GB- В очакване на слънцето тема 127.2 В очакване на новите проекти на актьорите

• 18 947
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
Колкото и да ги разправя наш Кире, че е турчин, хич не му се връзвайте. Още не си отворил очите сабахлян, а вече е сцепил проекцията на цента във въздуха като типичен американец!

# 241
Момичета Hug

# 242
Колкото и да ги разправя наш Кире, че е турчин, хич не му се връзвайте. Още не си отворил очите сабахлян, а вече е сцепил проекцията на цента във въздуха като типичен американец!

Joy Joy Joy

Май така ще излезе накрая  Peace

# 243

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Просто не можех да подмина това................. Евалата ,мила  Hug Hug Hug Hug

И аз мисля , че е така .................

# 244
  • София
   Мише , а как да разбираме и другият вариант.

Излизаш  с гаджето си на  кино и викаш пак срещу заплащане фотограф и журналист.

Ето,  Ирка сложи доказателствата. И двамата са и приятели , разбира се срещу пари.

Върви гледай си филма , ако те снимат , снимат .  Защо непременно искаш да демонстрираш връзката си във всички вестници , като си казвал точно обратното .

Краси, аз бих приела, че се влюбил, излиза с ЯТ, не е познавал пазара на сериали в ТР, посъветвали са го да се държи така и той се е вързал т.е. сгрешил е. Дори и да не е мислил това, което каза пред аудитория и интервюта, пак е по-добре от теорията с ПР акциите, в които евентуално участва.  ooooh!

# 245
  • София
Гоогълнах статията на Оя Доан. Най-добрата екранна двойка, безумен сценарий, критикува (май) и финалната серия.

# 246
Гоогълнах статията на Оя Доан. Най-добрата екранна двойка, безумен сценарий, критикува (май) и финалната серия.
Имаха най-добрата двойка и пак се провалиха нещата  #2gunfire #2gunfire В Зейкер имаше потенциал за поне още 2 сезона  Crossing Arms

# 247
  Значи сега сменя стратегията , плаща си за да е известен с любовта си  ooooh! ooooh! ooooh!

Няма  Тр. сайт  в  ,  който да не пише - севгили . Peace

За Оя Доган и аз това само разбрах  Peace

# 248
Каква статия

# 249
  • У Диспансера ...♥♥♥
Не Краси, приема да се показва за да има осигурени проекти за в бъдеще, типично американско мислене, точно как каза, Ренате.
А Влади, е получила бъбречна криза сутринта, да и пожелаем бързо оздравяване  Heart Eyes Hug Hug Hug
Катюш, аз гласувам и с двете ръце, значи не птичка, ами комар няма да може да премине  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 250
  • София
Тери, потенциал имаше до новите предложения на К.Б. и ЯТ., после вече нямаше такъв.

Краси, ако това излезе вярно, просто  smile3505

Влади, бързо да се оправяш.  Peace

# 251
Тери, потенциал имаше до новите предложения на К.Б. и ЯТ., после вече нямаше такъв.

Да видим новият му проект, колко ще се задържи  Laughing

# 252
  Влади  Hug дано по-скоро ти мине  Heart Eyes
  Ето статията

http://www.gazetevatan.com/oya-dogan-663204-yazar-yazisi-bir-tur … erken-de-yasandi/

# 253
А Ямкер в моите гащи никога.
Аз такова животно не познавам.Плюс това ми е грозно когато се купува нещо или някого.Да хубамо ПР ама да и имам Пр най накрая заради нея може да си изпати новият проект на Керем.
Ама той нашия малко завеян ама дано си отвори очите преди това че иначе не знам.
Влади бързо оздравяване. Hug Hug Hug Hug

# 254
  • У Диспансера ...♥♥♥
Няма да се задържи, за мен този сериал е обречен просто.

Общи условия

Активация на акаунт