
Добър хотел, малък плаж с много плитко и спокойно море. Това са ми впечатленията от септември. Намира се след Геракини- в Трофикорфо. Ние почивахме за същите пари и сме доволни. Разположен  е точно до пътя, така че може да поискате настаняване в разположените по- назад сгради.
karli74, с какви впечатления останахте за храната там? Заслужава ли си ОИ? Аз го смятах, че за 9 нощувки по 80 евро, както казват, че ще ми го дадат, и да не си заслужава толкова, ще имаме достатъчно бюджет да хапваме в близките таверни, но тогава пък всичко се обезсмѝсля. И за това не мога да преценя, конкретно за Гърция, че досега само в Турция ходим, заслужава ли си ОИ спрямо ходенето по таверни, а и да не са тончо таверни, да са примерно техните типични малки капанчета, където да се хапва гирос, но пък искаме и местни рибки, калмари, фенове сме на морските дарове и рибите. А ако не се предлага в хотела и ще ме цакат само с пангасиус в различни форми, ще бъда разочарована. Sad Чета и другата тема за Гърция за настаняване в къщи без никакво изхранване и вече съвсем съм полудяла, защото си мисля, че колкото повече се туткам, ще ги заемат къщите.

# 687
  • София
D&K, храната  с нищо не ме впечатли- стандартна, като в повечето хотели от този клас! Имай в предвид, че наблизо(пешеходно разстояние), няма  избор от заведения и магазини!  Мястото е много спокойно- намира се на два-три километра от Геракини. Моето мнение е, че оставайки в хотела е по- добре да бъдете с изхранване. Голям плюс е и плажа- плитко и спокойно море, което по мое мнение ще става и за къпане. Ако искате повече разходки, хапване навън, по- добре се ориентирайте към хотел в някое  населено място, с включена закуска и после където и каквото решите!

Последна редакция: чт, 31 мар 2016, 13:38 от karli74

# 688
D&K, храната  с нищо не ме впечатли- стандартна, като в повечето хотели от този клас! Имай в предвид, че наблизо(пешеходно разстояние), няма  избор от заведения и магазини!  Мястото е много спокойно- намира се на два-три километра от Геракини. Моето мнение е, че оставайки в хотела е по- добре да бъдете с изхранване. Голям плюс е и плажа- плитко и спокойно море, което по мое мнение ще става и за къпане. Ако искате повече разходки, хапване навън, по- добре се ориентирайте към хотел в някое  населено място, с включена закуска и после където и каквото решите!
Ох, значи ме чака още много много четене. Направо не знам, продължавам да чета довечера. Благодаря много!

# 689
Aurori,
имаш наблизо на пешеходно разстояние хубава таверна- Boukadoura. Пред Елеа вилидж е, на брега на морето. Храната е прясна и вкусна, последно ходих през септември.

Благодаря,Kari2!Ще я пробваме непременно  Peace

D&K, можеш да разгледаш Вилидж маре,като по бюджетен вариятнт.Имам близка,която работи в тур.агеция и казва,че почти няма недоволни туристи от там,съотношението цена-качество е добро.
Също виж и хотел Асса Марис,но той не е на All

Общи условия

Активация на акаунт