В момента чета ... 31

• 39 498
  • 757
  •   1
Отговори
# 555
  • USA, Steak State
Принцесата я нямам, за да започна поредицата Sad

# 556
  • Пловдив
Принцесата я четох (не ми хареса, писах вече), историята си беше завършена и не мисля, че следващите книги ще имат връзка с първата, освен героите  Peace

# 557
Аз приключих със "Скарамуш". Много приятен и увлекателен роман. Имаше и изненадващи обрати...и изобщо се радвам, че го прочетох. Предполагам, че повечето сте го чели, но го препоръчвам все пак.

Започвам тази книга:

Сюжета определено ме заинтригува. Историята е вдъхновила Томас Харис да напише "Мълчанието на агнетата" и "Ханибал". Книги, които много обичам.
Дано си заслужава.

# 558
Наред с другите книги започнах и "Градът и градът" - Чайна Миевил , как можах да си го причиня това нещо  ooooh!  В мен има мазохичстични наклонности да дочитам неща , които едвам понасям  ooooh!

# 559
...  В мен има мазохичстични наклонности да дочитам неща , които едвам понасям  ooooh!
Ха ха и аз така понякога, сега подхванах пак Крадецът, да не би да остане недочетена Laughing

Иначе приключих с "Добрата съпруга" -много ми хареса!!! И историята си я биваше и добре е разказана и много ме увлече! Препоръчвам я!

Последна редакция: ср, 20 авг 2014, 22:30 от Гигова

# 560
Наред с другите книги започнах и "Градът и градът" - Чайна Миевил , как можах да си го причиня това нещо  ooooh!  В мен има мазохичстични наклонности да дочитам неща , които едвам понасям  ooooh!

Ами не е като да не съм те предупредила за "Градът и градът" Whistling
Съжалявам, Слънчо, трябваше да ме послушаш....  spoko
От същия автор има и още някаква издадена на български - "Морелси" - нещо четох, че целият свят бил от безкрайни ЖП-релси ....  без начало и без край релси  Rolling Eyes И роман за тези релси  Rolling Eyes Та такива ми ти  работи  Joy Не си го причинявай  Mr. Green

По темата - започнах "Лицето" /Дийн Кунц/ - средна работа ми се струва до момента, не е тип "Уау", но като за плаж е ОК  Laughing

# 561
  • на североизток от Рая
 хахахха, Мижи, точно `Морелси` подарих на Паячето. Така ми хареса корицата, мисля че отива на нашето Паяче. Но дано  и книгата да й хареса.

А Нара колко сладко се възмущава. НаричкаHug!

Гигова, твоя ли е "Добрата съпруга"? Че ми се иска да я прочета. Или някой друг да може да ми я предложи?!  bowuu

# 562
Нели, мисля, че си направила страхотен избор с Морелси  Hug
Този автор /Чайна Миевил/ по принцип е доста адмириран и харесван. Това че на нас с Нара не ни понесе /аз го усетих накъде клонят нещата още към 70-та страница на "Градът и градът" Laughing / не означава, че и на другите няма да допадне   Hug

# 563
  • На планетата Земя
Започнах "Хладнокръвно" на Труман Капоти.

# 564
Започнах " Кърваво евангелие" на Джеймс Ролинс и както винаги съм очарована и силно пристрастена към него! Усещам ,че тази вечер няма да се спи Simple Smile

# 565
Цвети*, тази книга за чудовището я имам и аз и определено я препоръчвам  Peace Интересна история, по истински случай, интересно поднесени факти, не съм чела друга такава оттогава  Party

Нели, аз я имам "Добрата съпруга" и с удоволствие ще ти я пратя, стига да ми обясниш как (досега не съм пращала нищо на никого  Embarassed ) Simple Smile  Peace

Гиговче и недочетена да остане "Крадецът..." аз лично не бих я оплаквала много .... по темата, гледах и филма и да ви кажа, той ме докосна повече от книгата ( пак не разбрах каква беше главната цел, но ... поне ме накара да изпитам нещо - и пак не беше върхово постижение ). Влюбих се в актрисата, която играеше Лизел - страхотно момиченце  Heart Eyes 
Радвам се, че ти е харесала съпругата, явно имаме сходен вкус поне за тези две книги  Hug

luckytigarche, препоръчвам ти "Амазония", от много познати чели я всички са очаровани. Този автор кога ли и аз най-сетне ще се наканя да се запозная с него  newsm78  #Crazy

Аз си карам с "Адвокатът с линкълна" и само тръпна като си представям Матю Макконъхи четейки я. Явно толкова е станал известен този филм, че закъснял човек като мен, който чак сега чете книгата не може да си изгради сам някаква представа. Иначе като книга е много интересна, типично криминална и много затворническа (обичам ги такива  Heart EyesPeace

# 566
Нели,имам "Добрата съпруга",само казваш и ти я пращам.  Peace

# 567
  • на североизток от Рая
Нели,имам "Добрата съпруга",само казваш и ти я пращам.  Peace

Нези
, благодаря ти!  Hug Когато ти  е удобно на теб, тогава я прати. Единственото, което се замислям, е че тази книга не е обемна, аз ще я прочета за час и половина,  а ще те ангажирам в изпращане. Това малко взе да ме спира. Но пък често я споменавате напоследък и ми се иска да я прочета. Иначе няма да я бавя и ще я пазя.  Simple Smile

Bubbly . . ., благодаря, че предложи да ми пратиш книгата. Много си мила!  Hug Но щом не си пращала досега, нека да не те товаря  и да ти създавам притеснения. Друг път ще ми пратиш някоя друга книга.
А самото пращане не е кой знае какво. Слагаш книгата в плик /от онези с балончетата за по-сигурно/, пишеш адрес  и в пощата пращаш като препоръчано писмо. Като пристигне в съответния град, получателя получава известие от пощата, че има пратка и отива да си  я вземе. Голяма емоция има в това.  Simple Smile Ако искаш да ти пратя някоя книга, да изживееш кефа от получаването.  Party

# 568
  • София
Добро утро,

Тъкмо пиключих с Черно мляко. Раздвоена съм във впечатленията си от тази книга. Дадох и в ГР 3. На моменти беше ок, след което идавха едни описания на писателки, кито бяха ни в клин, ни в ръкав и накъсваха разказа. За мен, тази книга можеше да бъде написана и по- друг начин, щом толкова иска да описва тези творци.

Продължавам със "Сула в огледалния свят" и много се забавлявам.

Хубав и успешен ден.   bouquet

# 569
Нелка, тъкмо сега ти виждам поста и щях да ти пиша че много момичета я имат, но гледам че са ти писали. Моята е от библиотеката, но не ми пречи да я презапиша и да ти я пратя, само свирни. Сега съм я дала на колежката, но като ми я върне ти я пращам, ако кажеш.

Общи условия

Активация на акаунт